ben geldim arkadaşım sorma başıma geleni 3 gündür çok kötüyüm ben yasenağlamasenağlama çıkarıyorum ama bu sefer resmen zehir çıkarıyorum öldüm valla mide asitiyle saframıymış neymiş bu ayyyyy öldüm birde çok zorluyor yakıyor felan kasıklarım çok ağrıdı valla ilk defa kuzulara birşey olursa diye korktum allah korusunsenağlamasenağlama neyse boğazımda bu çıkarmalardan tahriş olmuşmukafamçokkarıştı hani üşütürüz boğazımız şişerde su bile içerken acırya aynen öyle doktorumu aradım bugün dayanılacak gibi değil çünkü bir gargara verdi oda gebeler üstünde denememiş aslında sakın yutma dedi neyse 3 güne kadar geçmezse kulak burun boğaza göndreyim seni dedi enfeksiyonda olabilirmiş anlıycan böyle inşallah artık sende başlıyorsun hadi bizim kızlara yetiş müjdeyi ver olurmua.s
cnm hayırlısıyla yarın gıdıyorum bakalım nolcak inş baslarım da bu sefer benıkılerde bana utunurlar inş sanada cok gecmıs olsun bılırım o bogaz tahrısını cok kotu sıcak bırseyler ıc hıc olmadı kaynamıs su ıc yavas yavas bogazını yakmadan belkı ıyı gelır kuzuları sev yerıme
ya gulserene yetısemedım inş oda sımdı bebıslerıyle konusuyordur allahım bebıslerı gulserene tutsun inş mutlu haberlerle donsunler hepsı
inşallah arkadaşım hayırlısıyla başlarsın teyzesi kuzular seni kocaman öpüyorlarmış şans öpücüğüymüş bu tamammı
amin inşallah ben konuş dedim heralde konuşuyordur hadi allahımın izniyle birer birer müjdelerinizi alırız:dance:
tamam hadı inş kuzucukların sansına bende onları opuyorum ahada boleŞenizŞeniz
inş allahım inş amın ne guzel burda hamıs dolarız hep ama en tecrubelımız sen olursun ne kadar oldu kuzucuklar masallah dıylımdeallahım nazarlardan sakınsın
tatlım ben çıkıyorum biraz yarin yaz olurmu merakta bırakma allah gönlüne göre versin inşallah öptük seni:1hug:
oh masallah masallah allahım esırgesın bızımkıler olursa inş senınkıde baya buyuyecek inşteyzesi allah izin verirse 11.ci haftaya girdik a.s
tamam cnm cık yarın 2de gıdecem donunce yazarım kendıne ve bebıslere ıyı bakŞeniz
acele ablacığım biliyorum senin her soruya verilecek olumlu ve güzel bir cevabın vardır;benim senin tecrünene dayanarak sorum şu gerçi aşılama ve tüp bebek aynı değil ama yinede aynı sayılır,,ben aşılama olalı yarın tam bir hafta olacak ve 2 gündür alttan ağrılarım var sanki içime bıçak saplanıyo bu beni çok korkutuyo sence normalmidir ablacığım birde jel kullanıyom ondanda olabilirmi bir tuhafım ya ablacığım cevaplarını bekliyorum.....
Neslihancım ben cevap verebilirim.O bıçak saplanmaları kullandığımız ilaçlardan oluyor, korkacak bişey yok.Bende de olmuştu.
Çatlatma iğnesinde gebelik hormonu var onun etkisi bunlar.
Dilerim tutar aşılaman.Bir hafta sonra güzel haberler vermen dileğiyle :1hug:
inşallah canım ya öldürecek beni bu bekleme ,ve bunun yanında şu ağrılarda olmasa arada belim ve kasıklarım ağrıyo onu normal karşılıyorum ama şu alttan bıçak saplanmaları canımı sıkıyo.........
Hiç sıkma canını lütfen, bunlar gayet normal vücudunun ilaçlara gösterdiği tepki.Güzel sonuçlanırsa bunlar umurunda bile olmayacak zaten
canım çok sağol senle konuşmak ii geldi...aslında diğerlerinde aynısını yaşıyodum ama her biri başka heyecan oluyo...ah şu kafaları boşaltabilsek.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?