A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
- #2.121
MERHABA ABLACIM ÇOK SAĞOL.... HERŞEY YOLUNDA ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİLİK AMA BENİM BU ÖKSÜRÜĞÜM NEZLEM MORALİMİ ÇOK BOZUYOR 2 GÜNDÜR İÇMEDİĞİM OT KALMADI.... YARINA KADAR GEÇMELİ AMA NASILL? BEBİŞLERİME ZARARI OLMASINDAN KORKUYORUM....
korkma tatlım geçer takma kafana olmaz bebişlerine bir zararı allah yardım eder korkma bende 2 gündür çok kötüyüm yine çıkarmaktan boğazım tahriş oldu heralde birde baş ağrısı tatlicadiarzu boğaz ağrısı yatıyorum valla sabahtan beri sanki zehir içmişim gibi yanıyor boğazım midem ama dayanmaya çalışıyorum anlıycansenağlama
Merhaba arkadaşlar dün ilk mikro sonucumu öğrendim.Negatif.
kızlar çok ağolun valla iyi bakıyorum kendime ama bu normal galiba araştırdım biraz internetten gebelik reflüsü diye bir hastalık artan hormon baskısıyla midedeki asitin yemek borusuna kaçması ve orayı tahrip etmesi normal yollardan pek geçmiyormuş mide sürekli asit ürettiği için ilaç veriyorlarmış neyse ben biraz dayanmaya çalışacağım olmazsa doktorumla konuşup ilaç kullanırımsenağlamasenağlamasenağlamainşallah sizde yaşayın gebeliği ama bunu yaşamayın sanki zehir içmişim gibi dün gece gebe kaldığımdan beri ilk defa korktum onlara birşey olacak diye çıkarıyorum bir taraftan zorlamayla kasıklarım ağrıyor diğer taraftan zehir çıkarıyordum resmen kızlar allah sağlık versin anne olmak çok zor çünkü kendinden çok onlara birşey olacak diye korkuyorsun neyse bu sıkıntılarla sabaha kadar uyumadım heralde ondan başım ağrıyor çok şanslısınız bir gebe kalın bak nasıl bilgilendireceğim sizi:çok üzgünüm:
ya kısslar bu öksürüğü ne geçiricekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
rahat ol canım yarinde yanınızda biraz ekmek götürün öksürürken küçücük al ye belki gıcığı alır boğazdaki aman ha sakın böyle kasıklarını zorluyacak kadar felan öksürme yarina.s
kıcık yokki ablacım kuru öksürük ama ekmek iyi gelir yinede alıcam karabiberli sıcak bi süt içim şimdi, ay artık miğdem kaldırmıyor, bide kulaklarım boğazım gıdıklanıyorki deli olacam....
:1hug:
allahımyardımcın olsun ama sakın korkma ben inanıyorum yürekten sen başaracaksın allahın izniyle bebişlerin sana sen onlara sıkıca tutunacaksın inşallah allah kuvvet veriyor inan buna mideni felan bozma sakın bu seferde çıkarırsın felan aman haaaaaaaaa hiçbirşekilde kasıkları zorlamak yok unutma:1hug:
acele ablacım ne yiyip içim bana yardımcı olurmusun ona göre anneme birşeyler yaptirim...
acele ablacım ne yiyip içim bana yardımcı olurmusun ona göre anneme birşeyler yaptirim...
tatlım yeşillikye salata felan kabızlığıda önlüyormuş doktorum demişti sabahları mutlaka yumurta ye haşlanmış yada yağda çünkü bunuda embriyoloğum transfer günü bana demişti istediğimiz bölünme olmadı ama belli olmaz belki yediğin bir yumurta sayesinde tutunur dedi inşallah deninkilerde sonra varya canın ne istiyorsa onu ye özel birşey yok kabız olma sakın ben hep şeftali suyuyla kayısı konpostusu içtim bak kayısıda iyi biliyorsun bağırsakları çalıştırıyor biliyorsun şımart kendini ne istiyoran onu yea.s
sakın söylediklerimi unutma transferden sonra eve dönerken eşin arabayı sakın sarsmasın sende koltuğu biraz yatır öyle otur olurmu tabi eve dönerkende aynı şekilde yani kendini ani sarsıntılardan felan koru tatlım olurmu yataktan felan pat diye kalkma sanki ayağının altında yumurta varmış gibi yürü özellikle 2 gün sadece wc ye kalk ve ondan sonraki günlerdede fazla hareket etme ayakta kalma bebişlerine inan ve onlara deki kuzenleriniz sizi bekliyor sıkı tutnun de tamammı ve hep olmlu düşün bu ara bayağı gazzın olacak bu ağrıda yapıyor normal gaz gibi değil sanki karnının içinde birşeyler bir aşşağı bir yukura geliyor gibi olacak sakın korkma sıkma kendini dün demiştim top top akıntın olacak ilaçlarını ihmal etme saati saatine kullan çantana birtane ayriyetten jel koy doktorun işlemden sonra uygulayacak birde allah korusun olmasın ama olursa kanaman sakın korkma yat ve doktorunu ara benimde sonunca son iki gün kala olmuştu panik yapma olurmu tatlım :1hug:
ay anlamadım nasıl yani istedikleri bölünme olmamış yumurta nasıl tutturuyormuş, ablacım senin yumişlerin yerleştirildiğinde bölünmemişlermiydi bölünmeden nasıl embrio oluor ayyy saçmaladımmı? bide ablam giderken eşofman filanmı giyinim
tamam ablacım bu jeli kullanırken takılıyorum biraz acaba doğru uyguladımmı tuvalet gidince çıktımı filan sırnaşık şey şuanda karnımda gaz var zati:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?