cnm takma kafana erkekler bazen herseyı bızle rahat konusamazlar ve soyleyemzler yanı senın sucun yok uzulme bu herkeste oluyobilmiyorum canım yaa bazen öyle daralıyorum ki anlatamam.sanki aramızda bi iletişim kopukluğu var gibi geliyor bana böyle düşünmek kötü ama erkekler bedensel ihtiyaçlarını gidercekleri zamanlar seninle bi bütünmüş gibi gözüküyorlar sanki,bence eşler gözgöze geldikleri an birbirlerinin aklından geçen düşünceleri hissedebilmeliler.ne benim daralgınlığımı anlayabiliyor nede içindeki bana olan sevgisinin sıcaklığını hissettiriyor bazı anlar oluyor ki sanki iki yabancıyız.bu sorun ondan mı yoksa benden mi onu da anlayamadım:uhm::çok üzgünüm:
slm bende lucrıne basladım bugun 4.ıgnemı vurduracam senın uzun protokolmı
TUP BEBEKTE bı uzun bıde kısa prokotol uyguluyorlaruzun protokolmü derken anlamadım canım ya açarmısın.
dualarım senınle cnm allahın ıznıyle salıyıda rahatca atlacaksınız inş bende 4.ıgnemı vurduracam inş
burda da kimse yok mu? ben yeni üyeyim aranıza katılmak istiyorum, tüp bebek tedavisine başladım 2. kez
meruşe ne zaman test yapıcaksın?
sağol canım ya sadece bizdemi böyle diye çok kefama takıp üzülüyordumcnm takma kafana erkekler bazen herseyı bızle rahat konusamazlar ve soyleyemzler yanı senın sucun yok uzulme bu herkeste oluyo
gülseren cim fazla hareeket etme yat bol bol emi canım güzel haberlerını beklıyoruz canım dualar senle
amin canım benim
sende cuma günü güzel haberlerle dönersin insallah canım sana numaramı vercem bitanem yada sen bana özelden gönder cuma günü ara beni yapıldı ev telefonum
gülserencim inşallah herşey yolunda gider.bebişlerin sana sıkıca tutunur.
allah gönlüne göre versin.
kendine ve bebişlerine iyi bak.allaha emanet ol canım.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?