- Konu Sahibi ACELE
-
- #2.101
canım igne yakıyo biraz beni sende de yanma oluyomuydu ben iyiim şükür evdeyım eşimle oturuyorum
bende zaman daraldıkca heyeceanlanıyorum :teselli:
kaç tane tansfer yapılacak canım :teselli:
hayırlı ugurlu olsun canım benım :teselli:
kızlar hayırlısı olsun gülserencim bişi sorabilir miyim? keçiboynuzu kullandınız mı?burada aktarda toz halinde kakao gibi süte atıp içiliyormuş. birde şu bildiğimizz doğalı var. pekmezi de var ama kürü diyolar ya o nasıl oluyo anlamadım?
evet canım yaklaşık 1 ay kullandık, 5 6 tane keçiboynuzunu 2 bardak suya atıp kaynatıyorsun 20 dakika dinlendiriyorsun, ilk hafta sabah akşam daha sonra sadece sabah ya da akşam içecek şekilde ayarla ben birde içine keçiboynuzu pekmezinden koyuyordum... 2. haftadan sonra sabahları muzlu süt içine 1 kaşık keçiboynuzu pekmezi karıştırıp veriyordum, akşamları keçiboynuzu kaynatıyordum... birde fındık, fıstık, badem, ceviz, yer fıstığı vs. keçiboynuzu pekmezi, dut pekmezi ve balı karıştırdım günde 4 kaşık filan yiyordu.... eşim sperminde değişiklik olduğunu fark etti ancak sperm vericeği gün 3 gün perhiz gerekiyordu ama şansa o sabah kendinden boşaldığı için anlamadık faydasını ama bugün embriyolarımızın oluşumu için aradım şuan için iyi dediler heralde faydası olmuştur... umarım anlatabilmişimdir takılırsan sorabilirsin.
teşekkürler gülserencim. suyu içerken şeker atılabilir mi? pekmezi üzüm pekmezi ile karıştır dedilerdi ama sanırım aktarcı kansızlık için alıyorum zannetti:1rolleyes:
teşekkürler gülserencim. suyu içerken şeker atılabilir mi? pekmezi üzüm pekmezi ile karıştır dedilerdi ama sanırım aktarcı kansızlık için alıyorum zannetti:1rolleyes:
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sayılır... bende 6 senelik evliyim ve çocuk tedavisi görüyorum..
gülserenciğim çok sevindim maşallahinşallah çok güzel sonuçlar alacaksın sakın dediklerimi unutma olur hareketlerine çok dikkat et kendine çok iyi bak olurmu allahın izniyle herşey çok güzel olacak bu jelden dolayı zamanla top top akıntın olacak korkma allahın izniyle olmaz ama olursa kanaman az miktarda felan korkma ve pes etme ilaçlarını düzgün kullan ve öyle bir durumda direk yat tabi doktorunuda ara bazen bebekler yerleşirkende böyle şeyler oluyormuş korkma tamammı:dance::dance:aramıza mutlu dön stres kesinlikle yok.kuzular eskisi kadar bulantı yapmasada henüz kurtulamadım hala çıkarıyorum ama inşallah az kaldıkafamçokkarıştı
kızlar ohhh valla sohbet bol ama bana bi nasılsın diye soran yok unuttunuz iyice beni aşkolsun yani güceniyorum ama :çok üzgünüm:darkinlife, swetlana,gülseren,meralun nerdesiniiiiizzzz?
Acaba bilginiz var mı hscg 12. günden sonra sürpriz bir artış gösterebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?