A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
- #2.081
benimk hemen hemen yarım saat kız çok kolay hele birde allahım size transferi yaşatsın bebişlerinizi ilk göreceğiniz yera.s allahım inşallah kısmet etsina.s
jeli akşamlarımı kullanacaksın yani birkeremi gerçi transferden sonra sabah akşamşutarafagitti
AMİN ABLACIM TRANSFERİNİ DOĞUMUNU ALLAHIM NASİP EYLESİN HAYIRLI BİR ŞEKİLDE
bende bebe aspirini kullanıyorum merak etme aynıdır şimdi bak güzelim allah korusun spermlerde bir sorun olsa hemen belli oluyor yani embriyo için arayın diyemezler öyle bir durumda önce bu konuda anlaşalım,şimdi kaliteli yumurta ve spermin birleşmesi önemli ama bunuda merak etme çünkü benim o kadar az sayıdaydiki ben hep şey dedim ya biri olmazsa biri mutlaka olur dedim yani sakın strese girme allaha dua et hayırlısını nasip etsina.s:1hug:
SABAHLARI YATAKTAN KALKMADAN 15 DAKİKA ÖNCE 1 KERE
aminnnnnnnnn inşallah top sende artık bebeklerini alıp geldikten sonra sakın stres yok olumsuz düşünme yok sen inan birbirinize sıkıca allahın izniyle tutunun inşallah ve biliyorsun gerçi kıpır kıpır dolaşmak yok özellikle ilk 2 gün wc harici yataktan kalkmak yok sakınnnnnnnnnnnnnnnnn 2 gün sonrada öyle gezmek yok fazla ayakta kalmadan az az geze bilirsin ne olursa olsun moral bozmak yok tamammı çünkü bebekler ilk anne rahmine düştüklerinde herşeyi hissederlermiş ve annenin içi böyle pır pır olumsuz düşününce onlarda korkar panik olurlarmış ve ne oluyor diye dengeleri bozulurmuş alacan gelecen benim gibi hergün sevecen konuşucan ve sıkı tutunun korkmayın diyecennnnnnnnnnnnnnn:1hug:
transferden sonra sabah akşam canım birde transfer günü getir yanında dedimi:1hug:
ne kadar sürdü canımcımyerimseniben
O AŞAMAYA GELSİN İNAN BUNLARI YAPICAM KESİNLİKLE ÇİŞ HARİÇ 5 GÜN FİLAN KALKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM.... ABLACIM BİRDE TRANSFER YAPILDIĞI AN HAMİLEMİ OLMUŞ OLUYORSUN?
Kisslar Ben Sabah 4.00'de Kalktim çok Uykum Var Azcik Uyuyim Sonra Girerim Yine, çok öpüyorum Sizi Canlarim Benim... Teyzesinin Gülleri Sizi Sormadim Die Kizmayin Bana Hep Aklimdasiniz Bugün Birazcik Canim Sikildi Onçün Kendi Derdime Düştüm, Yerim Ben Sizi Kuzucuklarim Benim Anneyi üzmeyin Sakin....
iyi aksamlar acele ablam canım benım
gülseren cok sevındım canım benim hersey güzel olucak merak etme emi:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?