tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

SAĞOL CANIM ALLAHIM BEBEKLERİMİZİ BİZE BAĞIŞLASIN BEN DAHA YENİ EVLİYDİM, RÜYAMA AK SAKALLI BİR DEDE GİRDİ KAYINVALİDEMİN EVİNDEYİZ VE OĞLUM OLMUŞ ADININ ALİCEM OLMASINI İSTİYORDU....

canım inşallah test yapmaya korkuyorum 11 aydır tek çizgi aynı sonucu almaktan,,,,,ama sonucu alır almaz paylaşırım,,,,,evet hem maddi hem manevi olarak yıpratıcı allah herkesin yüzünü güldürsünn

mayıs 2004 evlendim, hemen hemen hiç korunmadık eşimde sperm azlığı var direk tüp bebek önerdiler başka yolla olması maalesef seninki neydi sen kaç yıldır evlisin bende merak ettim

CANIM BENDE 2005 HAZİRANDA EVLENDİM BU AY TAM 1 YIL OLDU BEBİŞ İSTEYELİ... EŞİMDE VARİKOSEL VAR SPERM SAYISI DÜŞÜK TÜP BEBEĞE BAŞLAMADAN ÖNCE TEST YAPTIRMIŞTIK 9 MİLYONDU EN SON KEÇİBOYNUZU FİLAN İÇİRDİM HERALDE ETKİSİ OLMUŞTUR...

canım inşallah test yapmaya korkuyorum 11 aydır tek çizgi aynı sonucu almaktan,,,,,ama sonucu alır almaz paylaşırım,,,,,evet hem maddi hem manevi olarak yıpratıcı allah herkesin yüzünü güldürsünn

CANIM 10 GÜN GEÇMEDEN TEST YAPMA BENCE.... AY HİÇ DEME ONU BEN BU İŞ İÇİN KREDİ ÇEKTİM ŞİMDİ BİDE İŞTEN KOVULDUM sırnaşık şey AMA YİNEDE SAĞLIK OLSUN BEBİŞLERİMİZE KAVUŞALIMDA HİÇ MÜHİM DİİL

1.denememde negatifti önce hamilesin dediler değerim yüksek diye 2gün sonra yok dediler o duyguyu çok iyi anlarım ben şimdi gidip test yaptırmak bile istemiyorum ya negatiftir diye ben kan vereyim sen git öğren diyorum eşime korkuyorum yinede nasip bakalım hayırlısı inşllh pozitif olur hepimizin

inşallah canım çok güzel bir rüya görmüşsün,,,bende daha nişanlıydım,,,bir okulun bahçesindeyim bir dede geldi ben tanıyorum ama onu bizim mahallede oturuyor,bana bir kağıt verdi daha kağıdı açmadan senin 1 kızın 1de oğlun olacak dedi,,,avucumun içerisine baş harflerini yazdı,,kağıttata aynı harfler vardı inşallah olursa kurban adıyacağım

bende bu denemeden önce içirdim yükselmese bile sağlıklı olsun diye inşallh canım ya ameliyat oldumu eşin düzelme şansı var ama bu ameliyattan sonra, bizde öyle bişey yok eşimde şeker var insulin kullanıyo o etken oluyo herhalde hormon tahlillerinde ve muayenelerinde bişey çıkmadı keşke yükselse belki sonradan kendilinden haile kalırız ne güzel olur

biliyorum canım söylemiştin krediyi ,,,boşver bebişler gelsinde gerisi mühim değil,,,zaten seninde dinlenmen gerekli

CANIM BİZE İLK GİTTİĞİMİZ 2 DOKTOR AMELİYAT DEDİ SONRA BAŞKA DOKTORA GİTTİK ODA GEREK YOK DEDİ AMELİYAT KÜÇÜK BİR İHTİMAL OLANI KAYBETME RİSKİDE VARR BİDE

bende artık erkenden test yapmıyacam zaten reglim gecikmeli olunca doktorum 2 hafta geriden takip edecek ,,,,geçen ay idrar testi yaptım tek çizgi eşimden hiç üşenmeden kırmızı kalemle bir çizgi yapmış üzülme bak çift çizgi diyor ona bile nerdeyse inanacaktım

CANIM BİZE İLK GİTTİĞİMİZ 2 DOKTOR AMELİYAT DEDİ SONRA BAŞKA DOKTORA GİTTİK ODA GEREK YOK DEDİ AMELİYAT KÜÇÜK BİR İHTİMAL OLANI KAYBETME RİSKİDE VARR BİDE

hmm doğru hayırlısı canım ya ama 9 milyonsa sana aşılamada yapılabilirdi yine yeterli sayıda sperm va sonuçta

hmm doğru hayırlısı canım ya ama 9 milyonsa sana aşılamada yapılabilirdi yine yeterli sayıda sperm va sonuçta

EVET CANIM DOKTORDA DEDİ AMA BİZ BÖYLE İSTEDİK İNŞALLAH DOĞRU KARAR VERMİŞİZDİR....
MERUŞECİM YEMEK FİLAN YAPIYORMUSUN? YANINDA YARDIMCIN VARMI YA DA

AY ÇOK ŞEKERMİŞ EŞİN...
BEN DÜN AKŞAM EVDE KALDIM İLK Bİ GÖRSEN ÇOK BASİT BİRŞEY İSTİYORUM DELİ EDİYOR BENİ OF POF HİÇ YARDIMCI OLMUYOR

ay canım benım ya düşünme okadar bırak kendi haline insan düşündükçe ne zaman geçiyo ve günlük gelişen güzel şeylerden uzak kalıyosun hayattan zevk almasını bilmeliyiz artık o tek noktamız olmaması lazım gezip dolaşmak kafaya takmamak lazım ama maalesef insanın sıkıntısı nerde aklı orda oluyoo

AY ÇOK ŞEKERMİŞ EŞİN...
BEN DÜN AKŞAM EVDE KALDIM İLK Bİ GÖRSEN ÇOK BASİT BİRŞEY İSTİYORUM DELİ EDİYOR BENİ OF POF HİÇ YARDIMCI OLMUYOR

ay evet vallaa benimkide öyle Allah Anamızı kayınvalidemizi eksik etmesin bunlara kaldıkmı yandık şimdiden böleler bide çocuk olduğunda hiç yardımları olmayacak galıba bazen korkuyorum

AY ÇOK ŞEKERMİŞ EŞİN...
boşver eşin yardımcı olmasada sen ev işi felan yapma ,ayakta fazla durma,,,dikkat et kendine

ay evet vallaa benimkide öyle Allah Anamızı kayınvalidemizi eksik etmesin bunlara kaldıkmı yandık şimdiden böleler bide çocuk olduğunda hiç yardımları olmayacak galıba bazen korkuyorum

AY CANIM İNAN HİÇ ONA GÜVENEREK YAPMIYORUM ÇOK İYİ TANIYORUM ELİNİ BİLEM ATMAZ...

EVET CANIM DOKTORDA DEDİ AMA BİZ BÖYLE İSTEDİK İNŞALLAH DOĞRU KARAR VERMİŞİZDİR....
MERUŞECİM YEMEK FİLAN YAPIYORMUSUN? YANINDA YARDIMCIN VARMI YA DA

ah güzelim yanlızım maaalesef 1-2 gün kayınvalidem geldi. annem hasta maalesef o gelemiyo gelsede yardım edemiyor günlük işlerimi ben yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…