tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm hayırlısıyla yarın gıdıyorum bakalım nolcak inş baslarım da bu sefer benıkılerde bana utunurlar inş sanada cok gecmıs olsun bılırım o bogaz tahrısını cok kotu sıcak bırseyler ıc hıc olmadı kaynamıs su ıc yavas yavas bogazını yakmadan belkı ıyı gelır kuzuları sev yerıme

ya gulserene yetısemedım inş oda sımdı bebıslerıyle konusuyordur allahım bebıslerı gulserene tutsun inş mutlu haberlerle donsunler hepsı

inşallah arkadaşım hayırlısıyla başlarsın teyzesi kuzular seni kocaman öpüyorlarmış şans öpücüğüymüş bu tamammı

ya gulserene yetısemedım inş oda sımdı bebıslerıyle konusuyordur allahım bebıslerı gulserene tutsun inş mutlu haberlerle donsunler hepsı

amin inşallah ben konuş dedim heralde konuşuyordur hadi allahımın izniyle birer birer müjdelerinizi alırız:dance:

amin inşallah ben konuş dedim heralde konuşuyordur hadi allahımın izniyle birer birer müjdelerinizi alırız:dance:

inş allahım inş amın ne guzel burda hamıs dolarız hep ama en tecrubelımız sen olursun ne kadar oldu kuzucuklar masallah dıylımdeallahım nazarlardan sakınsın

inş allahım inş amın ne guzel burda hamıs dolarız hep ama en tecrubelımız sen olursun ne kadar oldu kuzucuklar masallah dıylımdeallahım nazarlardan sakınsın

teyzesi allah izin verirse 11.ci haftaya girdik a.s

acele ablacığım biliyorum senin her soruya verilecek olumlu ve güzel bir cevabın vardır;benim senin tecrünene dayanarak sorum şu gerçi aşılama ve tüp bebek aynı değil ama yinede aynı sayılır,,ben aşılama olalı yarın tam bir hafta olacak ve 2 gündür alttan ağrılarım var sanki içime bıçak saplanıyo bu beni çok korkutuyo sence normalmidir ablacığım birde jel kullanıyom ondanda olabilirmi bir tuhafım ya ablacığım cevaplarını bekliyorum.....

Neslihancım ben cevap verebilirim.O bıçak saplanmaları kullandığımız ilaçlardan oluyor, korkacak bişey yok.Bende de olmuştu.
Çatlatma iğnesinde gebelik hormonu var onun etkisi bunlar.
Dilerim tutar aşılaman.Bir hafta sonra güzel haberler vermen dileğiyle :1hug:

inşallah canım ya öldürecek beni bu bekleme ,ve bunun yanında şu ağrılarda olmasa arada belim ve kasıklarım ağrıyo onu normal karşılıyorum ama şu alttan bıçak saplanmaları canımı sıkıyo.........

Hiç sıkma canını lütfen, bunlar gayet normal vücudunun ilaçlara gösterdiği tepki.Güzel sonuçlanırsa bunlar umurunda bile olmayacak zaten

Hiç sıkma canını lütfen, bunlar gayet normal vücudunun ilaçlara gösterdiği tepki.Güzel sonuçlanırsa bunlar umurunda bile olmayacak zaten

canım çok sağol senle konuşmak ii geldi...aslında diğerlerinde aynısını yaşıyodum ama her biri başka heyecan oluyo...ah şu kafaları boşaltabilsek.......

canım çok sağol senle konuşmak ii geldi...aslında diğerlerinde aynısını yaşıyodum ama her biri başka heyecan oluyo...ah şu kafaları boşaltabilsek.......

İnşallah biraz rahatlamışsındır.Bilirim insan daha öncede yaşasa yinede sormak istiyor.Aslında bunun nedeni konuşunca rahatlamamız galiba.
Bu sefer sabrının karşılığı gelir inşallah aşılamada olsa tekrar tekrar yaptırınca insan yıpranıyor.
Senin diğer aşılamaların nasıl oldu iğneyle mi geliştirdiniz yumurtaları?

Canım ben hepsinde puragon kullandım..1.tutu fakat benim hatamdan dolayı düştü..testen birgün önce lekelenmem başladı bende tutmadı gözüyle baktım doktorumda yarın gel yinede test yapalım dedi..bende o gün ayıptır sölemesi kabız olmuşum ama nasıl felaketim normalde olurdum ama bu dahada kötüydü ben kendimi bayağ bir zorlamışım sonra benim ağrılar arttı kanam iice başladı neyse gittim test yaptım hamileymişim ama fazla sevinemediim 1 2 gün içinde çok fazla bir kanamayla bitti..2.de tuttu faakat o da 5. hafta da omassı gerekenden küçüküş birde kanamam başladı çok değildi ama doktorum anne sağlığı bizim için daha önemli dedi sonlandırdı ..3. detutmadı o hepsinden ayrı felaketti ondan sonra 7 8 ay aravermek zorunda kaldım çok yıprattı beni ...işte böle canım benim hikay e böle başını ağrıttım galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…