tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıs nereye gıttın gene gulserende yok dr gıttımı aceppppppppppppppppppp

yok canım görüşemiyoruz aslında arayamıyorum çünkü çok üzüldü birde aynı hastanede olunca bayağı şeylerde yaşadık yumurtaları toplandığında bende sonucumu alacaktım bayağı yanında kaldım felan şimdi arayamıyorum işte :1no2: anlıyorsun değilmi:1no2:

anladım cnm hayırlısı olsun inş aramıza doner kolay degıl ama bı yerden baslamak lazım bak benımde senınle aynıydı ama olmadı allah senınkıne omur versın inş sag salım kucagınada alırsın ve sızlerın destegı ıle tekrar baslıyorum

kıs acele orgu bolumune de gır bebısler ıcın cok guzel ornekler var al

alayımda ben liseyi bitirdim hemen işe girmek zorunda kaldımsenağlama o gün bu gündür hep çalıştım yani ben işte masa örtümü vitrin takımımı arada lif felan ördüm becere bilirmiyimay beceremezsem bunlar ne giyeceksenağlama

inşallah oda yaza düşünüyor öğretmen kendisi senelik izinde kısmetse evet canım ben transferden sonra hep seni sordum bizim kıza hayırlısı vakti gelince inşallah artık gelmiştir seninde kucakların çift çift dolsun inşallah artı teyzesi seninki değil seninkiler diyecektin heralde :roflol:

nerdesiniz swetlana kız gülseren vedalaşmadanmı gittin sen:mymeka:

ikrar bebişim sen nerelerdesin yine yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuu iğne bugün değilmi hayırlısı olsun allahım emeklerinizi zayi etmesin inşallaha.s

böcek seni çok merak ediyorum hiçmi okumuyorsun ne oldu hamiştin en son neden hiç bir yerde yoksun okursan yaz lütfen:1no2:

swetlana öncelikle dilerim önümüzdeki sene evlilik yıldönümünüzde bebişleriniz sizi rahat bırakmazzzzzzz, allhım sonuna kadar huzurlu bir şekilde bebişlerinizle yaşamanızı nasip etsin.... canım yoğundum o yüzden sadece cevap verip çıkıyordum, bugünde deli gibi yoğundum pire gibi çalıştım yumişlerim yorulmamıştır inşallah.
acele abla doktora gitmedim, çok şükür biraz daha iyiyim içtiklerimin faydası oldu heralde...
kısslar ben çıkıyorum şimdi, artık nasip olursa yarın akşama girerim ya da öğlen bugüne kadar dualarınızı benden esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim yarın sabah 7.15'de telefonunuzu kurun uyanın ve bana dua edin :) açımasızca oldu ama napim :) sizleri çok öpüyorum kendinize iyi bakın....

dualarımız seninle allahım yardımcın olsun hiç korkma hayırlı yumişlerin olsun inşallah güzel haberlerle gel tamammı:sm_cool:

Selam kızlar iyisiniz bakıyorumda çaylar felan içilmiş ben yokken
Bende Theodoros u merak ediyordum.Tutmadımı ACELE onun ki(
Üzüldüm cidden.Görürsen selam söle öpüyorum hepinizi..

Selam kızlar iyisiniz bakıyorumda çaylar felan içilmiş ben yokken
Bende Theodoros u merak ediyordum.Tutmadımı ACELE onun ki(
Üzüldüm cidden.Görürsen selam söle öpüyorum hepinizi..

söylerim tatlım canım yok ay çay içemedik yaaaaaaaaaa keşke aynı yerde otursaydık ne güzel olurdu demi olsun canımız sağ olsun kalbimiz bir değilmi tatlıma.s

söylerim tatlım canım yok ay çay içemedik yaaaaaaaaaa keşke aynı yerde otursaydık ne güzel olurdu demi olsun canımız sağ olsun kalbimiz bir değilmi tatlıma.s

günaydın kızlar bugün nasılsınız ikrar iğne işini hallettinmi canım:1hug:hayırlı olur inşallaha.s

gülseren tam 07 de ilaç için kalktım yani senin tam toplama işleminde sana dua edtim allahım inşallah hayırlısıyla emeklerinizi boş çevirmesin inşallah canım benim iyimisin acabaa.s

nerdesiniz swetlana kız gülseren vedalaşmadanmı gittin sen:mymeka:
ya cnm orersın oremesende oren bulunur bende bılmem hıc ama annemı sıkıstırırım hele senınkılerın cınsıyetı bellı olsun inş bakarız teoderos icinde hayırlısı olsun cnm tabıkı senınkıler demek ıstedım ben o ıkı yaramaz nınıkler

cnm dualarım tabıkı senınle inş senınkılerde senı bu sene rahat bırakmayacaklar inş haber ver bıze yumıslerden

ya kıslar slm bu arada acele dun senınle sohbet ederken ınternet gıttı dellendım ya bı turlu olmadı neysekı sımdı var masallah dıyımde gıtmesın

kıslar hepınız ıyısınızdır ıns ıkrar korkma cnm bıse olmas olumlu dusun agrısada sızlasada olumlu dusun annelık cok zor bız bunları daha cok anlıyoruz

merhaba kısslar ben geldimmmmmmmmm, dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim... yumişlerim toplandı 24 adet yarın saat 11'de durumları belli olacak... ancak bir sorun yaşadık saat 04.00'da eşimle birbirimize girmemek için kendimi zor tuttum, adamcağız gece kendiliğinden boşalmış ben zaten gerginim oda olunca çıldırdım ama sakin olmaya çalışıyorum bir küfürler ediyor inanamazsınız dedimki olacağı varsada senin bu küfürlerin ve isyankarlığın yüzünden olmayacak çok üzüldüm doktor birşey olmaz dedi ama yarın saat 11.00 büyük gün. canım acımadı tatlı bir uykuydu sadece o kadar.... böyle işte şekerler allahım herkesin yardımcısı olsun çok korkuyorum o kadar keçi boynuzu boşa gitti sanırım...
ikrarcım o kadarcık yanmadan birşey olmaz bebişlerini düşün bu acılarını doğduklarında popolarına vurarak acısını çıkarırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…