tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haaaaaa anladım benn :roflol: orada pijama giyerim zati Şeniz ay bu arada eşim embriyo dondurmak istemiyor senağlama

haaaaaa anladım benn :roflol: orada pijama giyerim zati Şeniz ay bu arada eşim embriyo dondurmak istemiyor senağlama

ortak kararınız önemli ne kadar sağlıklı inan bende bilmiyorum çünkü işlemlerden geçiyor hakkınızda hayırlısı olsun sen içindeki ufaklıklara güven inşallah onlar sıkı sıkı tutunacak ama yinede kararı ortak vermeniz lazım şimdiden karar verin yarin sıkışmayın ne yapalım diye:1hug:

karar verildi ablacım bizimki kesin hayır dedi... bundan sonra dediğin gibi ben içimdekilere sahip çıkmalıyım...

karar verildi ablacım bizimki kesin hayır dedi... bundan sonra dediğin gibi ben içimdekilere sahip çıkmalıyım...

tatlım o sevgili Eşine söyle biraz daha anlayışlı ve kibar olsun inan sen şuan gerçekten zor bir süreçtesin ve ilgiye ihtiyacın var unutmadan bu evrelerde benimde eşime çok kızdığım zamanlar oldu yani hpimiz yaşıyoruz sakın seni hiç birşeyin üzmesine kırmasına izin verme bebişlerini düşün o evrelerde olurmu çünkü kullanılan ilaçların etkisiylede çok duygusallaşacaksın sakin ol kafana birşey takma sakın tatlım:1hug:

ablacımm en büyük eziyeti biz çekiyoruz ama onları yine biz sakinleştiriyoruz yani en azından benim öyle eskiden çok yoruyordu ama artık takmıyorum sakin sakin konuşmaya çalışıyorum öğrendik artık yaniiii Şeniz

arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum,doktorlar transferden bir gün sonra normal hayatınıza dönün diyolar hatta seyahate bile çıkılabilirmiş...acaba biz kendimizi çokmu kasıyoruz..bende 4. aşılamamı oldum 4 aralıkta olmassa tüp bebek dedi doktorum şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl geçecek o süreç diye....

başka bir arkadaşta biraz evvel gördüm yarın transferi var ve 2 gün hastanede kalıcakmış...

ablacım bugün başıma gelenleri anlatim sana, türbeye gittim ziyarete kayınvalidemle çıktık geliyoruz daha türbenin çok yakınlarındayız bir yol var ara bir yol mezarlıklar arası çift yönlü ve önünü kestiremiyorsun dönemeçli yani bende yavaş yavaş gidiyorum 2 araba yan yana zor geçiyor çünkü neyse kadının biri beni solladı ve karşı yönü hiç görmeden karşıdanda bir araba ve motor geliyordu motoru havaya uçurdu neye uğradığımı şaşırdım çocukcağız yerlerde kıvranıyordu..... diğer arabadakide allahtan usta bi şöförmüşki kendini iyi kurtardı hemen arabasını benim önüme kırdı korkunçtu....

tatlım valla bana 2 gün yat sonra yavaş yavaş hareket et fazla ayakta kalma dedi dediklerini yaptım ve mutluyum canım ve her kontrolde dokromun gözündeki mutluluk görülmeye değer ben onu dinlediğim için mutluyum:1hug:

allah mutluluğunu daim etsin ablacığım...ablacığım sen hiç aşılama denedinmi ben pek yazıları takip edemiyordumda .....aşılama zaman kaybımı acaba.....

geçmiş olsun canım dikkatli ol allahım korusun yarabbim bebişler tutunduktan sonra heralde koruma iç güdüsüyle daha dikkatli olursun gerçi senin suçun yokmuş dikkat çok önemli işte allahım birdaha kaza bela göstermesin inşallah:1hug:

allah mutluluğunu daim etsin ablacığım...ablacığım sen hiç aşılama denedinmi ben pek yazıları takip edemiyordumda .....aşılama zaman kaybımı acaba.....

tatlım valla benim eşimin sperm sayısı çok düşüktü biz doktorumun kararıyla direk tüp bebek yaptık hatta o zaman ben niye önce aşılama yapmıyoruz demiştim oda vakit kaybetmeye gerek yok demişti allahım sizede versin inşallah:1hug:

amin allah kimseye göstermesin, cokkk kötü birşey............

ablacığım benim ilk 2 aşılamam tuttu fakat düştü kürtaj oldum ..3. tutmadı...allahım bu sefer inşallah hayırlısıyla nasip eder ...ablacığım sen en azından biz gibi hayal kırıklığına uğramadan direk tüp bebek denemişsin ve bencede ii etmişsin..allahım sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin...(amin)

:1hug:kız gülseren valla en güzel zamanın rahat ol tamammı her aşamanın zorluğu varda gebe kalınca anlıcan nedemek istediğimi inşallah yine çıkardım valla normal çıkarmalara ağlıyordum bazen bu beni öldürüyor resmen zehir bu safra allahım ne yapacağım çok kötü yanıyor acıyor boğazım ağrıyor başım ay tam rahat edeceğim bebişler biraz daha büyü diyordum bak ne oldu çok kötüyüm yaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama yinede allahım bebişlerime sağlık versin inşallah:1hug:

amin ablacığım ama şunnu unutma kaderde varsa allaım kısmet ediyorsa birşekilde oluyor sağlıklı olsun hayırlısı olsun hep böyle dua ettim ve bebişlerimle transferden sonra hep konuştum ve hiç olumsuz düşünmedim:1hug:allahımsizede nasip eder inşallah

merhaba acele. benim de eşimin sperm sayısı ve herketliliği düşük. aşılama dedi ama direkt tüp demedi. sizin ne kadardı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…