tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
GÜNAYDIN,
bende yeni aktıldım siteye tüp bebek konusunda 1. tecrübeden sonra bayramdan sonra 2. denemeye başlıycaz inşallah bu defa tutunur bebeğim çok zor günler atlattım Allahım herkese anne olmayı nasip etsin. bilgilerimi paylaşmka ve sizlerle daha deneyim kazanmak isityorum çünkü biliyorum ki aranızda çok denyenler var lütfen benide aranıza alıp banada yazarmısın. herşey gönlüüzce olsun Allah sizler anneliği nasip etsin

Allah allah burdayıs Swetlena huuu komşu görünmüyozmu şişşttt pişşttt
Heyyyy
:mymeka:

Bakma Galatasaray yazdığıma tutarım ama fanatik deilim hatta kimler oynar diye sorsan bilemem :1no2:

Ne zamana denk gelicek transferin herşey iyi gelişirse...
ya goremedım aksam sızı bıde macı dusununce ızlemez olaydım zatende cok koyu bır taraftarım kayınbabam bıle benım takım yenınce arar kızım senınkıler yendı dıyejeyyarjeyyar
eger bı aksılık cıkmazsa sanırım ya ay sonu yada ocagın ılk haftası olabılır cnm:uhm:

buttefıry he kıs ole hem adanalı hemde koyuuuuuuuuuuuuuu bır karakartallım
bak bak hem adanalı hem beşiktaşlı ben de.......:dance:
valla bi maça bi internete koşturuyorumm

slm kızlar şuan burda olanınız varmı?uzun zamandan beri görüşemiyoruz bizim bilgisayarın programlarında bi bozukluk vardı giremiyordum sonunda bugün tamamlandı

cnm hatıce gorusemıyoz ya ben aksamları fazla gıremıyom esım yanında olmamı ıstıyo bende onu cok ozluyorum ondan dun gırdım ama kımseyı bulamadımkı kuzummmm hos geldın aramıza cnm amin cnm inş hepımız anne olacagız gamze sende hos geldın umarım hersey gonlunce olur bıseye takılırsan sor cnm cvp verırım

acelem sen nerdesın napıyosun kıs kuzucuklar nasıl bogazın nasıl oldu cnm benım kendıne dıkkat et

gulseren naptı acep bugun 3gunu bu gunude kazasız belasız atlatırsa inş hamıs olarak donecek

birşey sormak isitiyorum,
benim ilk denemem ekimdeydi 1 ay ara verdim şimdi bayaramdan sonra gene gitcem ama tüplerimin yumurtalıklarımın olduğu bölgede ara ara kıramoplar giriyor bu normalmidir birde sizce acaba tüplerim bu ilk denemede açılmış olabilirmi biliyorum çok saçma bir soru ama ya kendiliğinden olursa ??

swetlana hayirli olsun canim cok sevindim tedaviye basladigina.insallah seninde hayirli haberlerini alacagiz.bu hafta doktora gidecegim demistin ilaca hemen baslaman nasil oluyor onu anlamadim.ilaca baslamak icin belirli bir gun yok mu yani?

cnm ben dogum kontrol hapı kullanıyodum yanı adette basladım tedevıyede adetın 20 yada21gunu baslanıyo ben dun gıttım 20gunumdu lucrıne basladım dun ılk ıgnemı vurduk bıle hayırlısıbakalım sen naptın :uhm:

acele ablacigim insallah seninde bulantilarin bir an once gecer.benimde dun migrenim vardi.uc kere cikardim kendimden gectim.hep aklima sen geldin.Allah acil sifalar versin.bu bulantilardan kilo kaybin oluyor mu ablacigim.zayifladin mi?

sağol canım ya inşallah geçecek şimdi biraz iyiyim gibi evet canım ben hamilelik boyunca kilo alamadım aksine verdim inşallah 12. haftada geçer diye umut ediyorum allahım sağlık versinde razıyım bazen çok zor oluyor ama katlanmaya değer darısı herkezin başına inşallaha.s

acelem sen nerdesın napıyosun kıs kuzucuklar nasıl bogazın nasıl oldu cnm benım kendıne dıkkat et

biz geldik teyzesi ne yapıyorsun hadi hayırlı olsun ilk iğnen allahım sonucunda kucağını bebişlerle doldursun inşallah:1hug:

GÜLSEREN KIZ SENİN İÇİN GECE GÜNDÜZ DUA EDİYORUZ İNŞALLAH İYİSİNDİR BEBİŞLERİNDE SANA SIKICA TUTUNMUŞTUR.İKRAR SENİDE ÇOK ÖZLEDİKKKKKKKKKKKK:teselli:

hoşbulduk swetlana:1hug:
iyi dileklerin için sağol.sen iğnelere başladın .hayırlı olsun inşallah .
bende 16aralıkta başlıyorum.
inşallah herşey yolunda gider.allah yardımcımız olsun.a.s
allah emanet olun.

hoşbulduk swetlana :1hug:
iyi dileklerin için sağol.sen iğnelere başladın hayırlı olsun inşallah.
bende 16 aralıkta başlıyacağım.inşallah herşey yolunda gider.
allah yardımcımız olsuna.s
allah emanet olun.

ben de heyecanlanıyorum sizlerin yaşadıklarını okuyunca
ocakta tüpbebeğe başlıcaz inşallah

Rabbim hepimizi güldürsün inşallah

swetlana,meralun,darkinlife,gülseren ve acele abla nasılsınız?kızlar hepinizle sohbet etmeyi çok özledim ne yazık ki kısa süreli zaman ayırabiliyorum çoğu zamanım kayınvaldemgilde geçtiği için,geldigim zaman siz olmuyorsunuz bikaç kez yazdım size ama hiçbirine cvp alamadım sizden ama olsun inanınki aklım sizde kalıyor ama elimden bişey gelmiyor ne kadar istesemde sizinle buluşmaya fırsat yaratamıyorum tedavileriniz ne durumda mutlu haber verecek olanınız varmı yazarsanız sevinirim hepinizi sevgiyle kucaklıyor ve öpüyorum.a.s.

swetlana,meralun,darkinlife,gülseren ve acele abla nasılsınız?kızlar hepinizle sohbet etmeyi çok özledim ne yazık ki kısa süreli zaman ayırabiliyorum çoğu zamanım kayınvaldemgilde geçtiği için,geldigim zaman siz olmuyorsunuz bikaç kez yazdım size ama hiçbirine cvp alamadım sizden ama olsun inanınki aklım sizde kalıyor ama elimden bişey gelmiyor ne kadar istesemde sizinle buluşmaya fırsat yaratamıyorum tedavileriniz ne durumda mutlu haber verecek olanınız varmı yazarsanız sevinirim hepinizi sevgiyle kucaklıyor ve öpüyorum.a.s.

günaydın kızlar inşallah iyisinizdir ah bende bir düzelsemde konuşa bilsem sizinle:çok üzgünüm:

inşallah arkadaşım allahım sırayla müjdeli haberlerinizi almayı nasip etsin kuzucuklarımla banaa.s
cnm arkadasım inş sn nasılsın kuzucuklar nasıl inş hepınız ıyısınızdır teyzelerınden onlara kocaman opucuk ver

cnm saol inş senın ıcınde hersey yolunda gıdecektır bakalım basladık bugun kısmet olursa 3ıgnemı yaptıracam sanada az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…