tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ikrarcığım bebişim kendine çok iyi bak ama stres yapma çok sıkıldığında kalk azcık dolaş sakın moralini çok yüksek tut bir sorunun olursa gece gündüz fark etmez ara bebeğim kküçük anne seni hadi allahım yüzünüzü güldürsün inşallah :1rolleyes:

bende cıkıyom dıye yazıyodum cnm benım hadı sende bıraz cık dınlen bayadır burdasın optum sızı

evet bende çıkıyorum herkez allaha emanet olsun ve işallah bebişlerine kavuşsun:1hug:

çok teşekkür ederim hangi saatler burda oluyosunuz

rica ederiz canım öyle belli bir saatimiz yok sabah öğlen ne zaman fırsat bulursak yada iyi olursak o zaman giriyoruz ama günlük mutlaka giriyoruz bir sıkıntın olursa yaz okuyan kim olursa olsun sana yardımcı olur canım:1hug:

merhaba canlarımmmmmmmmm, kendimi özletmişim okuduklarıma göre :) ya inanın fırsat bulupta giremedim kaç gündür, eşimin işyeri eve yakın ona yardıma gidiyorum yani evdeyim ama boş diilim 1 iş görüşmesine gittim 2. görüşmeye çağırdılar ama hacı amcaydı aslında beni çok beğendiler iş açısından ama memleketimi beğenmedi anladığım kadarıyla bende uyuz oldum doğrusu.... sağlık olsun yarın yeniden başka işlere bakıcam. ikrarcım senin için çok sevindim biliyormusun hissediyorum bebişlerin sana tutundu.... swetlana canım seninkilerde tutunucak bu zamana kadar olan aşamaları sorunsuz atlattınız sonucunuzda bizi güldürücek inşallah.... acele ablacım kardeşinin vefatına üzüldüm ama belkide allah 2 bebişi vefat eden kardeşini yaşatasın die verdi kısmet işte.... ceren bebek.... hepinizi çok seviyorummmm... ya birde kafama takılan birşeyy var bu tedaviden sonra vücudumuz ilk ay normale dönüyormu acaba yani ilk ayda yumurtalarımızın oluşumu eskisi gibimi oluyor? bir sonraki deneme süresi 3 adet sonrası acaba o zaman geçtikten sonramı eskisi gibi oluyoruz....anlatabilmişimdir umarım :)

hoş geldin tatlım çok özledik seni bence vücut normale döner ama hormonlar belki biraz fazla çalışır hem psikolojik olarakta heralde bu süreç anneye iyi gelir diye öyle söylemişlerdir hemde ilaçlar anca temizlenir vücuttan ne dersina.s

aslında kafama takılan acaba kendiliğinden hamiş olma ihtimali bu sürede dahamı düşük oluyor :roflol: Şeniz

aslında kafama takılan acaba kendiliğinden hamiş olma ihtimali bu sürede dahamı düşük oluyor :roflol: Şeniz

aslında hiç belli olmaz biliyorsun değilmi bu belkide kısmet işidir ne dersin siz devam edin:roflol: kız hala devammı fındığa fıstığa bu gidişte inşallah kendiliğinden hamiş kalırsın:roflol: boş ver memleketini beyenmeyenlerle çalışma insanı insan olarak değerlen direcek insanlarla çalış biliyormusun ben iş bulamadım internetten bayağı iş ilanları olan yerlere baş vurdum ama cevap yok sanki hamileyiz hasta değilizki dürüstlük olsun diye hamile olduğmu yazıyorum tık yok :1no2:

ablacım inan direk evlisin ya bebek düşünüyormusun die soruyorlar zaten öyle bir ihtimal varsa safdışı tutuluyorsun e birde hamile olunca çok daha zor kısmet ya ne diyiim bebişlerin kısmetiyle gelsinler inşallah senin çalışmana gerek kalmasın babişlerinin işi iyi olsun. ya ben zaten şöyle 2 3 ay çalışıp toparlansam maddi olarak allah başka birşey vermezse tabi o zaman rahatlarız.... isteğime göre iş bakarım artık... fındık fıstık alıcak paramız yok şuan ama keçi boynuzuna yeniden başladık Şeniz kısmet artık ama sanki biraz rahatım bu konuda eskiye nazaran allah ne zaman isterse o zaman olucağına kendimide daha fazla kasmaman gerektiğine inanıyorum galiba...

sağol tatlım allah gönlüne göre versin inşallah yakında toparlanırsınız hepimiz yaşıyoruz sıkıntıları ama sağlık olsun canımız sağ olsunda gerisi hallolur allahın izniyle evet canım hayırlısı allahımın izniyle olur tatlım :1hug:

ben kaçıyorum gülseren kendine dikkat et arada gir özlüyoruz seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tamammı tatlım:1hug:

ben kaçıyorum gülseren kendine dikkat et arada gir özlüyoruz seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tamammı tatlım:1hug:

tamam ablacım bebişleri yorma, bende sizleri özlüyorum takip ediyorum mutlaka kıssları merakta ediyorum zati Şeniz iyi akşamlar ablacım...

günaydın türkiyenin en güzel anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiii ve anne adayları bu gün nasılsınız inşallah çok güzel haberlerle bebişlerinize kavuşacaksınız inanın buna olurmu

swetlana ikrar nasılsınız bu gün swetlana ne oldu doktor ne dedi insan hemen girer yazar saat kaç olmuş :mymeka: haber bekliyoruz değilmifisfisfisikrarcığım nasıl oldun bebişim inşallah iyisindir tatlım öptük sizi

evet canım var tüp bebek yöntemiyle ikiz hamileyim hemen hemen 3.5 aylık darısı hepinizin başına inşallaha.s

amin sağol olmayan herkesin başına inşallah ben daha yeniyim ama sizleri çok iyi anlıyorum sen kavuşmuşsun bebişlerine dediğin gibi darısı olmayanların başına

ben biraz kafamı toparlayıp o zaman gitmeyi düşünüyorum doktora sence böylemi yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…