A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
- #2.981
ben biraz kafamı toparlayıp o zaman gitmeyi düşünüyorum doktora sence böylemi yapmalıyım
ablacım agrım fazla yok ama
akıntım var :1rolleyes:bıraz
ablacım agrım fazla yok ama
akıntım var :1rolleyes:bıraz
evet gaz sancım oluyo ablacım biraz Şeniz sen ne yapıyosun bebeklerımız nasılar teyzesi guyban olsun ona Şeniz
aman iyi olsun ablacım sabahları sancım oluyo normalmı a cok soru soruyorum galıba:bbo:
cnm benım bıdaha bole uzatma arayı rabbım gonlunden gecen herseyı nasıp etsın sana sanırım ılaclar yuzunden vucut anca topluyo kendınımerhaba canlarımmmmmmmmm, kendimi özletmişim okuduklarıma göre :) ya inanın fırsat bulupta giremedim kaç gündür, eşimin işyeri eve yakın ona yardıma gidiyorum yani evdeyim ama boş diilim 1 iş görüşmesine gittim 2. görüşmeye çağırdılar ama hacı amcaydı aslında beni çok beğendiler iş açısından ama memleketimi beğenmedi anladığım kadarıyla bende uyuz oldum doğrusu.... sağlık olsun yarın yeniden başka işlere bakıcam. ikrarcım senin için çok sevindim biliyormusun hissediyorum bebişlerin sana tutundu.... swetlana canım seninkilerde tutunucak bu zamana kadar olan aşamaları sorunsuz atlattınız sonucunuzda bizi güldürücek inşallah.... acele ablacım kardeşinin vefatına üzüldüm ama belkide allah 2 bebişi vefat eden kardeşini yaşatasın die verdi kısmet işte.... ceren bebek.... hepinizi çok seviyorummmm... ya birde kafama takılan birşeyy var bu tedaviden sonra vücudumuz ilk ay normale dönüyormu acaba yani ilk ayda yumurtalarımızın oluşumu eskisi gibimi oluyor? bir sonraki deneme süresi 3 adet sonrası acaba o zaman geçtikten sonramı eskisi gibi oluyoruz....anlatabilmişimdir umarım :)
cnm haklısında anca gelebıldım dr hersey yolunda dedı allaha sukurler olsun cnm sen nasılsın bebısler nasıl op kıs yerıme ŞenizŞeniz:dance:swetlana ikrar nasılsınız bu gün swetlana ne oldu doktor ne dedi insan hemen girer yazar saat kaç olmuş :mymeka: haber bekliyoruz değilmifisfisfisikrarcığım nasıl oldun bebişim inşallah iyisindir tatlım öptük sizi
cnm haklısında anca gelebıldım dr hersey yolunda dedı allaha sukurler olsun cnm sen nasılsın bebısler nasıl op kıs yerıme ŞenizŞeniz:dance:
az kalkıyorum sıkıldım yat yat vala
zahmet oldu ne gerek vardı gelmeseydin:mymeka: şaka arkadaşm herşeyin yolunda olmasına çok sevindim hadi yarin bebişlerine bir daha hiç ayrılmamacasına kavuşacaksın inşallah:1hug:
inş cnm benım hemen kacmıssın:tomato::çok üzgünüm:
sen ıyımısın acelem bebısler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?