A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
- #2.181
gülseren yarin kaçta canım transferin yazdın ama ben kendimde değildim yarin gitmeden girersen görüşürüz görüşemezsek ablacığım allah yardımcın olsun muradını versin ve emeklerini boşa çıkarmasın inşallah güzel haberlerle dön aramıza söylediklerimi unutma allaha emanet ol tatlım kendine çok iyi bak hiç birşeyin canını sıkmasına izin verme sakın özlüycem seni ve ikrarı:1hug:
merhaba kısslar ben geldimmmmmmmmm, dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim... yumişlerim toplandı 24 adet yarın saat 11'de durumları belli olacak... ancak bir sorun yaşadık saat 04.00'da eşimle birbirimize girmemek için kendimi zor tuttum, adamcağız gece kendiliğinden boşalmışben zaten gerginim oda olunca çıldırdım ama sakin olmaya çalışıyorum bir küfürler ediyor inanamazsınız dedimki olacağı varsada senin bu küfürlerin ve isyankarlığın yüzünden olmayacak çok üzüldüm doktor birşey olmaz dedi ama yarın saat 11.00 büyük gün. canım acımadı tatlı bir uykuydu sadece o kadar.... böyle işte şekerler allahım herkesin yardımcısı olsun çok korkuyorum o kadar keçi boynuzu boşa gitti sanırım...
ikrarcım o kadarcık yanmadan birşey olmaz bebişlerini düşün bu acılarını doğduklarında popolarına vurarak acısını çıkarırsın.
AY EVET ABLACIM YA Bİ GÖRSEN ONUN BANA MORAL OLMASI GEREKTİĞİ YERDE BEN ONU TESELLİ ETMEYE ÇALIŞTIM... YARIN SABAH 11.00 DA ARAYIN EMBRİYO DURUMUNUZU ÖĞRENİN DEDİLER... ÇOK KORKUYOM NEYSE.
BİRDE BANA ŞU İLAÇLARI VERDİLER...CRİNONE JEL, BABYPİRİN (YOKTU BEBE ASPRİN YERİNE), PREDNOL, TETRA, ELEVİT PRONATAL, CLİMARA FORT BANT,
BU BANTTAN HİÇBİRŞEY ANLAMADIM KULLANDINMI SEN?
swetlanacığım anladım dün bir sorun olduğunu takma dün nasıl yıldönümünüz iyi geçtimi tatlım:1hug:
cnm benım ınternetım yoktu bugun yaptırdım ama sen suan transfer olmussundur bebıslerın senınle artık inş sana sımsıkı tutunurlar tatlım hersey gonlunce olsun hakkımızda hayırlısı arkadasım mutlu haberlerle don inşSağolun Kizlar, Birazdan çikicam, Ya Karnimda Gaz Sancisi Gibi Birşey Var Yaaaaaaaa Of önemli Birşey Diildir Inşallah....
Ikrarcim Tadini çikar Sende Bu Günlerinin.....
Hoşçakalinnnnnnnnn
ablacigim biz bu hafta doktora baslayacagiz.problem esimdeymis.simdi yeni bir merkeze gidecegiz bu hafta.bakalim ne diyecekler.doktorumuz erkek oldugu icin ben cok stresleniyorum ve kendimi sikiyorum.acaba bu normal mi?ilk doktora gittiginde insanlar bunu yasamis midir??:uhm:
swetlana canim sizinde evlilik yildonumunuz hayirli olsun a.s..kusura bakma o zaman cevap yazmiyordum simdi bismillah dedim aktif olmaya baslamaya a.s.
ya nerdesınızyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadı gelınnnnnnnnnnn
merhabalar arkadaslar...:1rolleyes:acele ablacigim ben buralarda yeniyim ama senin hikayeni hep takip ettim. seni cok begeniyorum, cok olgun ve hayata guzel bakan birisin. hamileliginide kutlarim. senin bebislerin cok sanslilar boyle bir anneleri olacagi icin...:asigim:insallah bulantilarin hayirlisiyla sona erer rahat bir hamileligin olur. sakin kizlar bir hafta yoklar diye bizi birakma.bak biz geldik yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?