- Konu Sahibi ACELE
-
- #2.141
tatlım ilk gün bölünme olmuştu yani embriyo olarak ikinci günde devam etmişti transfer günü yavaşlamıştı anladımı önce allahın izni sonrada benim onlara inancım ve güvenim onlarla hergün konuşmam sayesinde umudumu hiç kaybetmedim allahım kısme etti işte canım bencede rahat birşeyler giyi işlemden sonra tuvaletini çatlayana kadar tut hemen kalkma gerçi orda söylerler birde eşine söyle ıkınca çoraplarını hemen giydirsin ialçların etkisiyle felan ara bunalacaksın ona göre kıyafet götür annenlere olurmu:1hug:
haaaaaa anladım benn :roflol: orada pijama giyerim zati Şeniz ay bu arada eşim embriyo dondurmak istemiyor senağlama
ortak kararınız önemli ne kadar sağlıklı inan bende bilmiyorum çünkü işlemlerden geçiyor hakkınızda hayırlısı olsun sen içindeki ufaklıklara güven inşallah onlar sıkı sıkı tutunacak ama yinede kararı ortak vermeniz lazım şimdiden karar verin yarin sıkışmayın ne yapalım diye:1hug:
karar verildi ablacım bizimki kesin hayır dedi... bundan sonra dediğin gibi ben içimdekilere sahip çıkmalıyım...
tatlım o sevgili Eşine söyle biraz daha anlayışlı ve kibar olsun inan sen şuan gerçekten zor bir süreçtesin ve ilgiye ihtiyacın var unutmadan bu evrelerde benimde eşime çok kızdığım zamanlar oldu yani hpimiz yaşıyoruz sakın seni hiç birşeyin üzmesine kırmasına izin verme bebişlerini düşün o evrelerde olurmu çünkü kullanılan ilaçların etkisiylede çok duygusallaşacaksın sakin ol kafana birşey takma sakın tatlım:1hug:
ablacımm en büyük eziyeti biz çekiyoruz ama onları yine biz sakinleştiriyoruz yani en azından benim öyle eskiden çok yoruyordu ama artık takmıyorum sakin sakin konuşmaya çalışıyorum öğrendik artık yaniiii Şeniz[/QUl eeeeeeeeee yapacak birşey yok tatlım aman şu evrede hiç birşey takma sakın olurmu birde kesinlikle ilişki yasak unutma olurmua.s
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum,doktorlar transferden bir gün sonra normal hayatınıza dönün diyolar hatta seyahate bile çıkılabilirmiş...acaba biz kendimizi çokmu kasıyoruz..bende 4. aşılamamı oldum 4 aralıkta olmassa tüp bebek dedi doktorum şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl geçecek o süreç diye....
tatlım valla bana 2 gün yat sonra yavaş yavaş hareket et fazla ayakta kalma dedi dediklerini yaptım ve mutluyum canım ve her kontrolde dokromun gözündeki mutluluk görülmeye değer ben onu dinlediğim için mutluyum:1hug:
ablacım bugün başıma gelenleri anlatim sana, türbeye gittim ziyarete kayınvalidemle çıktık geliyoruz daha türbenin çok yakınlarındayız bir yol var ara bir yol mezarlıklar arası çift yönlü ve önünü kestiremiyorsun dönemeçli yani bende yavaş yavaş gidiyorum 2 araba yan yana zor geçiyor çünkü neyse kadının biri beni solladı ve karşı yönü hiç görmeden karşıdanda bir araba ve motor geliyordu motoru havaya uçurdu neye uğradığımı şaşırdım çocukcağız yerlerde kıvranıyordu..... diğer arabadakide allahtan usta bi şöförmüşki kendini iyi kurtardı hemen arabasını benim önüme kırdı korkunçtu....
allah mutluluğunu daim etsin ablacığım...ablacığım sen hiç aşılama denedinmi ben pek yazıları takip edemiyordumda .....aşılama zaman kaybımı acaba.....
geçmiş olsun canım dikkatli ol allahım korusun yarabbim bebişler tutunduktan sonra heralde koruma iç güdüsüyle daha dikkatli olursun gerçi senin suçun yokmuş dikkat çok önemli işte allahım birdaha kaza bela göstermesin inşallah:1hug:
tatlım valla benim eşimin sperm sayısı çok düşüktü biz doktorumun kararıyla direk tüp bebek yaptık hatta o zaman ben niye önce aşılama yapmıyoruz demiştim oda vakit kaybetmeye gerek yok demişti allahım sizede versin inşallah:1hug:
ablacığım benim ilk 2 aşılamam tuttu fakat düştü kürtaj oldum ..3. tutmadı...allahım bu sefer inşallah hayırlısıyla nasip eder ...ablacığım sen en azından biz gibi hayal kırıklığına uğramadan direk tüp bebek denemişsin ve bencede ii etmişsin..allahım sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin...(amin)
merhaba acele. benim de eşimin sperm sayısı ve herketliliği düşük. aşılama dedi ama direkt tüp demedi. sizin ne kadardı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?