tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben biraz kafamı toparlayıp o zaman gitmeyi düşünüyorum doktora sence böylemi yapmalıyım

evet tatlım hazır olduğunda başla ama sakın bunu dert etme çünkü hepimizin başında allah başka dert vermesin Şenizher şey düzelir artık tıp bu konuda çok ilerledi ve benim sana tavsiyem seni anlamıyacak kişilerle paylaşma sorununu normal hayatına devam et biraz kafanı topla sonra iyi bir merkez araştır başla tedavine canım:1hug:

ablacım agrım fazla yok ama
akıntım var :1rolleyes:bıraz

akıntın normal tatlım ilaçların özellikle iğnenin etkiside var korkma birşey olmaz ondan mercimekler nasıl rahatsız ediyorlarmı annesi:1hug: gerçi etmezler çok olsa gaz sancın olur heralde:1hug:

ablacım agrım fazla yok ama
akıntım var :1rolleyes:bıraz

ikrarcığım nasıl gidiyo bakalım heyecanlısındır muhakkak akıntı olsun olsun bu iyidir merak etme Allahım inşllah yüzünü güldürür hayırlı haberler verirsin bize Dualarım sizler için

meruşe sen nasılsın canım nasıl gidiyor:1hug:

evet gaz sancım oluyo ablacım biraz Şeniz sen ne yapıyosun bebeklerımız nasılar teyzesi guyban olsun ona Şeniz

teyzesi onlar iyi çok şükür büyüyorlar galiba gece uyutmuyorlar beni sanki karnımın içi geriliyor gibia.s ama çok şükür bir sorun yok işte biz heyecanla sizden gelecek güzel haberleri bekliyoruz benim baş ağrım var ama daha hafif bulantımda sabahları gerçi bulantıya alıltım heralde 9 ay sürecek:1no2:

aman iyi olsun ablacım sabahları sancım oluyo normalmı a cok soru soruyorum galıba:bbo:

hayır tatlım ya sor tabiki normal tatlım ya benimde gaz sancım beni mahvederdi sanki karnımın içinde ordan oraya bir ağırlık gezer acı verirdi bana tatlım bebekler yerleşiyordur belki birde adet olacakmışsın gibide ağrın olur korkma ağrılar sıcak basmaları hepsi normal yavaş yavaş kalkıyormusun artıka.s

akıntıyıda gebelik bölümünde okumuştum benimde transferden sonra bayağı olmuştu kızlar hamilelik belirtisimi diye soruyordu birbirine inşallah canım ya çok istiyorum ama hayırlı ve sağlıklı olurlar inşallah swetlanayıda çok merak ettim insan bir haber verir ya değilmiklava:

cnm benım bıdaha bole uzatma arayı rabbım gonlunden gecen herseyı nasıp etsın sana sanırım ılaclar yuzunden vucut anca topluyo kendını

cnm haklısında anca gelebıldım dr hersey yolunda dedı allaha sukurler olsun cnm sen nasılsın bebısler nasıl op kıs yerıme ŞenizŞeniz:dance:

eeeeeeeeeeeee hanı kımse yok ben geldım yarın transerım var kızlar allahım inş bu sefer olur

yaaaa hadı gelın yarından sonra yokum konusalım bıraz yaaaaaaaa

cnm haklısında anca gelebıldım dr hersey yolunda dedı allaha sukurler olsun cnm sen nasılsın bebısler nasıl op kıs yerıme ŞenizŞeniz:dance:

zahmet oldu ne gerek vardı gelmeseydin:mymeka: şaka arkadaşm herşeyin yolunda olmasına çok sevindim hadi yarin bebişlerine bir daha hiç ayrılmamacasına kavuşacaksın inşallah:1hug:

senağlamakımseler yok bırazdan cıkarım hepınızı sevıyom benı unutmayın inş herkes hamıs kalır banada dua edın yarın transferım var :1hug:ŞenizŞenizŞenizŞeniz

ben burdayımda bilgisayarım çok yavaşa.s

zahmet oldu ne gerek vardı gelmeseydin:mymeka: şaka arkadaşm herşeyin yolunda olmasına çok sevindim hadi yarin bebişlerine bir daha hiç ayrılmamacasına kavuşacaksın inşallah:1hug:

inş cnm benım hemen kacmıssın:tomato::çok üzgünüm:

sen ıyımısın acelem bebısler nasıl

iyiyiz tatlım çok şükür onlarda büyüyor galiba yerleri dar geldi:roflol:sanki karnımın içini geriyorlar özellikleri akşamları yatınca uyutmuyorlar ama çok şükür sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil inşallah darısı başınıza:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…