ya evet orda olsaydım yada sen burda ne guzel olurdu ya en azından bırbırımızı anlıyoruz herkese sızle paylastıgımızı anlatamıyos ama saglık olsunda napalım artık bole ıdare edıcez bu arada teoderosla hıc gorusuyormusun nerelerde napıo
yok canım görüşemiyoruz aslında arayamıyorum çünkü çok üzüldü birde aynı hastanede olunca bayağı şeylerde yaşadık yumurtaları toplandığında bende sonucumu alacaktım bayağı yanında kaldım felan şimdi arayamıyorum işte :1no2: anlıyorsun değilmi:1no2:
kıs acele orgu bolumune de gır bebısler ıcın cok guzel ornekler var al
anladım cnm hayırlısı olsun inş aramıza doner kolay degıl ama bı yerden baslamak lazım bak benımde senınle aynıydı ama olmadı allah senınkıne omur versın inş sag salım kucagınada alırsın ve sızlerın destegı ıle tekrar baslıyorum
swetlana öncelikle dilerim önümüzdeki sene evlilik yıldönümünüzde bebişleriniz sizi rahat bırakmazzzzzzz, allhım sonuna kadar huzurlu bir şekilde bebişlerinizle yaşamanızı nasip etsin.... canım yoğundum o yüzden sadece cevap verip çıkıyordum, bugünde deli gibi yoğundum pire gibi çalıştım yumişlerim yorulmamıştır inşallah.
acele abla doktora gitmedim, çok şükür biraz daha iyiyim içtiklerimin faydası oldu heralde...
kısslar ben çıkıyorum şimdi, artık nasip olursa yarın akşama girerim ya da öğlen bugüne kadar dualarınızı benden esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim yarın sabah 7.15'de telefonunuzu kurun uyanın ve bana dua edin :) açımasızca oldu ama napim :) sizleri çok öpüyorum kendinize iyi bakın....
Selam kızlar iyisiniz bakıyorumda çaylar felan içilmiş ben yokken
Bende Theodoros u merak ediyordum.Tutmadımı ACELE onun ki(
Üzüldüm cidden.Görürsen selam söle öpüyorum hepinizi..
söylerim tatlım canım yok ay çay içemedik yaaaaaaaaaa keşke aynı yerde otursaydık ne güzel olurdu demi olsun canımız sağ olsun kalbimiz bir değilmi tatlıma.s
alayımda ben liseyi bitirdim hemen işe girmek zorunda kaldımsenağlama o gün bu gündür hep çalıştım yani ben işte masa örtümü vitrin takımımı arada lif felan ördüm becere bilirmiyimay beceremezsem bunlar ne giyeceksenağlama
inşallah oda yaza düşünüyor öğretmen kendisi senelik izinde kısmetse evet canım ben transferden sonra hep seni sordum bizim kıza hayırlısı vakti gelince inşallah artık gelmiştir seninde kucakların çift çift dolsun inşallah artı teyzesi seninki değil seninkiler diyecektin heralde :roflol:
ya cnm orersın oremesende oren bulunur bende bılmem hıc ama annemı sıkıstırırım hele senınkılerın cınsıyetı bellı olsun inş bakarız teoderos icinde hayırlısı olsun cnm tabıkı senınkıler demek ıstedım ben o ıkı yaramaz nınıklernerdesiniz swetlana kız gülseren vedalaşmadanmı gittin sen:mymeka:
swetlana öncelikle dilerim önümüzdeki sene evlilik yıldönümünüzde bebişleriniz sizi rahat bırakmazzzzzzz, allhım sonuna kadar huzurlu bir şekilde bebişlerinizle yaşamanızı nasip etsin.... canım yoğundum o yüzden sadece cevap verip çıkıyordum, bugünde deli gibi yoğundum pire gibi çalıştım yumişlerim yorulmamıştır inşallah.
acele abla doktora gitmedim, çok şükür biraz daha iyiyim içtiklerimin faydası oldu heralde...
kısslar ben çıkıyorum şimdi, artık nasip olursa yarın akşama girerim ya da öğlen bugüne kadar dualarınızı benden esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim yarın sabah 7.15'de telefonunuzu kurun uyanın ve bana dua edin :) açımasızca oldu ama napim :) sizleri çok öpüyorum kendinize iyi bakın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?