- Konu Sahibi ACELE
-
- #2.381
canım ya pardon ben ikizler demişim senin için daha önceki konuşmalarımızdan dolayı,,,3 transferin olmuş bende hemen atladım,,,,,,canım bir ortak nokta buldum,,,,benimde hayelim oğlum olursa alicem olarak düşünüyordum yazdıklarında gördüm şaşırdım,,,,,annesi inşallah hepside tutunacaklar sana,,,,,,,,
GÜLÜCEĞİZ CANIM İNŞALLAH YA MERUŞECİM UNUTTUM BEN SENİN PROBLEMİN NEYDİ BİRDE KAÇ YILLIK EVLİSİN....
canım inşallah test yapmaya korkuyorum 11 aydır tek çizgi aynı sonucu almaktan,,,,,ama sonucu alır almaz paylaşırım,,,,,evet hem maddi hem manevi olarak yıpratıcı allah herkesin yüzünü güldürsünninşllh doğal yolla kalırsın hamile baksana biz hem maddi hem manevi yıprandık ama sonucu için değer tabiiki ama bir umut işte sen dua et doğal yolla kalabilme ihtimalin var benim eşimde sperm azlığı var tabiiki bu Allahın takdiri sonuçta ol derse her halukardaolacak ama ihtimal çooook düşük Yüce Allahım hiç kimseyibu yolda sınamasın Allahım olmayan herkese nasip etsin inşallah takma kafana inşallah şuan hamilesindir
şimdi Gördüm Peki Spermiogram Değerleri Nasildi En Son
mayıs 2004 evlendim, hemen hemen hiç korunmadık eşimde sperm azlığı var direk tüp bebek önerdiler başka yolla olması maalesef seninki neydi sen kaç yıldır evlisin bende merak ettim
canım inşallah test yapmaya korkuyorum 11 aydır tek çizgi aynı sonucu almaktan,,,,,ama sonucu alır almaz paylaşırım,,,,,evet hem maddi hem manevi olarak yıpratıcı allah herkesin yüzünü güldürsünn
canım inşallah test yapmaya korkuyorum 11 aydır tek çizgi aynı sonucu almaktan,,,,,ama sonucu alır almaz paylaşırım,,,,,evet hem maddi hem manevi olarak yıpratıcı allah herkesin yüzünü güldürsünn
inşallah canım çok güzel bir rüya görmüşsün,,,bende daha nişanlıydım,,,bir okulun bahçesindeyim bir dede geldi ben tanıyorum ama onu bizim mahallede oturuyor,bana bir kağıt verdi daha kağıdı açmadan senin 1 kızın 1de oğlun olacak dedi,,,avucumun içerisine baş harflerini yazdı,,kağıttata aynı harfler vardı inşallah olursa kurban adıyacağımSAĞOL CANIM ALLAHIM BEBEKLERİMİZİ BİZE BAĞIŞLASIN BEN DAHA YENİ EVLİYDİM, RÜYAMA AK SAKALLI BİR DEDE GİRDİ KAYINVALİDEMİN EVİNDEYİZ VE OĞLUM OLMUŞ ADININ ALİCEM OLMASINI İSTİYORDU....
CANIM BENDE 2005 HAZİRANDA EVLENDİM BU AY TAM 1 YIL OLDU BEBİŞ İSTEYELİ... EŞİMDE VARİKOSEL VAR SPERM SAYISI DÜŞÜK TÜP BEBEĞE BAŞLAMADAN ÖNCE TEST YAPTIRMIŞTIK 9 MİLYONDU EN SON KEÇİBOYNUZU FİLAN İÇİRDİM HERALDE ETKİSİ OLMUŞTUR...
biliyorum canım söylemiştin krediyi ,,,boşver bebişler gelsinde gerisi mühim değil,,,zaten seninde dinlenmen gerekliCANIM 10 GÜN GEÇMEDEN TEST YAPMA BENCE.... AY HİÇ DEME ONU BEN BU İŞ İÇİN KREDİ ÇEKTİM ŞİMDİ BİDE İŞTEN KOVULDUM sırnaşık şey AMA YİNEDE SAĞLIK OLSUN BEBİŞLERİMİZE KAVUŞALIMDA HİÇ MÜHİM DİİL
bende bu denemeden önce içirdim yükselmese bile sağlıklı olsun diye inşallh canım ya ameliyat oldumu eşin düzelme şansı var ama bu ameliyattan sonra, bizde öyle bişey yok eşimde şeker var insulin kullanıyo o etken oluyo herhalde hormon tahlillerinde ve muayenelerinde bişey çıkmadı keşke yükselse belki sonradan kendilinden haile kalırız ne güzel olur
bende artık erkenden test yapmıyacam zaten reglim gecikmeli olunca doktorum 2 hafta geriden takip edecek ,,,,geçen ay idrar testi yaptım tek çizgi eşimden hiç üşenmeden kırmızı kalemle bir çizgi yapmış üzülme bak çift çizgi diyor ona bile nerdeyse inanacaktım1.denememde negatifti önce hamilesin dediler değerim yüksek diye 2gün sonra yok dediler o duyguyu çok iyi anlarım ben şimdi gidip test yaptırmak bile istemiyorum ya negatiftir diye ben kan vereyim sen git öğren diyorum eşime korkuyorum yinede nasip bakalım hayırlısı inşllh pozitif olur hepimizin
CANIM BİZE İLK GİTTİĞİMİZ 2 DOKTOR AMELİYAT DEDİ SONRA BAŞKA DOKTORA GİTTİK ODA GEREK YOK DEDİ AMELİYAT KÜÇÜK BİR İHTİMAL OLANI KAYBETME RİSKİDE VARR BİDE
hmm doğru hayırlısı canım ya ama 9 milyonsa sana aşılamada yapılabilirdi yine yeterli sayıda sperm va sonuçta
bende artık erkenden test yapmıyacam zaten reglim gecikmeli olunca doktorum 2 hafta geriden takip edecek ,,,,geçen ay idrar testi yaptım tek çizgi eşimden hiç üşenmeden kırmızı kalemle bir çizgi yapmış üzülme bak çift çizgi diyor ona bile nerdeyse inanacaktım
bende artık erkenden test yapmıyacam zaten reglim gecikmeli olunca doktorum 2 hafta geriden takip edecek ,,,,geçen ay idrar testi yaptım tek çizgi eşimden hiç üşenmeden kırmızı kalemle bir çizgi yapmış üzülme bak çift çizgi diyor ona bile nerdeyse inanacaktım
AY ÇOK ŞEKERMİŞ EŞİN...
BEN DÜN AKŞAM EVDE KALDIM İLK Bİ GÖRSEN ÇOK BASİT BİRŞEY İSTİYORUM DELİ EDİYOR BENİ OF POF HİÇ YARDIMCI OLMUYOR
boşver eşin yardımcı olmasada sen ev işi felan yapma ,ayakta fazla durma,,,dikkat et kendineAY ÇOK ŞEKERMİŞ EŞİN...
BEN DÜN AKŞAM EVDE KALDIM İLK Bİ GÖRSEN ÇOK BASİT BİRŞEY İSTİYORUM DELİ EDİYOR BENİ OF POF HİÇ YARDIMCI OLMUYOR
ay evet vallaa benimkide öyle Allah Anamızı kayınvalidemizi eksik etmesin bunlara kaldıkmı yandık şimdiden böleler bide çocuk olduğunda hiç yardımları olmayacak galıba bazen korkuyorum
EVET CANIM DOKTORDA DEDİ AMA BİZ BÖYLE İSTEDİK İNŞALLAH DOĞRU KARAR VERMİŞİZDİR....
MERUŞECİM YEMEK FİLAN YAPIYORMUSUN? YANINDA YARDIMCIN VARMI YA DA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?