tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İkrar senin ne zaman belli olcak sonucun???

Butterflys sana ve swetlenaya yarın bol şanslarrr...

herkese merhaba rabbim olmayan herkese yardımcı olur inşallah kucaklarımızı doldurur umarım

Kizlaaaaar çooook Mutluyum Hamileyim Bugün öğrendim 11.günü 2 Gün Sonra Yine Yaptircam:))) Allah Isteyen Herkese Versin Inşallah... Ya şu An Okadar Tuhafim Hem Sevinç Hem Korku.. Sizinle Paylaşmak Istedim.........

Mehaba bende yeni tüp bebek yaptırdım ama malesef tutmadı bundan sonra doktorun seni kısa aralıklarla kontrole cağıracak ve yumurta takibi yapacak. Yumurtaların yeterince büyüdüğü zaman catlatma iğnasi yapılacak ve bundan belli bir saat sonra yumurta toplama işlemi yapılacak ve yumurtaların döllenmeye bırakılacak. Daha sonra yani yaklasık iki üç gün sonra tranfer yapılacak bundan sonrası Allah'a kalmış. Allah yardımcın olsun insallah tutar

Kizlaaaaar çooook Mutluyum Hamileyim Bugün öğrendim 11.günü 2 Gün Sonra Yine Yaptircam:))) Allah Isteyen Herkese Versin Inşallah... Ya şu An Okadar Tuhafim Hem Sevinç Hem Korku.. Sizinle Paylaşmak Istedim.........

senin adına çok sevindim...:)Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip eder işallah arkadaşım!Darısı bizelere artık:)YUPPİİİ:teytey:

TEBRİK EDERİM CANIM DARISI BAŞIMIZAAAAAAA

14 ocak ta bellı olucak benım sonuc Şeniz

İkrarcım canım işallah bebişlerin sana sıkı sıkıya tutunuyordur!14 ocakta mutlu haberlerle gelirsin umarım..:)Üçüde tutar da birdaha yakandan düşmezler işşallahhh...!!

nerde o günler güleycim insallah o günleri görmeyi nasip eder allahım Şeniz

Eder eder sen hiç tatlı canını üzme!O günleri de göreceğiz işallah!!Sonra burda bebişleri çekiştiricez:)Kendine dikkat et,moralin max.olsuna.s.:dance:

hayırlı olsun canım darısı diğer arkadaşlara inşallah:teytey:

Evet Tüpbebek Ilk Denemeydi:) Darisi Başiniza Tabi Isteyen Herkese... Ama çoook Dua Edinn.... Tutmasiylada Herşey Bitmio şimdi Daha Telaş Var Birakmasin Diye:)

YA BU ARADA BEBİŞ VAR AMA HALA kanama devam ediyo beni korkutuyor

YA BU ARADA BEBİŞ VAR AMA HALA kanama devam ediyo beni korkutuyor

tatlım benimde sonuca 2 gün kala başlayıp 1 hafta felan devam etmişti bol bol yat canım fazla kalkma birde i,laçlarını düzenli iç allahın izniyle birşeyin kalmaz:1hug:

ikrar açtığın konuyu bulamadım ama iyimisin panik yapma canım nasılsın seni çok merak ediyorum:1hug:

ikrar swetlana sizi çok merak ediyorum ne olur iyi olun inşallah güzel haberlerinizi alacağız tamammı moraller yüksek:sm_cool:

ikrarcığım inşallah iyisindir sakin olman lazım inanseni çok merak ediyorum korkma canım ya yoktur birşeyin inşallah bu hepimizde oldu hatta benim hala adet tarihim yaklaştığında sancılarım oluyor ne olur üzülme canım:1hug: başaracaksın inan buna önce sen inan gerisi gelsin sonuca çok az kaldı biliyorsun lütfen üstelik biliyorsun ben hamile olduğumu öğrendiğimde hala kanamam vardı lütfen sakin ol bebeğim allahın izniyle halledeceksin a.s

ikrarcığım nerdesin ya hadi aç senağlamasenağlama seni çok merak ediyorum bebeğim yoksa kıracak birşeymi yaptım bilmedennnnnnnnsenağlamasenağlama allahın izniyle yakında sonucu alacaksın az kaldısenağlamasenağlama kız belki üçü tutunuyordur o yüzden bu kadar ağrıyordur:1hug:

ikrar teyzesi kuzularımla beni dondurdun bu odada bıııııııııııırrrrrrrrrrrrrr klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…