tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim cok istiyorum ama dondurulmus 6 embriyom var o yuzden 1.ayda tekrar deneyecez bakalim tutmaza insallah yazin gelmek istiyorum cunku fransanin tedavisini hic begenmiyorum ya

darısı başına teyzesi yakında sende yazacaksın inan buna allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah:1hug:

:1hug:
canim cok istiyorum ama dondurulmus 6 embriyom var o yuzden 1.ayda tekrar deneyecez bakalim tutmaza insallah yazin gelmek istiyorum cunku fransanin tedavisini hic begenmiyorum ya

hayırlısı olsun canım allahım kısmet eder inşallah en kısa zamanda bende gitdiğim merkezi tavsiye ederim canım antalyada:1hug:

ikrar swetlana nerdesiniz kızlar yahu biz geldik kuzularla siz yoksunuz:içelim:

:1hug:gülseren ne yaptın canım kontrolü inşallah merakta bırakmazda yazarsın birşeyler allahım hepinizin yardımcısı olsun inşallah:1hug:

:1hug:gülseren ne yaptın canım kontrolü inşallah merakta bırakmazda yazarsın birşeyler allahım hepinizin yardımcısı olsun inşallah:1hug:

günaydın kısslarrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım bugün?
ablacım, akşam gonal f yapıcaktık son olarak ama benim ilacım bitmişti doktorda birdaha almayalım dedi ve puregon 150 ıu aldık hepsini orada hemşire yaptı (çok acıttı) 2 kutu pregnly aldırdı onları yarın gel anlatıcam dedi büyük bir ihtamelle cuma günü toplama yapıcağız dedi eşinde 3 gün perhiz yapsın dedi.... allahıma çok şükür bugüne kadar bir sorun çıkmadı umarım bundan sonrada çıkmaz....

ozaman bugün akşam belki çatlatma iğneni vururlar hadi hayırlısı canım senin adına çok sevindim çok az kadı allahım emeklerni boşa çıkarmasın inşallah:1hug:

kızlar günaydın ikrarcığım bir sorun var niye girmiyorsun iyimisin ablacığım:1hug:

ozaman bugün akşam belki çatlatma iğneni vururlar hadi hayırlısı canım senin adına çok sevindim çok az kadı allahım emeklerni boşa çıkarmasın inşallah:1hug:

banada öyle geliyor ablacım ama 2 tane iğne var 2 adetmi çatlatma iğnesi vuruluyor ay o iğneler ne kadar ucuzmuş :1rolleyes: diğerlerine göre amin ablacım hamişlerin duası kabul olurmuş teşekkür ederim güzel dileklerin için. bu arada ablam senin sonucun geçen bayramdamı belli olmuştu öyle birşeyler hatırlıyorum sanki geri dönüp okumaya üşendimde :1rolleyes:

evet canım bayramdan sonra belli oldu yani ufaklıklar bayramda benimleydiiiiiiiiiii:1rolleyes:

acele ablam ulturasona girdinmi nası bebişler canımcım
bende yarın lucrin e baslıyorum efem:smiley-cool:

iyi teyzesi fasulyelikten çıkıp kuzu olmuşlar kuzularım benim anne ve babasına el salladılar darısı inşallah sizlerin başına tatlımşutarafagitti

İkrarcığım iğnelerin saatini iyi ayarla tatlım gülseren bende iki kutu almıştım ama birini vurmuşlardı belki yumurta sayısına göre vuruyorlardırşutarafagitti

ay ne güzel ya bişey almadınmı daha bebeklere ne kadar lık oldlar

yok daha almadım biraz daha büyüsünler allahım sağlıcakla büyütsünde alırım onlar basit canım ya 2.5 aylık oldular teyzoşua.s

bana öyle bişey demediler bunun 14 ününde adet dahiolsan vurucaksın ve adet olusrsan bizi ara dediler bu arada ben eşimle pazartesi seyahete gitmek istiyorum sorun olurmu acebe fisfisfis

tatlım sen yinede 1 saat ayarla kendine ona göre vur sanırım gülserende o iğneyi hep aynı saatde vurmuştu seyahate git tabi ne olacakki daha iyi olur moral olur hem sana ama iğnelerini ihmal etme birde kaç günlüğüne gidiyorsun kontrolün olursa ne yapacaaksın bebeğim:1hug:

darısı hepinizin başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhha.s

adet olunca 2. gün gel dediler oktay eger olursan hemen döneriz dedi 1 hafta kadar işte

git bebeğim madem döneceksiniz kontrolünde git gez stres at transferden sonra gezemiyeceksin nasıl olsa tadını çıkar :roflol:iğneyi gülserende aynı saatde vurdu diye hatırlıyorum acaba yanlışmıfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…