tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım cumartesi belli olacak.İnşallah hepinize güzel heber verebilirim.

herkeze günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah yakında hepnizin bebişleri olur arkadaşlar:teytey:

swetlanacığım allahım seni bebişlerinden hiç ayrılmamacasına birleştirir inşallah canım arkadaşım:teytey::teytey:

ignelerden yatamıyorum ben :çok üzgünüm: popom acıyo:çok üzgünüm: mosmor oldu:çok üzgünüm:

bebeğim kıyamam sana allahım inşallah emeklerini boşa çıkarmaz az kaldıbir tanem allahın izniyle bebişlerin sana sıkıca tutunurda bu iğneler o zaman biter yerlerindeki acıda mutluluğa dönüşür bebeğim:teselli:

gunaydın yenimi kalktın ablacım ben yeni uyandım cok soguk ıstanbul:bbo:

yok aslında yeni kalkmadım canım burasıda bugün soğuk aman kendine dikkat et üşütme sakın nasılsınŞeniz

tatlım korkma inşallah bebişlerin yerleşiyordur sonuca son iki gün kala önce normal kanamayla başladı sonra aaldı akıntıya döndü sonra yavaş yavaş rengi açıldı ve açık pembeyle son buldu

tatlım korkma adet sancısı ibi sancı oluyor son günlerde inşallah bebişlerin tutunmuştur korkma içini rahat tut arkadaşım inşallah hayırlısıyla hamilesindir:1hug:

çok sağol arkadaşım darısı hepinizin başına inşallah kuzular iyi şimdilik yaramaz birşey yok tatlım allahın izniyle inşallah sorunsuz geçera.s

tatlım niye bu kadar stres yapıyorsun anlamadım görürsün korkma bak zavallı bebişleride üzüyorsun yapma annesi böyle dudağındaki uçuktan felan korkma benimde 2 aylık olduğunda çıkmıştı bayağıda uzun sürmüştü merak etme onlara birşey olmaza.s

teşekkür ederim bugün işyerindeyim testimi yaptırıcam yarına sarkabilir umut yok... 2 tane transfer edildi çok kaliteli olduğu söylendi ama içim çok kötü ilk denemem genelde ilkler tutmuyor o yüzden birazda çok hafif kanama oldu ama hala öllee(( inşallah Allah gönlünüze göre versin.... HEPİNİZİN ÇOK DUA ETTİM GÖNÜLDEN İSTEYEN HERKESE........

tatlım niye bu kadar umutsuzsun hiç anlamadım benimde ilk denemede tuttu belli olmaz ki nerden biliyorsun kanaman durdumu benim sonucu almama 2 gün kala başlayıp sonuçtan 1 hafta sonraya kadar devam etmişti inşallah hamilesindir:1hug:

swetlan geldinmi canım belki kardeşin açar öyle demiştin bebişlerinle size uzun mutlu bir hayat diliyorum annesi sev onları bizim yerimizede:teytey:

Merhaba Canlarim,,, Bebişlerinize Iyi Bakinnnn.... Swetlana Allahim Yardimcin Olsun Bebişlerin Sana Simsiki Tutunur Inşallah....

merhaba uzun süredir yazılanları takip ediyorum ama yeni üye oldum ..tüp bebekte ilk denemem yarın transferim var çok heyecanlıyım.

merhaba uzun süredir yazılanları takip ediyorum ama yeni üye oldum ..tüp bebekte ilk denemem yarın transferim var çok heyecanlıyım.

hiç panik yapma canım allahın izniyle inşallah yarin bebişlerine ayrılmamacasına kavuşursun transferden sonra özellikle 2 gün yataktan kalkma sonraki günlerde yavaş yavaş kalk tatlım kabız felan olma üşütme kendine çok iyi bak inşallah bebişlerine kavuşursuna.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…