tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de heyecanlanıyorum sizlerin yaşadıklarını okuyunca
ocakta tüpbebeğe başlıcaz inşallah

Rabbim hepimizi güldürsün inşallah

amin cnm inş hepımız rabbım ızın verırse gulecegız kımsenın emegını bosa cıkarmasın rabbım inş

cnm benınde ınternetımde sorun var gelıp gıdıyo oyuzden buaralar duzgun gıremıyom ben lucrıne basladım kısmetse bu aksam 3.cu ıgnemı vurduracam gulserende pazartesı transferı yapıldı annesınde yatıyo cnm sen naptın neye karar verdın

acelem pardon sen grıpten bahsedıyodun ben yanlıs anladım cnm benım gececek inş takma

hatice1984 canım sen nasılsın
ben de beklemedeyim zaman geçmedi derken
3hafta geçti lap.den sonra ocak ayına kadar beklicem sonra hayırlısı inşallah

hatice1984 canım sen nasılsın
ben de beklemedeyim zaman geçmedi derken
3hafta geçti lap.den sonra ocak ayına kadar beklicem sonra hayırlısı inşallah
sağol güzelim iyiyim bende aynı senin gibi beklemedeyim inş bayram sonu tedaviye yeniden başlayıp kaldığım yerden devam etcem sanırım 3.aşılama olcak.aslında artık aşılamayla oyalanmak istemiyorum ama tüpbebek konusunda da kararsızım.

canım inş gülserenin iyi haberlerini alırız ben bi karar veremedim hala beklemedeyim 3. aşılamamı toksa tüpbebekmi bilmiyorum eşimlede bebek konusu üzerinde hiç konuşmuyoruz tek bi kelimesi bile açılmıyor

Canımcım bi kere daha denemekte fayda var tüp bebek daha zahmetli bir işlem.Hem 3. aşılamada tutturanlar da olmuyor.Tamam şans tüp bebekteki kadar çok değil ama, tüpünde garantisi yok sonuçta ve onda tutmayınca daha fazla üzülür insan .
erkekler ketum biraz bu konularda çok görme.Onlara daha ağır geliyor bunlara maruz kalmak.

arkadaşlar bende lucrin 5. iğnemi yapıcam benimle birlişkte olanlar gelin beraber paylaşalım günlerimizia.s.

ben nasılım boğazımın ağrısı çok şükür geçti ama sabahları korkunç bir baş ağrısı beni uyandırıyor o kadar şiddetliki anlatamam beyin kanaması felan geçiriyorum sanıyorum (allah korusun)sonra birde sabah bulantıları eeeeeeeeeee başın o kadar ağrırken çıkarmak nasıl oluyor artık tahmin edersiniz heralde:çok üzgünüm: yinede şükürler olsun kuzular iyi olsunda allahın izniyle herşeyin üstesinden gelirim heralde:bbo:kuzular nasıl teyzoşları onlar çok şükür yiler işte size dua ediyoruz beraber salı günü kontrolümüz var kuzularım yine resim çekinecekler hepiniz şimdiden dua edin salı günü önemli çünkü ense kalınlıkları ölçülecek allah korusun down sendromu araştırılacak ama tabi biz onuda rahatça atlatıp yine gülerek geleceğiz aranıza allahın izniyle böyle işte ara ara yazılarınızı okuyoruz sohbet edemiyoruz rahatsız olunca ama okuyoruz babamızda hala gribi atlatamadı ondanda çooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk uzak duruyoruz:sm_confused:hepinizide öpüyoruzzzzzzzzzzzz

dualarım senınle cnm allahın ıznıyle salıyıda rahatca atlacaksınız inş bende 4.ıgnemı vurduracam inş

acelem kuzucukları op yerıme sen dınlen ıyıce arkadasım inş gulserende hamıs gelecek sonra sırasıyla hepımız inş hamıs olacazzzzzzzzzzzzzz

hatıce cnm herseyın hayırlısı arkadasım inş bu sefer asılama tutarda tup bebege gerek kalmaz

bilmiyorum canım yaa bazen öyle daralıyorum ki anlatamam.sanki aramızda bi iletişim kopukluğu var gibi geliyor bana böyle düşünmek kötü ama erkekler bedensel ihtiyaçlarını gidercekleri zamanlar seninle bi bütünmüş gibi gözüküyorlar sanki,bence eşler gözgöze geldikleri an birbirlerinin aklından geçen düşünceleri hissedebilmeliler.ne benim daralgınlığımı anlayabiliyor nede içindeki bana olan sevgisinin sıcaklığını hissettiriyor bazı anlar oluyor ki sanki iki yabancıyız.bu sorun ondan mı yoksa benden mi onu da anlayamadım:uhm::çok üzgünüm:

hatıce cnm herseyın hayırlısı arkadasım inş bu sefer asılama tutarda tup bebege gerek kalmaz
canım sağol eşimle oturup ikimizin hayatında büyükyer oluşturcak parçamız konusunda konuşup karar versek herşey daha kolay ilerleyecek benim için

bilmiyorum canım yaa bazen öyle daralıyorum ki anlatamam.sanki aramızda bi iletişim kopukluğu var gibi geliyor bana böyle düşünmek kötü ama erkekler bedensel ihtiyaçlarını gidercekleri zamanlar seninle bi bütünmüş gibi gözüküyorlar sanki,bence eşler gözgöze geldikleri an birbirlerinin aklından geçen düşünceleri hissedebilmeliler.ne benim daralgınlığımı anlayabiliyor nede içindeki bana olan sevgisinin sıcaklığını hissettiriyor bazı anlar oluyor ki sanki iki yabancıyız.bu sorun ondan mı yoksa benden mi onu da anlayamadım:uhm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…