- Konu Sahibi ACELE
-
- #3.061
fıstık ne haber iş buldunmu:1hug:
AY YOK ABLİŞİM BUGÜNDE GAZETE İLANLARINA BAKTIM ÇOK GEREKSİZ İŞLER GÖRÜŞMEYE BİLEM GİTMEK İSTEMİYORUM...Şeniz
acele özellikle senin yazdıklarını uzun süredir takip ediyorum..bana çok moral oldun
bir çoçuk annesiyim..kızım normal yolla oldu ama sonrasında çok sayıda dış gebelik geçirdim..tüm dileğim kızımın da benim gibi tek çocuk olmaması
bende bulamadım kariyerim.net diye bir yer var birde oralara bak internetten birde mulakat.net iş ilanları var bak istersen bende iş bulamadım aman ne yapayım artık sanki bulaşıcı hastalık taşıyorum hamileyiz diye niye işe almazlarsa anlamış değilim neyse boş ver üzülmüyeceğim artık allah büyük sağolsun iş verenler hepsine küstümjeyyar insanları nasıl zorda bırakıyorlar gerçi tok açın halinden anlamazmış değilmi şu bebişlerin ihtiyaçlarını karşılaya bilecek kadar çalışsaydım ama kısmet bundada vardır bir hayırsenağlama
ABLACIM BEN ONLARA HİÇ BAKMIYORUM BİLE 4 YIL ÖNCE İŞ ARARKEN SÜREKLİ YOLLUYORDUM KİMSE ARAMIYORDU BİLE O YÜZDEN ONLARA GİRMİYORUM GAZETE FİLAN İŞTE KISMET HAYIRLISI NEYSE O OLSUN
arkadaşlar görüşmek üzere by
ablacım bişey daha sorcam gece kasıklarım geriliyo benim sanki catlayacakmıs gibi şutarafagitti
hım tamam ablacım anladım ınsallah tutunuyodurlarda onun içindir gercektende :1rolleyes::1rolleyes:
ACELE canım ben de ikiz annesi olmak istiyorum
umarım Rabbim nasip eder hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?