tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
acele özellikle senin yazdıklarını uzun süredir takip ediyorum..bana çok moral oldun

AY YOK ABLİŞİM BUGÜNDE GAZETE İLANLARINA BAKTIM ÇOK GEREKSİZ İŞLER GÖRÜŞMEYE BİLEM GİTMEK İSTEMİYORUM...Şeniz

bende bulamadım kariyerim.net diye bir yer var birde oralara bak internetten birde mulakat.net iş ilanları var bak istersen bende iş bulamadım aman ne yapayım artık sanki bulaşıcı hastalık taşıyorum hamileyiz diye niye işe almazlarsa anlamış değilim neyse boş ver üzülmüyeceğim artık allah büyük sağolsun iş verenler hepsine küstümjeyyar insanları nasıl zorda bırakıyorlar gerçi tok açın halinden anlamazmış değilmi şu bebişlerin ihtiyaçlarını karşılaya bilecek kadar çalışsaydım ama kısmet bundada vardır bir hayırsenağlama

acele özellikle senin yazdıklarını uzun süredir takip ediyorum..bana çok moral oldun

ne mutlu moral olduysam o zaman o moralle yoluna devam et arkadaşım bak gör çok iyi olacak herşey çalışacakmısın transferden sonra yoksa rapor aldınmı:1hug:

bir çoçuk annesiyim..kızım normal yolla oldu ama sonrasında çok sayıda dış gebelik geçirdim..tüm dileğim kızımın da benim gibi tek çocuk olmaması

bir çoçuk annesiyim..kızım normal yolla oldu ama sonrasında çok sayıda dış gebelik geçirdim..tüm dileğim kızımın da benim gibi tek çocuk olmaması

inşallah arkadaşım yine çok şükür birtane varmış allah onada uzun ömürler versin birde kardeş versin bakarsın ikiz olur canım hayırlısı allahtan moralini yüksek tut gerisi allahın izniyle gelir merak etme:teselli:

ABLACIM BEN ONLARA HİÇ BAKMIYORUM BİLE 4 YIL ÖNCE İŞ ARARKEN SÜREKLİ YOLLUYORDUM KİMSE ARAMIYORDU BİLE O YÜZDEN ONLARA GİRMİYORUM GAZETE FİLAN İŞTE KISMET HAYIRLISI NEYSE O OLSUN

ABLACIM BEN ONLARA HİÇ BAKMIYORUM BİLE 4 YIL ÖNCE İŞ ARARKEN SÜREKLİ YOLLUYORDUM KİMSE ARAMIYORDU BİLE O YÜZDEN ONLARA GİRMİYORUM GAZETE FİLAN İŞTE KISMET HAYIRLISI NEYSE O OLSUN

doğru söylüyorsun hayırlısı olsun bir yerde kısmetimiz varsa o bizi bulur inşallah tez zamanda:çok üzgünüm:

amin inşalah allah ikiz kardeş verir...olmazsa da kızıma uzun ömür versin.tranferim 3, gün yapılacak 5, gün yazıları kafamı karıştırıyor

ablacım bişey daha sorcam gece kasıklarım geriliyo benim sanki catlayacakmıs gibi şutarafagitti

tatlım normal kasıkların hem gerilecek hem ağrıyacak bakarsın üçüde tutar ne dersin inşallah allahım gönlüne göre verir:1hug:hele son günlere doğru artık adet olacakmışsın gibi ağrılarında olacak bebişlerin kendine yer yapıyordur rahat ol iğne vurulmak çok zor biliyorum ama çok kasmamaya çalış kendini olurmu keşke jel yada tablet verseydi diyeceğim ama bildikleri vardır heralde belki bu daha rahat bebiş tutunmasını sağlıyordur:çok üzgünüm:az kaldı canım allahın izniyle inşallah güğzel haberlerini alacağız:içelim::teytey:

hım tamam ablacım anladım ınsallah tutunuyodurlarda onun içindir gercektende :1rolleyes::1rolleyes:

inşallah bebeğim hayırlı sağlıklı bebişleriniz olsun hepinizin sırayla güzel haberleri duymak kısmet olur inşallah:sm_cool:

İkrarcım inşallah yağmur ile beraber güzel haberlerinizi alırız

ACELE canım ben de ikiz annesi olmak istiyorum

umarım Rabbim nasip eder hepimize

ACELE canım ben de ikiz annesi olmak istiyorum

umarım Rabbim nasip eder hepimize

inşallah canım allahım gönlüne göre versin sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün ikiz bebişler kısmet etsin olur arkadaşım niye olmasınki bizim sülaledede yok demekki yerimsenibenallahım kısmet edince oluyor:1hug:sizede kısmet olsun inşallah

haberleri seyrettim moralim bozuldu yasenağlama nalet olsun bu teröre daha ne kadar canlar yanacak allahım sen herkezi koru yarabbim böyle insanlardan diyeeceğim ama bunlara insan bile denmez yaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlama

yalnızlık,ikrar,güley ,acele çok teşekkür ederim.Allahım kısmet edecek mi bilemiyorum,nasip.sonucu alır almaz bildiricem merak etmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…