- Konu Sahibi ACELE
-
- #2.221
Canım ben hepsinde puragon kullandım..1.tutu fakat benim hatamdan dolayı düştü..testen birgün önce lekelenmem başladı bende tutmadı gözüyle baktım doktorumda yarın gel yinede test yapalım dedi..bende o gün ayıptır sölemesi kabız olmuşum ama nasıl felaketim normalde olurdum ama bu dahada kötüydü ben kendimi bayağ bir zorlamışım sonra benim ağrılar arttı kanam iice başladı neyse gittim test yaptım hamileymişim ama fazla sevinemediim 1 2 gün içinde çok fazla bir kanamayla bitti..2.de tuttu faakat o da 5. hafta da omassı gerekenden küçüküş birde kanamam başladı çok değildi ama doktorum anne sağlığı bizim için daha önemli dedi sonlandırdı ..3. detutmadı o hepsinden ayrı felaketti ondan sonra 7 8 ay aravermek zorunda kaldım çok yıprattı beni ...işte böle canım benim hikay e böle başını ağrıttım galiba..
Demekki daha sağlıklı bi bebiş sana gelecek ondandır bunlar hayra yoralım.Tabiki herşeyin başı senin sağlığın.Dikkat et kendine.Ben çıkıyorum sonucunu bekliyeceğiz heyecanla.Öptüm cnım.
neslihancığım bu ağrıları takma o kadar ilaçlara normal bile değilmia.sinşallah bir hafta sonra güzel haberlerle gelirsin canım hem olumsuz düşünme allahımın izniyle inşallah doğru zaman şimdidir ve bebişin gelir artık annesi:1rolleyes:
ablacığım tüp bebektede transferden sonra böyle ağrılar oluyomu............
slm kıslar ve mınık kuzular nasılsınız bakalım ben ıyıyım dr geldım bu aksam baslıyorum lucrıne hayırlısıyla inş bu sefer olacak bana duaedın mınık kuzularswetlana dualarımız seninle hadi hayırlı haberlerle dön arkadaşım:sm_cool:
Merhaba kızlar yarın transferim var çok heyecanlıyım pazartesi olacaktı drum 2 gün daha beklersek embriyolar daha iyi gelişeceğini ve tutunma şansının daha çok olabileceğini söyleyince yarına kaldı. Gülserncimle aynı gün olacaktık olmadı. Canım benim hayırlı haberlerle dönersin inşallah.Senin için ve herkes için dua ediyorum. Bebişlerin inşallah sıkı sıkı annelerine tutunurlar inşallah canım benim. Çok heyecanlıyım.Yüreğim karmaşık duygularla kaplı. Az önce haberlerde seyrettim biz bebişimiz olsun diye neler neler yapıyoruz 4 yaşındaki bebeği döve döve komaya sokmuşlar. Allahım ne verirsen hayırlısın ver.
slm kıslar ve mınık kuzular nasılsınız bakalım ben ıyıyım dr geldım bu aksam baslıyorum lucrıne hayırlısıyla inş bu sefer olacak bana duaedın mınık kuzular
gulserencım keske gırebılseydın ama ılk 3 gun cok onemlı dıkkat et mımıkler artık senınle allahım inş sana tutunurlar arkadasım agzın kulaklarında grlırsın burayalaelaelaelaelae
Merhaba kızlar yarın transferim var çok heyecanlıyım pazartesi olacaktı drum 2 gün daha beklersek embriyolar daha iyi gelişeceğini ve tutunma şansının daha çok olabileceğini söyleyince yarına kaldı. Gülserncimle aynı gün olacaktık olmadı. Canım benim hayırlı haberlerle dönersin inşallah.Senin için ve herkes için dua ediyorum. Bebişlerin inşallah sıkı sıkı annelerine tutunurlar inşallah canım benim. Çok heyecanlıyım.Yüreğim karmaşık duygularla kaplı. Az önce haberlerde seyrettim biz bebişimiz olsun diye neler neler yapıyoruz 4 yaşındaki bebeği döve döve komaya sokmuşlar. Allahım ne verirsen hayırlısın ver.
cnm ya cok gecmıs olsun ıhlamur felan ıc sıcak tut kendını sen kendıne bak herıfı bırak kızım o zatı kendıne bakar hem sen 3 canlısın ona gore sadece kendıne ve bebıslerıne dıkkat et bu arada esınede gecmıs olsun cnm dr sormadan ılac almaah tatlım çok sevindim inan dualarım gün boyu seninleydi hep aklımdaydın gerçi hepinize dua ediyorum ama senin iyi haberlerle dönmeni bekledim hayırlı olsun rahatsızım canım sanırım üşüttüm geçen çok yağmurlarda eşim çok ıslanmıştı kötüydü gece sürekli kalkıp onunla ilgilenmiştim tabi üstüme birşey almadan ondan oldu sanırım o günün sabahından beri çok rahatsoızım birde grip olmuş benimki yanına yaklaşmıyorum hiç valla neyse inşallah biran önce iyileşirde takılırım size takılamazsamsa dualarım hep sizinle tamammı tatlım:1hug:
cnm ya cok gecmıs olsun ıhlamur felan ıc sıcak tut kendını sen kendıne bak herıfı bırak kızım o zatı kendıne bakar hem sen 3 canlısın ona gore sadece kendıne ve bebıslerıne dıkkat et bu arada esınede gecmıs olsun cnm dr sormadan ılac almaŞeniz
slm kıslar ve mınık kuzular nasılsınız bakalım ben ıyıyım dr geldım bu aksam baslıyorum lucrıne hayırlısıyla inş bu sefer olacak bana duaedın mınık kuzular
cnm ya cok gecmıs olsun ıhlamur felan ıc sıcak tut kendını sen kendıne bak herıfı bırak kızım o zatı kendıne bakar hem sen 3 canlısın ona gore sadece kendıne ve bebıslerıne dıkkat et bu arada esınede gecmıs olsun cnm dr sormadan ılac almaŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?