tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
jeli akşamlarımı kullanacaksın yani birkeremi gerçi transferden sonra sabah akşamşutarafagitti

benimk hemen hemen yarım saat kız çok kolay hele birde allahım size transferi yaşatsın bebişlerinizi ilk göreceğiniz yera.s allahım inşallah kısmet etsina.s

AMİN ABLACIM TRANSFERİNİ DOĞUMUNU ALLAHIM NASİP EYLESİN HAYIRLI BİR ŞEKİLDE

AMİN ABLACIM TRANSFERİNİ DOĞUMUNU ALLAHIM NASİP EYLESİN HAYIRLI BİR ŞEKİLDE

aminnnnnnnnn inşallah top sende artık bebeklerini alıp geldikten sonra sakın stres yok olumsuz düşünme yok sen inan birbirinize sıkıca allahın izniyle tutunun inşallah ve biliyorsun gerçi kıpır kıpır dolaşmak yok özellikle ilk 2 gün wc harici yataktan kalkmak yok sakınnnnnnnnnnnnnnnnn 2 gün sonrada öyle gezmek yok fazla ayakta kalmadan az az geze bilirsin ne olursa olsun moral bozmak yok tamammı çünkü bebekler ilk anne rahmine düştüklerinde herşeyi hissederlermiş ve annenin içi böyle pır pır olumsuz düşününce onlarda korkar panik olurlarmış ve ne oluyor diye dengeleri bozulurmuş alacan gelecen benim gibi hergün sevecen konuşucan ve sıkı tutunun korkmayın diyecennnnnnnnnnnnnnn:1hug:

AY ABLACIM NASIL MOREL OLDU BİLEMEZSİN SAĞOL, SİZİN SPERMİOGRAM DEĞERLERİNİZ KAÇLARDA ÇIKIYORDU BİZİM EN SON YAPTIRDIĞIMIZDA 9 MİLYONDU....

O AŞAMAYA GELSİN İNAN BUNLARI YAPICAM KESİNLİKLE ÇİŞ HARİÇ 5 GÜN FİLAN KALKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM.... ABLACIM BİRDE TRANSFER YAPILDIĞI AN HAMİLEMİ OLMUŞ OLUYORSUN?

Kisslar Ben Sabah 4.00'de Kalktim çok Uykum Var Azcik Uyuyim Sonra Girerim Yine, çok öpüyorum Sizi Canlarim Benim... Teyzesinin Gülleri Sizi Sormadim Die Kizmayin Bana Hep Aklimdasiniz Bugün Birazcik Canim Sikildi Onçün Kendi Derdime Düştüm, Yerim Ben Sizi Kuzucuklarim Benim Anneyi üzmeyin Sakin....

O AŞAMAYA GELSİN İNAN BUNLARI YAPICAM KESİNLİKLE ÇİŞ HARİÇ 5 GÜN FİLAN KALKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM.... ABLACIM BİRDE TRANSFER YAPILDIĞI AN HAMİLEMİ OLMUŞ OLUYORSUN?

bence evet neden biliyormusun çünkü embriyo dışarda bölünüyor yani ha normal yolla hamiş kalınca içinde bölünmüş hada dışarda bence fark rtmiyor işte her iki aşamadada onların büyüğmesi ve tutunması önemli normal gebelik gibi normal gebelerdede tutunması önemli mesela bazen kadınlar hamile kaldıklarını ve düştüğünü anlamazlarmış tutunmadığı için anladınmı:1hug:

dinlen canım görüşürüz sen kendine iyi bak ve kuzulara kuzen ver :1hug:

ikrar bebişim inşallah iğnen çok acıtmamıştır bebeğim allahım sana kuvet versin inşallah:1hug:

gülseren inşallah iyisindir canım biraz ağrın ola bilir ilaçlarını iç tatlım geçer yarine birşeyin kalmaz inşallah belki çok az kanamanda olur sakın korkma olurmu tatlım çok az kaldı yakında bebişlerini alacaksın ay ne güzel annesi şimdi yaramazlar allahın izniyle bölünmeye başlamıştır heralde biliyormusun onların geliştiğini duydkça uyuyamıyacaksın sanki bir parçan eksik gibi ve o zaman çocuklarını doğurup atan anneleri hiç anlayamıyacaksın çok garip bir duygu bu onları sanki yalnız bırakmış gibi felan hissedeceksin birde eşinle konuştunmu bayağı yumurtan var allahın izniyle sağlıklıdırlarda dondurma yaptıracakmısınız bunuda biraz düşün ve araştır canım sorarlarsa zorda kalmayın:1hug:

gülserencim geçmiş olsun bitanem hadi az kaldı inş bebişlerini eline almaya bütün dileğim iyi haberlerle gelmen buraya rabbim tez vakitte aydınlığa çıkarsın seni ve bizleri kendini sakın yorma ve yerinden kalkma kocaman öptüüüm

gülseren günaydın nerelerdesin iyimisin canım:1hug:

ikrar swetlana günaydın hatta bütün herkeze günaydın hu huuuuuuuuuuuuuuuu nasılsınız bu gün:1hug:

Merhaba Kisslar Canlarim Iyiki Varsiniz Zor Günlerimi Sizin Morellerinizle Atlatiyorum....
Güsel Haberlerim Var Size 24 Yumişten 21 Tanesi Iyimiş Ancak 19 Tanesi Döllenmiş 19 Tane Bebeğiniz Var Dedi Hemşire :) Ama Sağliklimi Diillermi Heralde Pazartesi Belli Olacak Nasil Sevindim Bilemezsiniz... Bu Arada Ablacim Ben Bugün Biraz Temizlik Yaptim Yarinda Azcik Işim Var Pazartesiden önce Bitsin Dedim Birşey Olmaz Heralde.... Nezleyim Bide Hala Yarin Atlatmam Gerekiyor Pazartesi 14.30'da Transfer...allahim Hepimize Hayirli Sağlikli Evlatlar Nasip Eylesin... Acele Abla, Kuzularimiz Nasil Bu Arada, Bulantilarin Geçtimi? Yumişleri Dondurmayi Doktorumuz Yumiş Toplamadan Sonra Gerekebilir Dedi! Naapmak Gerekir Bilmiyorum Açikcasi Fiyatinida Sormak Lazim Pazartesi Belli Olacak... Sizce Ne Yapmaliyiz?

iyi aksamlar acele ablam canım benım
gülseren cok sevındım canım benim hersey güzel olucak merak etme emi:teselli:

sağol canım bu aşamaya kadar iyidi çok şükür allahım sonunu hayırlı eder inşallah.... pazartesiden sonra 1 hafta görüşemiyceğiz annemde kalıcam, emeklerimiz boşa gitmez inşallah....

ikrarcım sen nasılsın, saat 11'de hastaneyi aradım halimi bi görsen nasıl heycanlıydım konuşurken sesim titremesin die kastım resmen. ya öksürüyorum bildiğiniz birşey varmı bunu geçiricek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…