tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim eşimin de 5 milyon çıktı.ama ben 8 ay önce hamile kaldım düşük atlattım diye mi acaba aşılama diyorlar.

ablam bazılarının doğana kadar oluyor ama bebişler yinede çok sağlıklı oluyo birazcık daha dişini sıkmak zorundasın, belkide normal yollada hamiş olsaydın yine aynısı olucaktı...

3 ay önce özel hastanede varikosel kontrolü için verdiği testte 40 milyon çıktı. ama tabi embriyolog değil labarantlardı. 1 ay sonra tüp bebek merkezi 5 milyonluk sonoco verdi elimize.aşılama bu ay yapılacaktı.bayrama geliyo diye belki ilgilenmezler diye offff ne yapacağım bilmiyorum. bu ay başlayım artık istiyorum.bayramın 2.yada 3. gününe denk gelebilir sanırım.

ablam bazılarının doğana kadar oluyor ama bebişler yinede çok sağlıklı oluyo birazcık daha dişini sıkmak zorundasın, belkide normal yollada hamiş olsaydın yine aynısı olucaktı...

ya mutlaka aslında bulantı felan araştırdığım kadarıyla gebeliğin iyi gittiğine işaretmiş ama bu çok farklı boğazım yanıyor zehir gibi ne yiyeceğimi şaşırdım ne yapsamda bu acı dinse valla berbat üşütünce boğazın şişer tükürüğünü yutunca ağrırya bu hem öyle hemde korkunç acı bir tat allahım bana benimgibilere yardım et yarabbimsenağlama

bende hiç gebelik olmadı canım hayırlısını iste allahtan geç olsun güç olmasın sağlıklı karar verip iyi bir merkez araştır önce sonra arkası gelir bak bizde varız burda sıkıldığın yerde destek veririz ama acele etme sakin ol canım hayırlısı allahtan:1hug:

canım bizde ilk olarak bi hastanenin labaratuarında yaptırmıştık, 17 milyon çıkmıştı tüp bebek merkezinde 9 milyon çıktı benim doktorumda tüp bebek merkezleri özellikle düşük çıkarıyor demişti bence büyük labaratuarlar var orada yaptırabilirsin.krugen şekliyle....

doğru söylüyorsun hem bir ay şu keçiboynuzunu da denemiş oluruz:)).ocak daha iyi olur belki nasip ben 14ünde gelecek bayramdan sonraya kalır diyordum nasip böyleymiş demekki. desteğin için sağol canım

insan istifra ettiği zaman boğazında iğrenç bir tat ve acı oluyor eğer onun gibiyse gerçekten çok kötü allah yardımcın olsun ablam sabret az kaldı inan en azından hedefini yarıladınnn

canım eşim varikosel ameliyatı geçirdi benim. 3 ay sonra hamile kaldım. ama üşük yaptırmak zorunda kaldım. düşüğün üstünden 5 ay geçti. varikosel kontrolü için gitti.bu defa sperm sayısı hareketsizliği düşük ama 40 milyon dediler. doğal ilaçlar dene dediler. ben pnanikle tüp bebek merkezine gittim kontrollerim normal ama eşimin sayısı 5 milyon çıktı hareketlilik özeldeki ile aynı %15

insan istifra ettiği zaman boğazında iğrenç bir tat ve acı oluyor eğer onun gibiyse gerçekten çok kötü allah yardımcın olsun ablam sabret az kaldı inan en azından hedefini yarıladınnn

tatlım o neki bu acayip bende senin yarin transfrin var ben ne diyorum demi yanıyoruz teyzesi kuzularında etkisi olabilirmiş bu onlar büyüdükce mideyi yukarı ittiriyorlarmış birde ikiz bunlar demi normaldir heralde ama yanıyoruz teyzesisenağlama

sakin ol canım ya zaten ameliyatın üstünden en az 1 sene demişlerdi bize benim eşimde oldu ama ben hiç gebe kalmadım sakin ol tatlım acele etme ve iyi biryere git tedavi düşünüyorsan:1hug:

zaten varikoselin pek iyileşme durumu yokmuş sanırım. ben nasıl hamile kaldım bilmiyorum.benim ikizdi ve biri gelişmemişti.tek kese olduğundan 2 si birden alınmalıydı.belkide çok istiyorum diye olmuyor.moralim bozuluyor valla.

ay olsun ablacım büyük konuşmiyim ama ben onada razıyım...

canım moralin hiç bozulmasın bence ya bak bide normal yolla ikiz hamiş kalmışsın bu demek olur ki senin yine olabilir ihtimal var yani

evet canım pek ameliyatları olumlu olmuyormuş takma kafana hayırlısı allahtan bozma moralini birtek senin başında değil canım hepimiz aynı sıkıntıları çektik bana kalırsa önce güzel bir bayram geçir sakin sakin kendini biraz rahatlat acele etme özellikle çok gerginken başlama bu tedavinin başarısı birazda sakin ve olumlu olmanla alakalı kendine güven gerisini allaha bırak başla güzelcene tedavine takıldığın herşeyide paylaş bizimle ama yeterki olumsuz düşüncelerden a:1hug:rındır kendini

SAĞOLUN ACELE VE GÜLSEREN destekleriniz için. umarım gülseren senin de iyi geçer yarın.iyi haberler alırız.

inşallah hamile kalacaksın ben çok inanıyorum ama bu kadar acı bir bulantı çekme canım:1hug:

inşallah ablacım, hayırlı haberle dönerim. ben artık çıkim başımda ağrıyor yataktan yazıyorum gerçi ama boyynum ağrıyor :1rolleyes: ıhlamur içim yatim... sizleri özlüycem umarım döndüğümde seninde bulantıların tamamen geçmiş olur.... herkesi çok öpüyorum allah hepimizin yardımcısı olsun...

SAĞOLUN ACELE VE GÜLSEREN destekleriniz için. umarım gülseren senin de iyi geçer yarın.iyi haberler alırız.

amin canım inşallah çok zorluklarla yaptırdık her açıdan inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz... 1 hafta sonra yazıcam ancak annemde kalıcam çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…