tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben varım canım.merhaba..........lülülülülülü

canım adetin gecikmedi anlaşılan benimkini lucrin geciktirmişti. kafamçokkarıştı

hicrancım farkında olmadan bana nasıl moral oldun bilemezsin... transferim yapıldı sonucu bekliyorum ama 3 tane transferim olduğu için kendimi üçüz anası ilan ettim inan kesinlikle değer

benimde lucrın 5 6 gün geciktirmişti bi streste o zaman yaşamıştım ay stressiz hiçbirşeyim olmuyor ama olsun sonucum güzeldi hepinizki öyle olsun inşallah kısslar bu arada bizim bebişleri dondurdular ya 1 yıl ücretsiz yapıyorlarmışşş

cnm inş onlara gerek kalmaz da sen hamıs olup dogurursun bebıslerını

cnm inş onlara gerek kalmaz da sen hamıs olup dogurursun bebıslerını

tabi canım dileğimiz o ama oradaki bebişlerimizide unutmuycağız yani.. ya kısslar arada karnımın içinde sanki bi gıdıklama gibi birşey oluyor ne acaba sırt üstü yatınca özellikle

pazartesi kontrolüm var.bu arada bugün puregonun dozajını düşürdüler 150 ye düştü.işte göbeğim şişti kocaman.bi gerginlik ,bi sinir,bi yanma,bi üşüme,bi gülme dengem bozuldu yaaaaaaa kafamçokkarıştı klava:

tabi canım dileğimiz o ama oradaki bebişlerimizide unutmuycağız yani.. ya kısslar arada karnımın içinde sanki bi gıdıklama gibi birşey oluyor ne acaba sırt üstü yatınca özellikle

bebısler bız burdayız dıyo rahat dur dıyo bızı yorma dıyo

hadı sıkma kendını en son benım transfer olacak heral hayırlısı olsunda ne zaman olursa olsun senınkınede az kaldı

swetlana canım geç olsun güç olmasın

oyle cnm ya hepınıze tesekkur ederım boyle konusmak dertlesnek cok ıyı ya allah hıcbırımızın emegını bosa cıkarmasın inş kızlar ben cıkıyorum hepınız kendınıze ıyı bakın optum sızı gulseren hadı yeter ne zamandır burdasın gıt dınlen uzan bıraz yarın gırersın hadı klava:klava:Şeniz bebıslerı yormaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…