tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabıkı herzaman basmızın üstünde eriniz var swetlana sende canım herzaman beklerim Şeniz

sağol tatlım biliyodum zaten ben sizde bize gele bilirsiniz yazın şişko göbüşlerinizi alında gelin ben bakarım size tabi ben doğurmadan gelirseniz bakarım:dance:

merhaba arkadaşlar doktor banada tüp bebek dedi eşimin spermlerinde sorun var tüp bebeği araştırırken buldum bu siteyi dertleşecek arkadşlar arıyorum

hoş geldin doğru yerdesin benimde eşimin spermlerinde sorun vardı tatlım tüp bebek tedavisiyle hallettik çok şükür darısı hepinizin başına:1hug:

ben sabah dr gıttım kan aldılar hanı cok yumurta toplandı dıye saat 4 tekrar gıdecemkontrole hayırlısıyla inş bıse cıkmazsa cumaya bebıslerım benımle olacak uzun beklettıler bu sefer 5gun olacak en cok dollenenı ve en ıyı emrıoyu koymak ıcın allahım inş bu sefer olur emeklerımız bosa cıkmaz inş

sağol tatlım biliyodum zaten ben sizde bize gele bilirsiniz yazın şişko göbüşlerinizi alında gelin ben bakarım size tabi ben doğurmadan gelirseniz bakarım:dance:

ahah inş oyle ozledımkı antalyamı lımanı kemerı kıs selekler carsısını bıle ozledım ankaramı ozledım balgatı kesatımı arjantın cad buklum sok ahhahahhhhhhhhhhhhhhhh:içelim:

inşallah tatlım merak etme tüm dualar seninle hayırlısıyla bir sorun çıkmaz ve bebişlerinle bir daha ayrılmamacasına kavuşursun korkma tatlım olumsuz herşeyi sil kafandan allahın izniyle bu sınavı kolay atlatacaksın 2008 size uğur getircek tüm sıkıntıları üzüntüleri 2007 de bıraktınız unutmayın gelince yaz olurmu tatlım kuzular sana dua ediyor teyzesi korkma

merhaba arkadaşlar doktor banada tüp bebek dedi eşimin spermlerinde sorun var tüp bebeği araştırırken buldum bu siteyi dertleşecek arkadşlar arıyorum

selam canım hoşgeldin
hepimiz aynı sorunla uğraşıyoruz.Ben de şu an tüp bebek tedavisindeyim yumurta takibi yapılıyor.2. denemem .aşılamaları hiç saymıyorum. Kafana takılan şeyleri elimden geldiğince cevaplarım

cnm dırek eve gelmıycem kaynanama gıdecem yemege erken gelırsem yazarım ama gelemezsem yarın yazarım

ahah inş oyle ozledımkı antalyamı lımanı kemerı kıs selekler carsısını bıle ozledım ankaramı ozledım balgatı kesatımı arjantın cad buklum sok ahhahahhhhhhhhhhhhhhhh:içelim:

şu transferi hayırlısıyla atlat bebişlerinde sıkıca tutunsun gel gideriz selekler çarşısına böyle hamiş hamiş hem bebek kıyafetlerine felanda bakarız sonra benim eşim garson konya altı cad.denize nazır otururuz karnımızı doyururuz üstünede sıcak bir çay ohhhhhhhhhhhhhhh hesabı bizimki öder:roflol: yer içer gezeriz o kadar üzülme canım bak hallettik

cevap verdiğin için teşekkürler

ben henüz tüp bebek doktoruna gitmedim 2 senelik evliyiz olmadı doktora gittik tüp bebek dedi şok olduk eşim daha çok üzülüyo bende ona üzülüyorum çok zor rabbim herkese versin

aaaaaaaaaaaaaaaaaa kız bizde cavap verdik aşk olsun şaka bir yanada ne sıkıntın varsa yaz tatlım yardımcı oluruz elimizden geldiği kadar:1hug:

heeeeeeeeeeeee bızde sana cvp verdık :çok üzgünüm::roflol:

dıkkat et kendıne yavrım ınsallah guzel olur hersey benım sonuc senden once bellı olucak Şeniz14 ocakta sona da senınkı beraber kutlarızŞeniz

bizde kutluyacağız amasenağlamasenağlamasenağlama hatta biz kutlamalara kuzularla beraber bir kaç gün önce başlamıştıkkkkkkkkkkkkkkkksenağlamasenağlamasenağlama

dıkkat et kendıne yavrım ınsallah guzel olur hersey benım sonuc senden once bellı olucak Şeniz14 ocakta sona da senınkı beraber kutlarızŞeniz

inş cnm olumlu olsun ıkımızınkıde sen yada ben once vermısız problem degıl bende sanırım 14 ocakta ogrenırım inş evet ktlarız 2sı senın 2sı benım bunlarda acelenınkıler

ben henüz tüp bebek doktoruna gitmedim 2 senelik evliyiz olmadı doktora gittik tüp bebek dedi şok olduk eşim daha çok üzülüyo bende ona üzülüyorum çok zor rabbim herkese versin

canım böyle üzülerek olmaz tüp bebekse tüp bebek aaaaaaaaaaaaaa dünyanın sonumu bu benimde eşimde sorun vardı bak çok şükür hallettik moralinizi bozmayın imkanlaınız nasıl bilmiyorum yani ssk felan varmı iyi bir merkez araştırıp tedavi ola bilirsiniz hepimiz tedavi olduk üzülmeyin olurmu:1hug:

aaaaaaaaaaaaaaaaaa kız bizde cavap verdik aşk olsun şaka bir yanada ne sıkıntın varsa yaz tatlım yardımcı oluruz elimizden geldiği kadar:1hug:

teşekkürler bende yeni öğrendim tüp bebek yöntemini denemem gerektiğini halen şoktayım ne yapacağımı bilmiyorum doktora gitmeye cesaretim yok

inş cnm olumlu olsun ıkımızınkıde sen yada ben once vermısız problem degıl bende sanırım 14 ocakta ogrenırım inş evet ktlarız 2sı senın 2sı benım bunlarda acelenınkıler

sağol kuzuları unutmadığın için öpüyorlar seni kocaman kız bu kadar öpüşmeye sen alıştırdın bunları:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…