tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba Berilcim Evet Görünmüyorsun Sağol Canim Hepimizin Olur Inşalllah. Sen Neler Yapiyorsun?
canım en son doktora gideceğimi söylmiştim,,,yumurtlamam oluyormuş,,,reglinin 15,günü gittim e2 ve ultrason bakıldı doktorum durumun gayet iyi dedi,,pregenly 5000 diye iki kutu çatlatma iğnesi verdi,,,,ertesi gün birliktelik yani kurallar,,,,,,,şuan iğneyi vurulalı17 gün oldu beklemedeyim son reglim 16 kasımdı bakalım hayırlısı senin nezaman belli olacak,,,,,,,,,,

YANİ BELKİDE ŞUAN HAMİLESİNN İNŞALLAH ÖYLESİNDİR CANIM BAŞKA TEDAVİLERE GEREK KALMADAN OLMUŞTUR İNŞALLAH

TÜNAYDIN MERUŞEM BEBİŞLERDE BENDE BUGÜN İYİYİZ AKŞAM BİRAZCIK ÖKSÜRÜK TUTTU YİNE AMA ŞİNCİK İYİYİZ SİZ NASILSINIZ?

mrb gülserencim biz iyiyiiiz akşam ben kötüydüm karnımdan göğüslerime bir ağrı girdi nefes bile zor aldım çok yedim galiba tıkandım çok şimdi iyiyiiiz teyzesi senın kuzucukların iyilerdir inşllh. öksüüğü takma kafana arada banada oluyo önemli değil

YANİ BELKİDE ŞUAN HAMİLESİNN İNŞALLAH ÖYLESİNDİR CANIM BAŞKA TEDAVİLERE GEREK KALMADAN OLMUŞTUR İNŞALLAH
canım belirtiler var ama ben onu iğneye bağlıyorum neticede hcg içeriyor en belirgin olanda mavi damarların çok belirginleşmesi ama bu kadar basi olabilirmi çünkü ilk iğne,,,,,inşallah hamileyimdir canım,,,,,gelişmelerini takip ederim canım içimden bir his güzel habaerlaer vereceksin bize gibi geliyor inşallah bebişlerin tutunmuştur

SAĞOL CANIM İNŞALLAH HEPİMİZ HAMİŞİZDİR....

berilcim hayırlı olsun inşallah hamilesindir canım dualarım seninle bekle bakalım bir kaç gün adetinde gecikmeler oluyomuydu inşllh adet olmazsında bebiş gelir ne mutlu dimi Allahım hepimizin yüzünü güldürür inşllh aynı anda haile oldgumuzu öğrenırız

AY CANIM BENDE GEÇEN GÜN ANNEMLERDE NEFES ALAMADIM ÇOK YEMİŞTİM YATMADAN... DİKKAT ETMELİYİZ ABARTMAMALIYIZ.... CANIM SENİNDE GÖĞÜSLERİNDE AĞRI VARMI JEL'DEN SANIRIM OLUYORMUŞ BİDE UÇLARI ÇOK HASSAS?

evet canım oluyor amaakşamları daha fazla galiba dediğin gb jelden herhalde yememek lazım ama sık acıkıyorum bide kabızlık olmasın diye komposto falan içtim ama kötü oldum zor uyudum valla Allahım yeterki olsunda biz böyle ağrı çekelim önemli değil

CANIM BEN AÇ KARNINA KAYISI KOMPOSTOSU İÇİYORUM VE HEMEN TUVALETE ÇIKARIYOR RAHATSIZDA ETMİYOR... GÖĞÜS UÇLARINDA İRİLİK FİLAN VARMIII sırnaşık şey

arkadaşım temennilerin için teşekkür ederim,,,,evet son iki aydır gecikme yaşamıştım,,,inşallah canım ,,,,allah hepimize sağlıklı bebişler verir,,,,

arkadaşım temennilerin için teşekkür ederim,,,,evet son iki aydır gecikme yaşamıştım,,,inşallah canım ,,,,allah hepimize sağlıklı bebişler verir,,,,

KAFAMIZA ÇOK TAKTIĞIMIZ İÇİNDE GEÇİKİYOR Bİ RAHAT OLMAYI ÖĞRENEBİLSEKK KIZ BERİL SEN HAMİŞSİN HERALDEKİ

CANIM BEN AÇ KARNINA KAYISI KOMPOSTOSU İÇİYORUM VE HEMEN TUVALETE ÇIKARIYOR RAHATSIZDA ETMİYOR... GÖĞÜS UÇLARINDA İRİLİK FİLAN VARMIII sırnaşık şey

ay canım sağol valla hemen yapayım komposto, sen söleyince baktım bbüyük gb ve de koyu renkte hamilelik belirtisimmiymiş ayyy inşallh yaa hayırlısı bakalım ya güleceğiz yada ağlayacağız bu seferde olmazsa ben baya bi ara vermeyi ddüşünüyorum vucudumun dinlenmesi lazım hormon iğneleri ne de olsa zararlı hayırlısı ınşallah olur hepimizin bebişlerimizi nasıl doğuracağımızı düşünürüz inşllh

inşllh doğal yolla kalırsın hamile baksana biz hem maddi hem manevi yıprandık ama sonucu için değer tabiiki ama bir umut işte sen dua et doğal yolla kalabilme ihtimalin var benim eşimde sperm azlığı var tabiiki bu Allahın takdiri sonuçta ol derse her halukardaolacak ama ihtimal çooook düşük Yüce Allahım hiç kimseyibu yolda sınamasın Allahım olmayan herkese nasip etsin inşallah takma kafana inşallah şuan hamilesindir

GÜLÜCEĞİZ CANIM İNŞALLAH YA MERUŞECİM UNUTTUM BEN SENİN PROBLEMİN NEYDİ BİRDE KAÇ YILLIK EVLİSİN....

KAFAMIZA ÇOK TAKTIĞIMIZ İÇİNDE GEÇİKİYOR Bİ RAHAT OLMAYI ÖĞRENEBİLSEKK KIZ BERİL SEN HAMİŞSİN HERALDEKİ
canım ya pardon ben ikizler demişim senin için daha önceki konuşmalarımızdan dolayı,,,3 transferin olmuş bende hemen atladım,,,,,,canım bir ortak nokta buldum,,,,benimde hayelim oğlum olursa alicem olarak düşünüyordum yazdıklarında gördüm şaşırdım,,,,,annesi inşallah hepside tutunacaklar sana,,,,,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…