tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zaten düşünmemeye çalışıyorum ben şuan aiemden uzaktayım,,burdada kimseye güvenemiyorum,,iyiki sizlerde varsınız paylaştıkca sorunları dahada iyi oluyor

ah güzelim yanlızım maaalesef 1-2 gün kayınvalidem geldi. annem hasta maalesef o gelemiyo gelsede yardım edemiyor günlük işlerimi ben yapıyorum

AH CANIM ASLINDA GÜNLÜK İŞLERİNİZİ YAPABİLİRSİNİZ DENİYOR BANA KAĞIT VERİLDİ ORADADA YAZIYOR BENCE BİZLERR FAZLA ABARTIYORUZ

arkadaşlar hamilelik belirtilerine baktımda her sabah ateş ölçümünden bahsediliyor bende kayıt tuttum,,birde göğüs uçları büyümüş fakaat renginde değişiklik yok

arkadaşlar hamilelik belirtilerine baktımda her sabah ateş ölçümünden bahsediliyor bende kayıt tuttum,,birde göğüs uçları büyümüş fakaat renginde değişiklik yok

YARINDAN İTİBAREN ÖLÇÜM, AY BENİM GÖĞÜS UÇLARIM KOYUDUR ZATENDE ŞİMDİ ÇOK ACIYO BİDE BÜYÜKLÜĞÜNÜDE DİKKAT ETMEMİŞTİM Bİ KOCAMA SORİM AY İYİCE EDEPSİZLEŞTİM sırnaşık şey
YA AYZAYI MERAK EDİYORUM SIR OLDU GİTTİ ONUN ÖĞRENMİŞ OLMASI GEREKİYOR HAMİŞ OLUP OLMADIĞINI... BİRDE ACELE ABLADA ORTALARDA YOK....

slm kıslar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

acele kıs nerdesın nasıl oldun anacım bı haber ver merak ettım senı kuzucukları op yerıme pazartesı dr gıdecem dua edın

Meruşecim Arada Kasiklarinda Hafif Ağri Oluyormu?

ay kızlar çat kapı misafir geldi kapattım bir ara sonrada mutfağı toparladım. gittiler çocuğu hastaneye getirmişler öyle bi uğramışlar gittiler şimdi neyse benim arada bi oluyor ağrı daha doğrusu batıyoo gibi ya okadar takmayalım aşkım nekadar belirtiler olsada olmasada bunu pek anlayamayız belirtiler bence psikolojikte olabilir inşallah hepimiz güzel haberler alırız arkdşlar ayy iyikide sizler varsınız valla eşimle bukadar dertleşmiyorum

merusa haklıosın bence baska seyler dusunun takılmayın bunlara inş sonuclarınız guzel olacak

merusa haklıosın bence baska seyler dusunun takılmayın bunlara inş sonuclarınız guzel olacak

tşk ederim svetlana hepimiz aynı emeller için burdayız Allahım bu emellerimize tez zamanda ulaştırır ınşllh. tek dileğimiz sağlıklı hayırlı evlatlarımız olması Dua etmekten başka çaremiz yok biz elimizden geleni yaptık ve yapıyoruz herşey Allahın takdiri ya olacak yada olmayacak her iki şekilde bizim için hayır olduğuna inanacağız olumluda sevınıp şükredeceğiz olumsuzda üzülüp yine şükredeceğiz herşeyde hayır vardır diye Allah umutlarımızı kaybettirmesin inşallah

amin cnm inş tabıkı herseyde vardır bı hayır ama rabbım inş guldurecek yuzumuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…