tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sewetlana allah yardimcin olsun umudunu yitirme bol bol dinlen sonra bebislerden firsat bulamassin dinlenmeye

cnm benım saol allah ne muradın varsa versın

kıslar ben cıkıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm aksam gırebılırsem gırerım yoksa 4.5 gun sonra gırerım ama kardesım esım yanımda olacak belkı kızkardesıme solerım gır bak dıye inş hepımız hamıs oluruz arkadaslarım inş acelem sende kendıne ve bebıslerıne ıyı bak optum hepınızı sımdılık hoscakalın

canım arkadaşım inşallah güzel haberlerini alacağız dualarımız seninle birtanem:1hug:

ikrar bebişim seninde inşallah güzel haberlerini alacağız tatlım sakın gerilme yavaş yavaş dolaş bir şey olmaz tatlım :1hug:

saol dalolım olsunda ben dınlenmeyıvereyım cnm bnm allah razı olsun

ah canim allah senin ve diger tüm bebek isteyenlerin sesini tez zamanda duysun bu dönemlerden bende gectim bilirim cok zor bir psikoloji allah seninve diger arkadaslarinda yüzünü güldürsün

ACELE bebişlerimiz nasıl iyiler mi?

şelalenin içinden geçen bir yol varya, umarım büyüyünce oraya götürürsün onları

ben antalyada büyüdüm çok severdim şelaleyi...

Rabbim nazardan saklasın, inşallah darısı başımıza

ACELE sana bişiy sormam lazım.biraz kanaman olmuştu senin galiba.test tarihine kaç gün kala oldu bu durum ?Nasıl bir kanamaydı?sanırım bende de kanama olacak ya da adet mi olucam yaaaaa.Kaç gündür su gibi bir akıntım vardı.Bugün renkli ve kıvamlı bir akıntım var.Ve giderek rengi koyulaşıyor galiba.Yaaa tutmadı mı acaba çok korkuyorum.

canım acele kapalı şuanda hemen panik yapma akıntı su gibi mi nezaman adet olman lazım birde adet sancısı gibi ağrıların varmı bende de böyle akıntı ve ağrı olmuştu. adet olacağım zannetmiştim.yerleşirken kimilerinde kahverengi gibi akıntı olabiliyor merak etme inşallah hamilesindir içini ferah tut canım hayırlısı

5 aralıkta olmuştum en son galiba.Dün olmam gerekiyodu.garip sancılar var karnımda arasıra sanki karnımın içi seyiriyor.Ağrılarım var gidip geliyor ara ara.su gibi akıntı devam ediyor ama,Bi de yoğun akıntı var.Önce beyazdı,sarı oldu,kahverengiye doğru bi gidişat var gibi

canım benim seni ümitlendirmek istemiyorum ama belirtilerin bendede olmuştu.ben 26 sında öğrenmeye gideceğim gün çok sancım vardı sabaha kadar kaç defa wc ye gittim hastalandım diye sanki olacakmışım gibi ağrılarım vardı Allahım inşallah hamilesindir az kaldı yakında öğreneceksin ama kendini sıkma rahat ol dua et bol bol

a.s. sağol canım içim rahatladı biraz.Bu gece rahat uyurum sayende allah senden razı olsun.Tutmadıysa da yapacak bişiy yok ama işteee gönül hep istiyor.....Kaderimde varsa ben de anne olurum herhalde,rabbim büyük.Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin

butterfly s ben malesef hiç yaşamadım ama normal yolla hamile kalanlarda bile böle lekelenme şeklinde olabiliyormuş.sen içini ferah tut.elinden geleni yaptın bugüne dek gerisini de Allah a tevekkül et.sonuç ne zmn belli olacak meraktayım.inşllh güzel haberlerini alırız.Allah a emanet ol cnm.

acelecim merhaba ben iyiyiim beklemedeyim 7 ocakta inşşllh bebişlerimi göreceğim inşllh korkumu yenmeye çalışıyorum korkudan dudağım uçukladı sıkıntıdan valla bide çenemin altın da beze gibi bişey çıktı acıyo bütün bunlar beni daha çok korkutuyo ya bişey olursa diye ya hamileliği etkilerse diye işte Allahım bir görsem ultrasonda sağ salim içim rahatlayacak inşllh

canım benim hah işte böyle rahat ol herşey Allahtan bırak kendi haline içini ferah tut , Allahım inşallaaaaaaah hayırlı haberler alacaksın yat güzel şeyler düşüüüün

ikrarcığım nasılsın canım n asıl gidiyo herşey yolundadır inşallah haberlerinizi bekliyoruz. Allahım inşallah bize hayırlı haberler verirsiniiiz. hepimiz çifter çifter doğururuz inşallah Allahım sağlıklı hayırlı evaltlar nasip etsin inşallah

canım benim hah işte böyle rahat ol herşey Allahtan bırak kendi haline içini ferah tut , Allahım inşallaaaaaaah hayırlı haberler alacaksın yat güzel şeyler düşüüüün

sağol canım çok uykum geldi zaten yatıcam.İyi geceler çok öpüyorummm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…