sağol canım çok uykum geldi zaten yatıcam.İyi geceler çok öpüyorummm Şeniz
butterfly s ben malesef hiç yaşamadım ama normal yolla hamile kalanlarda bile böle lekelenme şeklinde olabiliyormuş.sen içini ferah tut.elinden geleni yaptın bugüne dek gerisini de Allah a tevekkül et.sonuç ne zmn belli olacak meraktayım.inşllh güzel haberlerini alırız.Allah a emanet ol cnm.
sağol canım cumartesi belli olacak.İnşallah hepinize güzel heber verebilirim.
sağol canım cumartesi belli olacak.İnşallah hepinize güzel heber verebilirim.
ignelerden yatamıyorum ben :çok üzgünüm: popom acıyo:çok üzgünüm: mosmor oldu:çok üzgünüm:
gunaydın yenimi kalktın ablacım ben yeni uyandım cok soguk ıstanbul:bbo:
ACELE sana bişiy sormam lazım.biraz kanaman olmuştu senin galiba.test tarihine kaç gün kala oldu bu durum ?Nasıl bir kanamaydı?sanırım bende de kanama olacak ya da adet mi olucam yaaaaa.Kaç gündür su gibi bir akıntım vardı.Bugün renkli ve kıvamlı bir akıntım var.Ve giderek rengi koyulaşıyor galiba.Yaaa tutmadı mı acaba çok korkuyorum.
ayablacım sorma vala yatamıyorum gece agrıdan annem sıcak suyla pansuman yapıyo:çok üzgünüm:
ACELE sana bişiy sormam lazım.biraz kanaman olmuştu senin galiba.test tarihine kaç gün kala oldu bu durum ?Nasıl bir kanamaydı?sanırım bende de kanama olacak ya da adet mi olucam yaaaaa.Kaç gündür su gibi bir akıntım vardı.Bugün renkli ve kıvamlı bir akıntım var.Ve giderek rengi koyulaşıyor galiba.Yaaa tutmadı mı acaba çok korkuyorum.
ACELE bebişlerimiz nasıl iyiler mi?
şelalenin içinden geçen bir yol varya, umarım büyüyünce oraya götürürsün onları
ben antalyada büyüdüm çok severdim şelaleyi...
Rabbim nazardan saklasın, inşallah darısı başımıza
acelecim merhaba ben iyiyiim beklemedeyim 7 ocakta inşşllh bebişlerimi göreceğim inşllh korkumu yenmeye çalışıyorum korkudan dudağım uçukladı sıkıntıdan valla bide çenemin altın da beze gibi bişey çıktı acıyo bütün bunlar beni daha çok korkutuyo ya bişey olursa diye ya hamileliği etkilerse diye işte Allahım bir görsem ultrasonda sağ salim içim rahatlayacak inşllh
teşekkür ederim bugün işyerindeyim testimi yaptırıcam yarına sarkabilir umut yok... 2 tane transfer edildi çok kaliteli olduğu söylendi ama içim çok kötüilk denemem genelde ilkler tutmuyor o yüzden birazda çok hafif kanama oldu ama hala öllee (( inşallah Allah gönlünüze göre versin.... HEPİNİZİN ÇOK DUA ETTİM GÖNÜLDEN İSTEYEN HERKESE........
Merhaba Canlarim,,, Bebişlerinize Iyi Bakinnnn.... Swetlana Allahim Yardimcin Olsun Bebişlerin Sana Simsiki Tutunur Inşallah....
merhaba uzun süredir yazılanları takip ediyorum ama yeni üye oldum ..tüp bebekte ilk denemem yarın transferim var çok heyecanlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?