tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Demekki daha sağlıklı bi bebiş sana gelecek ondandır bunlar hayra yoralım.Tabiki herşeyin başı senin sağlığın.Dikkat et kendine.Ben çıkıyorum sonucunu bekliyeceğiz heyecanla.Öptüm cnım.

Demekki daha sağlıklı bi bebiş sana gelecek ondandır bunlar hayra yoralım.Tabiki herşeyin başı senin sağlığın.Dikkat et kendine.Ben çıkıyorum sonucunu bekliyeceğiz heyecanla.Öptüm cnım.

tamam canım kendine ii bak ..iii geceler.........yerimseniben

neslihancığım bu ağrıları takma o kadar ilaçlara normal bile değilmia.sinşallah bir hafta sonra güzel haberlerle gelirsin canım hem olumsuz düşünme allahımın izniyle inşallah doğru zaman şimdidir ve bebişin gelir artık annesi:1rolleyes:

swetlana dualarımız seninle hadi hayırlı haberlerle dön arkadaşım:sm_cool:

gülseren mercimeklerini bizim yerimizede sev allah yardımcın olsun inşallah tutunurlar annesi birbirinizden hiç ayrılmazsınızşakkıdı

ablacığım tüp bebektede transferden sonra böyle ağrılar oluyomu............

ablacığım tüp bebektede transferden sonra böyle ağrılar oluyomu............

oluyor tatlım gaz ağrısı kasık ağrısı dediğin gibi ağrılar hepsi oluyor sen içini rahat tut tatlım havalarda soğudu inan onunda etkisi vardır inşallah güzel haberler verirsin bize:dance:

swetlana dualarımız seninle hadi hayırlı haberlerle dön arkadaşım:sm_cool:
slm kıslar ve mınık kuzular nasılsınız bakalım ben ıyıyım dr geldım bu aksam baslıyorum lucrıne hayırlısıyla inş bu sefer olacak bana duaedın mınık kuzular

gulserencım keske gırebılseydın ama ılk 3 gun cok onemlı dıkkat et mımıkler artık senınle allahım inş sana tutunurlar arkadasım agzın kulaklarında grlırsın burayalaelaelaelaelae

Eylülcüm geç olsun temiz olsun canım ,inşallah ikinizinde hayırlısıyla güzel haberini alırız.

slm kıslar ve mınık kuzular nasılsınız bakalım ben ıyıyım dr geldım bu aksam baslıyorum lucrıne hayırlısıyla inş bu sefer olacak bana duaedın mınık kuzular

ah tatlım çok sevindim inan dualarım gün boyu seninleydi hep aklımdaydın gerçi hepinize dua ediyorum ama senin iyi haberlerle dönmeni bekledim hayırlı olsun rahatsızım canım sanırım üşüttüm geçen çok yağmurlarda eşim çok ıslanmıştı kötüydü gece sürekli kalkıp onunla ilgilenmiştim tabi üstüme birşey almadan ondan oldu sanırım o günün sabahından beri çok rahatsoızım birde grip olmuş benimki yanına yaklaşmıyorum hiç valla neyse inşallah biran önce iyileşirde takılırım size takılamazsamsa dualarım hep sizinle tamammı tatlım:1hug:

gulserencım keske gırebılseydın ama ılk 3 gun cok onemlı dıkkat et mımıkler artık senınle allahım inş sana tutunurlar arkadasım agzın kulaklarında grlırsın burayalaelaelaelaelae

senin intrnet arızalıydı okuyamadın heralde gülseren 5 gün annesinde takılacakmış annesi bakacak ordada internet yokmuş merak etme dualarımız onunla eminim hissediyordur sırayla kuzen istiyoruz teyzeleri

hayırlısı olsun tatlım inşallah bebişlerin sıkıca tutunur ve hiç bırakmaz seni:1hug:

eylulcum hakkında hayırlısı inş hamıs olarak aramısa doneceksın stres yapma

cnm ya cok gecmıs olsun ıhlamur felan ıc sıcak tut kendını sen kendıne bak herıfı bırak kızım o zatı kendıne bakar hem sen 3 canlısın ona gore sadece kendıne ve bebıslerıne dıkkat et bu arada esınede gecmıs olsun cnm dr sormadan ılac alma Şeniz

:roflol::roflol::roflol:
Herifi bırakırsa olurmu zavallı adam 4 kişiye bakacak yakında
:mymeka:

:1hug:

sağol tatlım valla dün ve bugün bıraktım kendi haline doktorumla görüştüm boğazım çok kötüydü gargara verdi ama kullanma kılavuzunda gebeler üstünde denenmedi yazıyordu o yüzden kullanmadım biraz daha iyi gibiyim:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…