- Konu Sahibi ACELE
-
- #2.341
zaten normelde 14gun kullanıyosun yumıslere gore 14gunden fazlada kullanabılıyosun bensımdılık vurduruyorum bakalım benımkı ne kadar surecek bılmıyom ama sende benden once hamıs olacaksın inş benımkı kucuk olacak artık sızınkıler onun ablası abısı olacahjeyyarjeyyarnaniknanik
ayyyyyyyyyyyyyy çoooookkk güselllllllllllllllllllllllllllllll yaaaaaaa bende istiyorum ikiz üçüzzzzzzzzzzzzzz allah bana da nasip eder inşallah.ama allah yardımcında olsun zor iş bakmak ama yinede değer bence yaaaaaaaaaa allah tamamına erdirsin canım.
evet gecıkmedı cnm saolsun geldı hemen sen naptın ne durumdasıncanım adetin gecikmedi anlaşılan benimkini lucrin geciktirmişti. kafamçokkarıştı
cnm inş onlara gerek kalmaz da sen hamıs olup dogurursun bebıslerınıbenimde lucrın 5 6 gün geciktirmişti bi streste o zaman yaşamıştım ay stressiz hiçbirşeyim olmuyor ama olsun sonucum güzeldi hepinizki öyle olsun inşallah kısslar bu arada bizim bebişleri dondurdular ya 1 yıl ücretsiz yapıyorlarmışşş
cnm inş onlara gerek kalmaz da sen hamıs olup dogurursun bebıslerını
tabi canım dileğimiz o ama oradaki bebişlerimizide unutmuycağız yani.. ya kısslar arada karnımın içinde sanki bi gıdıklama gibi birşey oluyor ne acaba sırt üstü yatınca özellikle
pazartesi kontrolüm var.bu arada bugün puregonun dozajını düşürdüler 150 ye düştü.işte göbeğim şişti kocaman.bi gerginlik ,bi sinir,bi yanma,bi üşüme,bi gülme dengem bozuldu yaaaaaaa kafamçokkarıştıklava:
bebısler bız burdayız dıyo rahat dur dıyo bızı yorma dıyo
inş senınde ucuzlerın olur hıcran inş allah gonlune gore versınal bebıslerını
swetlana canım geç olsun güç olmasın
canım yattığım yerden yazıyorum :) çok öpüyorum hepinizi yarın erkenden bekliyorum....
gülserencim nasılsın görüşemiyoruz nezamandır durumunda gelişme varmıııııIyi Pazarlar, Nerdesiniz Kisslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?