tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol kuzuları unutmadığın için öpüyorlar seni kocaman kız bu kadar öpüşmeye sen alıştırdın bunları:roflol:

olsun kıs opsunler opmekten zarar gelmez ya hadı cınsıyetlerı bellı olsun ısım bulalım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen dusundunmu ısım hıc jeyyarjeyyarŞenizŞeniz

teşekkürler bende yeni öğrendim tüp bebek yöntemini denemem gerektiğini halen şoktayım ne yapacağımı bilmiyorum doktora gitmeye cesaretim yok

neden tatlım ne şoku bu sevinmelisinki tedavisi mümkün birşey sadece sizin başınızda değilki hepimiz yaşıyoruz ne olacak ki allahım dermansız dert vermesin eğilmi swetlana ikrar arkadaşımızın kafası karışık sanırım bayağı bir desteğe ihtiyacı var kızlar:1hug:

yıgıtcım acelenın dedıgı gıbı allah dermansız dert vermesın bunada sukur cnm en azından caresı var sıkıntı yapma ve bıran once dr gıtkı hemen baslayasın bence

olsun kıs opsunler opmekten zarar gelmez ya hadı cınsıyetlerı bellı olsun ısım bulalım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen dusundunmu ısım hıc jeyyarjeyyarŞenizŞeniz

tatlım yıllardır bir kızım olsun diye çok dua ettim senağlamaçok uzun yıllar önce benim bir kız kardeşim vefat etti adı ceren allahım kısmet ederse onun adını yaşatmak istiyorumsenağlama içimde kaldı bir kız bir oğlan olursa eli ayağı düzgün inşallah sağlıklı cem-benneyaptımki ceren olsun diyorum

allah rahmet eylesın cnm benım uzuldum sımdı senı uzdummu yosa :çok üzgünüm: allahım gonlune gore versın inş arkadasım

allah rahmet eylesın cnm benım uzuldum sımdı senı uzdummu yosa :çok üzgünüm: allahım gonlune gore versın inş arkadasım

üzülme tatlım moraller yüksek o benim küçük meleğim ablasına dua ediyor yukardan inşallah sağlıklı bir kızım olur biri zaten oğlan galiba:1hug: en son gittiğim kontrol vardıya doktorum kesin olmamakla birlikte erkek olduğunu söyledi diğeride inşallah sağlıklı olurlarda kız olur kısmet bekliycez bakalım kız siz olumlu sonuçların müjdesini verdikten sonra bende ay sonu kontrolümde size cinsiyetlerinin müjdesini vereceğim inşallah:sm_cool:

allahıminş gonlune gore versın sen cok ıyısın ya sonra bızede versın inş amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inş

allahıminş gonlune gore versın sen cok ıyısın ya sonra bızede versın inş amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inş

sağol canım o sizin iyiliğiniz szlerde çok iyisiniz kendimi sizlerle tanıştığım için çok şanslıgörüyorum zaten gerçek dostluklar paylaşarak olur ve biz çok zor günleri bir birimizin sayesinde atlatıyoruz inşallah şuan tek isteğim tüm kalbimle canım arkadaşlarımında bebişlerinin olması hayırlısıyla ben onları her hissettiğimde sizlere dua ediyoumki sizlerde yaşayın inşallahta önce allahımın izni sonra sizinde sabrınızla herşey çok güzel olacak kucaklarımız hep beraber bebişlerle dolacak ben doğum yaptığımda sizinkilerde bayağı büyümüş olacak inşallahhhhhhhhhhhhhhhh:sm_cool:

evet ssk var çok para gidiyomu malum geçim sıkıntısı bizdede var

tatlım para gidiyor ama allahım yardım ediyor bak ssk lı olduğumuz için şanslıyızki devlet ilaç masraflarını felan karşılıyor bak çok şükür şanslıyız bu yolda uğraş veren çoğu arkadaşımızın ssk yok bence imkanlarını değerlendir tatlım ama önce kafanı topla biraz rahatla sonra sakin sakin iyi bir merkez araştır ve çok geç kalma yaşın gençken allahın izniyle hallet bu sorunu:1hug:

hiç koca karı ilaçları denedinizmi

yok tatlım ya bu böyle koca karı ilaçlarıyla olacak şey değil zaten bazen içilen bitkiler ters tepki yapa biliyor sadece keçi boynuzunun kürü var eşine içirirsen spermlerine iyi geliyormuş ama çocuk yaptıracak kadar değil heralde yoksa herkez keçi boynuzu kürüyle hamile kalırdı değilmia.s

çok tavsiye edenler oluyo bende karşıyım aslındada deneyimleriniz varsa öğrenmek istedim

zaten bu aşamada sağolsun herkez çok tavsiyelerde bulunuyor kafa karıştırmak gibi birşeymesela ben tam tedaviye başladım pat birileri çıktı aaaaaaaaaaaaa şurda çok iyi bir merkez var ya varda bu güne kadar nerdesiniz aklınız yenimi başınıza geldi sen bilirsin ama bence onada para istiyecekler en iyisi doktor kontrolünde yola devam etmek tercih senin tabiki:1hug:

swetlana tatlişkom sen yavaş yavaş çıkarsın heralde allahım güzel haberlerle aramıza tekrar döndürsün sakın korkma dualarımız seninle allahın izniyle ve hayırlısıyla herşey gönlüne göre olacak güle güle git güle güle gel kuzularımın teyzesiiiiiiiiiiiiiiii

demi ama tavsiye eden edene hepsiniz dediğini yapsak ooooooooooooooooooooo yanmıştık şimdi:roflol:

dogru soluyorsun cnm ben cıkıyorum hazırlanayım bırazdan cıkarım kendıne ve bebıslere ıyı bak opuyorum onlarıda senıde yarın gorusuruz ŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…