gulseren canim cok iyi 24 tane cok insallah kalitelide olurlar.canim merak etme dun gece bosaldi diyorsun zatn 2 gun yeter.ee ancak iki veya uc gun icinde yaparlar transferi korkma hic bisey olmaz zaten allah olsun derse olur canim hakkinda insalah hayirlisi dua edecem
canım sıkma canını sakın
ama kendisi bosalmış niye küfür ediyo onu anlayamadım:1closedeyes:
kız gülseren adamcağıza yedirdin fındıkları fıstıkları içirdin keçi boynuzunu bak ne olmuş:roflol::roflol:ama hiç canını sıkma zaten canlı sperm bulamasalardı haber verirlerdi birşey olmaz birde ne küfürü valla çok ayıp heeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy erkkekler karılarınıza destek olacaksınız maşallah siz daha gerginsiniz ne oluyoruz alla alla :mymeka: oluyor tatlım bu süreçte onlarda etkileniyor galiba bizde biraz fazla gergin oluyoruz olur böyle şeyler boş ver unut gitsin boşuna allahım bu doğurma özelliğini bize vermemiş biz daha sabırlıyız :1hug:
AY EVET ABLACIM YA Bİ GÖRSEN ONUN BANA MORAL OLMASI GEREKTİĞİ YERDE BEN ONU TESELLİ ETMEYE ÇALIŞTIM... YARIN SABAH 11.00 DA ARAYIN EMBRİYO DURUMUNUZU ÖĞRENİN DEDİLER... ÇOK KORKUYOM NEYSE.
BİRDE BANA ŞU İLAÇLARI VERDİLER...CRİNONE JEL, BABYPİRİN (YOKTU BEBE ASPRİN YERİNE), PREDNOL, TETRA, ELEVİT PRONATAL, CLİMARA FORT BANT,
BU BANTTAN HİÇBİRŞEY ANLAMADIM KULLANDINMI SEN?
gülserencim doktorun anlatmıyomu sana hangi ilacı niye verdiginiyerimseniben
CANIM NE ŞEKİLDE KULLANICAĞIMI ANLATTILAR DOKTORUM 2 HEMŞİRE AMA NE İŞE YARADIĞINI SORMADIM TABİ ONLARDA BİRŞEY DEMEDİ TAKILIRSAN ARA DEDİLER... BEN ZATEN SARHOŞ GİBİYDİM...
gülserencim doktorun anlatmıyomu sana hangi ilacı niye verdiginiyerimseniben
babe aspirinini bende kullanıyorum bence bebbe aspirini al nedemek yoktu orda yoksa başka yerde vardır canım aaaaaaaaaaaaaa sanırım iki ilacını sadece transfere kadar kullanacaksın ağrı kesici ve antibiyotik olması lazım elevit vitamin ben hala kullanıyorum sabah kahvaltısından sonra iç onu öyle yazıyordu jel bana pişik yapmıştı inşallah sana yapmaz gerçi yaparsa doktoruna söyle onun ilacıda var canım bebeğin yerini yapıyor ve tutunmasını sağlıyor bantı ben kullanmadım ama kafi diye bir arkadaştan duymuştum eşinede söyle rahat olsun eğer canlı ve işe yarar sperm bulamasalardı yarin arıyamazdınız çünkü birleşme yapamazlardı inşallah güzel haberlerini yarin duyacağız ha o jelden birtane transfer günü götürüyorsun transferden sonra hemen uyguluyorlar doktorun söyledimia.s
hemde ne sarhoş ama dünya dönüyor demi valla ben eve zor gelmiştim bulantıdan ama çok şükür herşeye değer inşallah allahım hepinize kısmet edecek:1hug:
CANIM BİZ SPERMİ VERDİK VE 1 SAAT SONRA FİLAN ÇIKTIK DURUMU BENCE BELLİ OLMAMIŞTIR O KADAR KISA SÜREDE, CANLI SPERM VARSADA ÖNEMLİ OLAN SAĞLIKLI İYİ OLAN ... DOKTORUM YARIN KONUŞUCAĞIZ DEDİ O ZAMAN SÖYLER BELKİ JELİ... EVET 2 İLACIN ÜZERİNDE (PREDNOL VE TETRA) 4 GÜN KULLANILACAK YAZIYOR.... CANIM BEBE ASPİRİNİ ALDIM ONLARDA BABYPIRIN YOKTU REÇETEMDE BABYPIRIN YAZIYORDU ECZACI DOKTORUMU TANIYOR ZATEN BİZ BUNU VERİYORUZ DEDİ....
kız cadı anlatıyorda anlıyormuşsun gibi oluyor ama anlamıyorsun hani sarhoş gibi işte yanındaki eşinin sakin olup anlaması lazım bak gülserene söylemeyi unuttuk sen eşine söyle sakin olsun iyi anlasın olurmu bebişimyerimseniben
ay benim ki sakin dir zaten pür dikkat kesilir yerimseniben:asigim:
ne kadar sürdü canımcımyerimseniben
kız cadı anlatıyorda anlıyormuşsun gibi oluyor ama anlamıyorsun hani sarhoş gibi işte yanındaki eşinin sakin olup anlaması lazım bak gülserene söylemeyi unuttuk sen eşine söyle sakin olsun iyi anlasın olurmu bebişimyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?