tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:roflol::roflol::roflol:
Herifi bırakırsa olurmu zavallı adam 4 kişiye bakacak yakında
:mymeka:

:1hug:

bıaktım canım bakmıyorum artık mahvoldum o hiç olmazsa ilaç felan içe biliyor ona dua ediyorum iyleşsin biran önce iyleşsin diyebenneyaptımki

ACELE nasıl oldun ilaç kullanmıyosun dimi?

yok tatlım kullanmıyorum yani normal kullandıklarımı kullanıyorumda hastalık için yok kendi kendime iyileşmeye çalışıyorumsenağlamaaşırı başım ağrıyor birde midem çok kötü boğazım ağrıyorsenağlamaiştah desen sıfır

bıaktım canım bakmıyorum artık mahvoldum o hiç olmazsa ilaç felan içe biliyor ona dua ediyorum iyleşsin biran önce iyleşsin diyebenneyaptımki

İnşallah biran önce hepiniz iyileşirsiniz.Doğru diyorsun ilaç alır rahatlar hiç değilse.Ben de sana pozitif enerjimden gönderiyorum sen de çabuk iyileş diyeee süprizzzzz

senağlamaÇok geçmiş olsun keşke elimizden gelen olsaydı senağlama

ağlama pozitif enerjiniz ve sıcacık dostluğunuz beni iyileştirecek hemen inan :1hug:

canım ya çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.nar çiçeği iç. çok iyi geliyor. c vitamini deposu.

aaaaaa kımse yokmu ılk defa aksam gırdım bak mac var onu bıle ızleyemıyom sızı gorrum dıye ama kımse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk en buyuk besıktassssssssssssssssssssssssss

bu arada ılk ıgneyı esım vurdu bısmıllah deyıp basladık kısmet[/QU

inşallah olur bu defa canım.allah yeni yılda hepimizie bebek nasip etsin inşallah. son zamanlarda başka türlü dua edemiyorum zaten.

ya kımse yok barı bende cıkayım hepınızı opuyom kendınıze ıyı bakın ben mac ızlemeye gıdıyom

slm kızlar şuan burda olanınız varmı?uzun zamandan beri görüşemiyoruz bizim bilgisayarın programlarında bi bozukluk vardı giremiyordum sonunda bugün tamamlandı

a.s.mehaba arkadaşlar.
ben yeni üyeyim.tedavide olan arkadaşlar allah emeklerinizi boşa çıkarmasın..
iniallah güzel haberlerinizi bekliyoruz.
bizde tüp bebek tedavisine başlıyacağız.
16 arlıkta ilk iğnemi atılacağım.
allah hepimizin yardımcısı olsun.
inşallah yeni yıl bizlere bebişlerimizi getirir.:emir_bebek
allaha emanet olun.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…