E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
- #2.401
zaten düşünmemeye çalışıyorum ben şuan aiemden uzaktayım,,burdada kimseye güvenemiyorum,,iyiki sizlerde varsınız paylaştıkca sorunları dahada iyi oluyoray canım benım ya düşünme okadar bırak kendi haline insan düşündükçe ne zaman geçiyo ve günlük gelişen güzel şeylerden uzak kalıyosun hayattan zevk almasını bilmeliyiz artık o tek noktamız olmaması lazım gezip dolaşmak kafaya takmamak lazım ama maalesef insanın sıkıntısı nerde aklı orda oluyoo
boşver eşin yardımcı olmasada sen ev işi felan yapma ,ayakta fazla durma,,,dikkat et kendine
ah güzelim yanlızım maaalesef 1-2 gün kayınvalidem geldi. annem hasta maalesef o gelemiyo gelsede yardım edemiyor günlük işlerimi ben yapıyorum
arkadaşlar hamilelik belirtilerine baktımda her sabah ateş ölçümünden bahsediliyor bende kayıt tuttum,,birde göğüs uçları büyümüş fakaat renginde değişiklik yok
merhaba canım nezamandır görüşemiyoruz nasılsınslm kıslar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ıyıdır cnm ya lucrıne basladım ıste ole sende ıyısındır umarım okudum yazdıklarını inş hamıssındır ya inşmerhaba canım nezamandır görüşemiyoruz nasılsın
sağol canım inşallah hayırlısı bakalımıyıdır cnm ya lucrıne basladım ıste ole sende ıyısındır umarım okudum yazdıklarını inş hamıssındır ya inş
sağol canım inşallah hayırlısı bakalım
Meruşecim Arada Kasiklarinda Hafif Ağri Oluyormu?
acele kıs nerdesın nasıl oldun anacım bı haber ver merak ettım senı kuzucukları op yerıme pazartesı dr gıdecem dua edın
hayırlı olsun inşallah görüşürüz tedavi süresince
merusa haklıosın bence baska seyler dusunun takılmayın bunlara inş sonuclarınız guzel olacak
amin cnm inş tabıkı herseyde vardır bı hayır ama rabbım inş guldurecek yuzumuzutşk ederim svetlana hepimiz aynı emeller için burdayız Allahım bu emellerimize tez zamanda ulaştırır ınşllh. tek dileğimiz sağlıklı hayırlı evlatlarımız olması Dua etmekten başka çaremiz yok biz elimizden geleni yaptık ve yapıyoruz herşey Allahın takdiri ya olacak yada olmayacak her iki şekilde bizim için hayır olduğuna inanacağız olumluda sevınıp şükredeceğiz olumsuzda üzülüp yine şükredeceğiz herşeyde hayır vardır diye Allah umutlarımızı kaybettirmesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?