ablam bazılarının doğana kadar oluyor ama bebişler yinede çok sağlıklı oluyo birazcık daha dişini sıkmak zorundasın, belkide normal yollada hamiş olsaydın yine aynısı olucaktı...
3 ay önce özel hastanede varikosel kontrolü için verdiği testte 40 milyon çıktı. ama tabi embriyolog değil labarantlardı. 1 ay sonra tüp bebek merkezi 5 milyonluk sonoco verdi elimize.aşılama bu ay yapılacaktı.bayrama geliyo diye belki ilgilenmezler diye offff ne yapacağım bilmiyorum. bu ay başlayım artık istiyorum.bayramın 2.yada 3. gününe denk gelebilir sanırım.
3 ay önce özel hastanede varikosel kontrolü için verdiği testte 40 milyon çıktı. ama tabi embriyolog değil labarantlardı. 1 ay sonra tüp bebek merkezi 5 milyonluk sonoco verdi elimize.aşılama bu ay yapılacaktı.bayrama geliyo diye belki ilgilenmezler diye offff ne yapacağım bilmiyorum. bu ay başlayım artık istiyorum.bayramın 2.yada 3. gününe denk gelebilir sanırım.
ya mutlaka aslında bulantı felan araştırdığım kadarıyla gebeliğin iyi gittiğine işaretmiş ama bu çok farklı boğazım yanıyor zehir gibi ne yiyeceğimi şaşırdım ne yapsamda bu acı dinse valla berbat üşütünce boğazın şişer tükürüğünü yutunca ağrırya bu hem öyle hemde korkunç acı bir tat allahım bana benimgibilere yardım et yarabbimsenağlama
insan istifra ettiği zaman boğazında iğrenç bir tat ve acı oluyor eğer onun gibiyse gerçekten çok kötü allah yardımcın olsun ablam sabret az kaldı inan en azından hedefini yarıladınnn
canım eşim varikosel ameliyatı geçirdi benim. 3 ay sonra hamile kaldım. ama üşük yaptırmak zorunda kaldım. düşüğün üstünden 5 ay geçti. varikosel kontrolü için gitti.bu defa sperm sayısı hareketsizliği düşük ama 40 milyon dediler. doğal ilaçlar dene dediler. ben pnanikle tüp bebek merkezine gittim kontrollerim normal ama eşimin sayısı 5 milyon çıktı hareketlilik özeldeki ile aynı %15
tatlım o neki bu acayip bende senin yarin transfrin var ben ne diyorum demi yanıyoruz teyzesi kuzularında etkisi olabilirmiş bu onlar büyüdükce mideyi yukarı ittiriyorlarmış birde ikiz bunlar demi normaldir heralde ama yanıyoruz teyzesisenağlama
zaten varikoselin pek iyileşme durumu yokmuş sanırım. ben nasıl hamile kaldım bilmiyorum.benim ikizdi ve biri gelişmemişti.tek kese olduğundan 2 si birden alınmalıydı.belkide çok istiyorum diye olmuyor.moralim bozuluyor valla.
zaten varikoselin pek iyileşme durumu yokmuş sanırım. ben nasıl hamile kaldım bilmiyorum.benim ikizdi ve biri gelişmemişti.tek kese olduğundan 2 si birden alınmalıydı.belkide çok istiyorum diye olmuyor.moralim bozuluyor valla.
ay olsun ablacım büyük konuşmiyim ama ben onada razıyım...
inşallah hamile kalacaksın ben çok inanıyorum ama bu kadar acı bir bulantı çekme canım:1hug:
SAĞOLUN ACELE VE GÜLSEREN destekleriniz için. umarım gülseren senin de iyi geçer yarın.iyi haberler alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?