- Konu Sahibi ACELE
-
- #2.261
Allah allah burdayıs Swetlena huuu komşu görünmüyozmu şişşttt pişşttt
Heyyyy
:mymeka:
Bakma Galatasaray yazdığıma tutarım ama fanatik deilim hatta kimler oynar diye sorsan bilemem :1no2:
ya goremedım aksam sızı bıde macı dusununce ızlemez olaydım zatende cok koyu bır taraftarım kayınbabam bıle benım takım yenınce arar kızım senınkıler yendı dıyejeyyarjeyyarNe zamana denk gelicek transferin herşey iyi gelişirse...
bak bak hem adanalı hem beşiktaşlı ben de.......:dance:
valla bi maça bi internete koşturuyorumm
slm kızlar şuan burda olanınız varmı?uzun zamandan beri görüşemiyoruz bizim bilgisayarın programlarında bi bozukluk vardı giremiyordum sonunda bugün tamamlandı
a.s.mehaba arkadaşlar.
ben yeni üyeyim.tedavide olan arkadaşlar allah emeklerinizi boşa çıkarmasın..
iniallah güzel haberlerinizi bekliyoruz.
bizde tüp bebek tedavisine başlıyacağız.
16 arlıkta ilk iğnemi atılacağım.
allah hepimizin yardımcısı olsun.
inşallah yeni yıl bizlere bebişlerimizi getirir.:emir_bebek
allaha emanet olun.a.s
GÜNAYDIN,
bende yeni aktıldım siteye tüp bebek konusunda 1. tecrübeden sonra bayramdan sonra 2. denemeye başlıycaz inşallah bu defa tutunur bebeğim çok zor günler atlattım Allahım herkese anne olmayı nasip etsin. bilgilerimi paylaşmka ve sizlerle daha deneyim kazanmak isityorum çünkü biliyorum ki aranızda çok denyenler var lütfen benide aranıza alıp banada yazarmısın. herşey gönlüüzce olsun Allah sizler anneliği nasip etsin
swetlana hayirli olsun canim cok sevindim tedaviye basladigina.insallah seninde hayirli haberlerini alacagiz.bu hafta doktora gidecegim demistin ilaca hemen baslaman nasil oluyor onu anlamadim.ilaca baslamak icin belirli bir gun yok mu yani?
acele ablacigim insallah seninde bulantilarin bir an once gecer.benimde dun migrenim vardi.uc kere cikardim kendimden gectim.hep aklima sen geldin.Allah acil sifalar versin.bu bulantilardan kilo kaybin oluyor mu ablacigim.zayifladin mi?
acelem sen nerdesın napıyosun kıs kuzucuklar nasıl bogazın nasıl oldu cnm benım kendıne dıkkat et
biz geldik teyzesi ne yapıyorsun hadi hayırlı olsun ilk iğnen allahım sonucunda kucağını bebişlerle doldursun inşallah:1hug:
inş arkadasım cok saol allahım sen yardım et bıze emeklerımızı bosa cıkarma rabbım
cnm arkadasım inş sn nasılsın kuzucuklar nasıl inş hepınız ıyısınızdır teyzelerınden onlara kocaman opucuk verinşallah arkadaşım allahım sırayla müjdeli haberlerinizi almayı nasip etsin kuzucuklarımla banaa.s
hoşbulduk swetlana:1hug:
iyi dileklerin için sağol.sen iğnelere başladın .hayırlı olsun inşallah .
bende 16aralıkta başlıyorum.
inşallah herşey yolunda gider.allah yardımcımız olsun.a.s
allah emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?