süperrrrrrrsiniz yerim ben onları dememişmiydim onlar artık büyüdü fasulye demeyin die :1rolleyes: sonuna kadar sorunsuz bir gebelik geçirmen dileğiyle hamileliğinin tadını çıkarmaya başlamana çok az kaldı...darısı isteyen herkesin başınaaa
canim cok istiyorum ama dondurulmus 6 embriyom var o yuzden 1.ayda tekrar deneyecez bakalim tutmaza insallah yazin gelmek istiyorum cunku fransanin tedavisini hic begenmiyorum ya
:1hug:gülseren ne yaptın canım kontrolü inşallah merakta bırakmazda yazarsın birşeyler allahım hepinizin yardımcısı olsun inşallah:1hug:
canim cok istiyorum ama dondurulmus 6 embriyom var o yuzden 1.ayda tekrar deneyecez bakalim tutmaza insallah yazin gelmek istiyorum cunku fransanin tedavisini hic begenmiyorum ya
günaydın kısslarrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım bugün?
ablacım, akşam gonal f yapıcaktık son olarak ama benim ilacım bitmişti doktorda birdaha almayalım dedi ve puregon 150 ıu aldık hepsini orada hemşire yaptı (çok acıttı) 2 kutu pregnly aldırdı onları yarın gel anlatıcam dedi büyük bir ihtamelle cuma günü toplama yapıcağız dedi eşinde 3 gün perhiz yapsın dedi.... allahıma çok şükür bugüne kadar bir sorun çıkmadı umarım bundan sonrada çıkmaz....
acele canim saol bakalim bu seferde deniyim insallah gerek kalmaz
ozaman bugün akşam belki çatlatma iğneni vururlar hadi hayırlısı canım senin adına çok sevindim çok az kadı allahım emeklerni boşa çıkarmasın inşallah:1hug:
banada öyle geliyor ablacım ama 2 tane iğne var 2 adetmi çatlatma iğnesi vuruluyor ay o iğneler ne kadar ucuzmuş :1rolleyes: diğerlerine göre amin ablacım hamişlerin duası kabul olurmuş teşekkür ederim güzel dileklerin için. bu arada ablam senin sonucun geçen bayramdamı belli olmuştu öyle birşeyler hatırlıyorum sanki geri dönüp okumaya üşendimde :1rolleyes:
acele ablam ulturasona girdinmi nası bebişler canımcım
bende yarın lucrin e baslıyorum efem:smiley-cool:
ay ne güzel ya bişey almadınmı daha bebeklere ne kadar lık oldlar
bana öyle bişey demediler bunun 14 ününde adet dahiolsan vurucaksın ve adet olusrsan bizi ara dediler bu arada ben eşimle pazartesi seyahete gitmek istiyorum sorun olurmu acebe fisfisfis
adet olunca 2. gün gel dediler oktay eger olursan hemen döneriz dedi 1 hafta kadar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?