sağol kuzuları unutmadığın için öpüyorlar seni kocaman kız bu kadar öpüşmeye sen alıştırdın bunları:roflol:
teşekkürler bende yeni öğrendim tüp bebek yöntemini denemem gerektiğini halen şoktayım ne yapacağımı bilmiyorum doktora gitmeye cesaretim yok
olsun kıs opsunler opmekten zarar gelmez ya hadı cınsıyetlerı bellı olsun ısım bulalım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen dusundunmu ısım hıc jeyyarjeyyarŞenizŞeniz
tatlım yıllardır bir kızım olsun diye çok dua ettim senağlamaçok uzun yıllar önce benim bir kız kardeşim vefat etti adı ceren allahım kısmet ederse onun adını yaşatmak istiyorumsenağlama içimde kaldı bir kız bir oğlan olursa eli ayağı düzgün inşallah sağlıklı cem-benneyaptımki ceren olsun diyorum
allah rahmet eylesın cnm benım uzuldum sımdı senı uzdummu yosa :çok üzgünüm: allahım gonlune gore versın inş arkadasım
üzülme tatlım moraller yüksek o benim küçük meleğim ablasına dua ediyor yukardan inşallah sağlıklı bir kızım olur biri zaten oğlan galiba:1hug: en son gittiğim kontrol vardıya doktorum kesin olmamakla birlikte erkek olduğunu söyledi diğeride inşallah sağlıklı olurlarda kız olur kısmet bekliycez bakalım kız siz olumlu sonuçların müjdesini verdikten sonra bende ay sonu kontrolümde size cinsiyetlerinin müjdesini vereceğim inşallah:sm_cool:
evet ssk var çok para gidiyomu malum geçim sıkıntısı bizdede var
allahıminş gonlune gore versın sen cok ıyısın ya sonra bızede versın inş amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inş
evet ssk var çok para gidiyomu malum geçim sıkıntısı bizdede var
hiç koca karı ilaçları denedinizmi
çok tavsiye edenler oluyo bende karşıyım aslındada deneyimleriniz varsa öğrenmek istedim
çok tavsiye edenler oluyo bende karşıyım aslındada deneyimleriniz varsa öğrenmek istedim
bencede sen dr gıt kafanı baska seylerle karıstırma
demi ama tavsiye eden edene hepsiniz dediğini yapsak ooooooooooooooooooooo yanmıştık şimdi:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?