tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pureon demek yolu yarılamak demek tedavinin sonu gelmek üzere hayırlısıyla canım ya allah kolaylık versin canım dualarım hepimiz için
oylede cnm benımkısı uzun prokotol aralık sonu ocak basını bulur gıbıme gelıo ama hayırlısıyla olsunda farketmez beklerım
sızınkıler benımkının abılerı ablaları olacak artık

oylede cnm benımkısı uzun prokotol aralık sonu ocak basını bulur gıbıme gelıo ama hayırlısıyla olsunda farketmez beklerım
sızınkıler benımkının abılerı ablaları olacak artık

canım benim geç olsun güç olmasın aralık sonuna ne kaldıki çabuk geceeer inşallh canım yaa senin ilk denemen mi

gule gule berılcım gene gel yok cnm ılk denemem degıl ılkı tutmadı bakalımbu olacak ınsallah rabbım ısterse

cnm ben cıkıyorum dısarı cıkacam kendınıze ıyı bakın stres yok ınsallah ıyı haberlerle geleceksınız bebıslerınızı sevın benım yerıme

swetlanaığım canım arkadaşım dualaarımız seninle yarin inşallah güzel haberlerle geleceksin kuzularla ben öptüm seni kocamana.s

ikrar bebeğim çok üzüldüm başınıza gelene ama allahım beterinden korusun hayatta herşey bizim için allahım daha kötü şeylerden ve kötü insanlardan korusun inşallah teyzesi biz seni çok özledik sanada dua ettik iğnelerinde sorun çıkmasın diye şimdi yaşadığın kötü şeyleri unut bebişim bak finale az kaldı güzel haberlerini alacağz inşallah öptük senide teyzesi

gülseren hoş geldin tatlım okuduğum kadarıyla iyi gidiyor tek sorun sanırım öksürüğün korkma allahım yardım eder canım dikkatli ol sakın iş felan yapma iş dediğin neki yapılır kolay ama bebek için çok uğraştık o yüzden sakın boşver ve fazla ayakta kalma tatlım aman dikkat et az kaldı zaten sonuca hadi güzel haberlerini bekliyoruz bebişlerine söyle iki tane kuzenleri onları bekliyor birde öpüyoruz kocaman seni ve bebişlerini:dance:

abla bugun kendim vurdum ignelerimi becerdım de
dısarı cıkmadım karnım agrıyodu hava soguk zaten yattım ve göbegımden vurdum:icecream:

afferin bebişim aman üşütm felan finale az kaldı çok heyecanlanıyorum ama hepinizden sırayla güzel haber alacağım bunu biliyorum heran dualarım sizinle:1hug:

benimde midem yine çok kötü ya ama eskiye bakarak birazcık daha iyiyim ama bu baş ağrısı mahvetti beni allahım herkezin yardımcısı olsun inşallah salı günü hepinizin uasına ihtiyacım var unutmayın kontrolüm ve testim var olurda giremezsem konuşamazsam sizinle dualarınızı esirgemeyin bizden teyzoşları:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…