tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gülseren yarin kaçta canım transferin yazdın ama ben kendimde değildim yarin gitmeden girersen görüşürüz görüşemezsek ablacığım allah yardımcın olsun muradını versin ve emeklerini boşa çıkarmasın inşallah güzel haberlerle dön aramıza söylediklerimi unutma allaha emanet ol tatlım kendine çok iyi bak hiç birşeyin canını sıkmasına izin verme sakın özlüycem seni ve ikrarı:1hug:

14.30'da ablacım ama biz 12.00 gibi çıkarız evden çok sağol ablişim benim kuzularıma iyi bakk... unutmuycam bana çok yardımcı oldun çok sağol...

İKRAR BEBİŞİM YOUNUZ AÇIK OLSUN DİKKATLİ GİDİN VE DÖNÜN ALLAHA EMANET OLUN KAZASIZ BELESIZ İNŞALLAH VE SAKIN İĞNELERİNİN SAATİNİ ATLAMA SENİ ÇOK ÖZLÜYCEZ:a015:

gülseren canım inşallah yarın bebişlerin sana tutunur
Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Sağolun Kizlar, Birazdan çikicam, Ya Karnimda Gaz Sancisi Gibi Birşey Var Yaaaaaaaa Of önemli Birşey Diildir Inşallah....
Ikrarcim Tadini çikar Sende Bu Günlerinin.....
Hoşçakalinnnnnnnnn

cnm hadı inş hamıs olacaksın korkma dr bıse olmaz dedıyse olmas

cnm bantı kalcana yapıstırıyorsun ıyıce temızledıkten sonra ya ıntrnetım yoktu gıremedımmmmmm

swetlanacığım anladım dün bir sorun olduğunu takma dün nasıl yıldönümünüz iyi geçtimi tatlım:1hug:

cnm saol cok ıyıydı harıka bı gun gecırdım ama aklım hep sızdeydı gıremedım ya ondan bugun artık cocugu cagırdım basını yıye yıye yaptırdım inş gıtmezzzzzzzzzzzzzz

Sağolun Kizlar, Birazdan çikicam, Ya Karnimda Gaz Sancisi Gibi Birşey Var Yaaaaaaaa Of önemli Birşey Diildir Inşallah....
Ikrarcim Tadini çikar Sende Bu Günlerinin.....
Hoşçakalinnnnnnnnn
cnm benım ınternetım yoktu bugun yaptırdım ama sen suan transfer olmussundur bebıslerın senınle artık inş sana sımsıkı tutunurlar tatlım hersey gonlunce olsun hakkımızda hayırlısı arkadasım mutlu haberlerle don inş

bu arda bende yarın dr gıdıyorum sanırım benım tedavımde baslıyor artık hadı hayırlısı banada dua edın kıs ıkrar ve gulseren sonuclarınızı benden once ogreneceksınız inş hamıs kalırsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz inşşşşş

hg nurhanım nasılsın senın sorunun neydııııııııııııııııııııııııııı

cnm dr erkek olması daha ıyı bubu tek sen yasamıyosun herkes yasıyo kendını kasma ve rahat ol dr hıcbırsey gızleme herseyı acık acık konus

ya nerdesınızyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadı gelınnnnnnnnnnn

ben geldim arkadaşım sorma başıma geleni 3 gündür çok kötüyüm ben yasenağlamasenağlama çıkarıyorum ama bu sefer resmen zehir çıkarıyorum öldüm valla mide asitiyle saframıymış neymiş bu ayyyyy öldüm birde çok zorluyor yakıyor felan kasıklarım çok ağrıdı valla ilk defa kuzulara birşey olursa diye korktum allah korusunsenağlamasenağlama neyse boğazımda bu çıkarmalardan tahriş olmuşmukafamçokkarıştı hani üşütürüz boğazımız şişerde su bile içerken acırya aynen öyle doktorumu aradım bugün dayanılacak gibi değil çünkü bir gargara verdi oda gebeler üstünde denememiş aslında sakın yutma dedi neyse 3 güne kadar geçmezse kulak burun boğaza göndreyim seni dedi enfeksiyonda olabilirmiş anlıycan böyle inşallah artık sende başlıyorsun hadi bizim kızlara yetiş müjdeyi ver olurmua.s

gülseren aldın mercimekleri inşallah onlar sana sen onlara sıkıca tutunursun hayırlı haberlerini alırız inşallah allahımın izniyle:1hug:

ikrar bebişim inşallah sorunsuz bir yolculuğunuz olmuştur kendine çok iyi bak üşütme felan ilaçlarınıda ihmal etme sakın allaha emanet olun:1hug:

sağol canım darısı başınıza inşallah yok bırakmamda bugünlerde yine limoniyim inşallah biran önce geçer birde inan erkek doktorlar bayanlardan daha iyi oluyor çekinme diyemem hepimiz çekindik ama onların işide bu tatlım yani onlar o gözle bakmıyorlar rahat ol ve tüm soracaklarını rahat rahat sor tamammı tatlım:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…