A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
slm canim...dilerim hayirlisi olur senin icin..bende basliycam tedaviye bebek icin smdi doktorumdan haber bekliyorum..umarim herkezin gönlüne göre verir yüce allahim...
hadı az kaldı bak korkma yaf korkucak bişey yok sakın olsüprizzzzz
vurulduktan sonra değilde vurulurken acımadı deseeeeem yalan olur. ama o da geçiyor her yaşadığımız gibi. ne zaman vurduruyorsun?
korkma hiç. sonucunu düşün. gül ve diken misali. hele toplamayı ruhun duymuyor....
günaydın tatlım daha yeni okudum sakın üzülme geç olsunda güç olmasın herşeyde bir hayır vardır üzülme bu süre içindede kendini biraz daha hazırlarsın ben tam 6 senedir bekliyorum.hem sağlığına kavuşup yaptırırsan daha rahat edersin ilerde çıka bilecek sorunları baştan çözmüş olursun üzülme allah hepimize kısmet eder inşallahyerimsenibenarkadaşlar bende gecenin bu ssatinde okudum yazılarınızı insanın içi rahatlıyor
özellikle bugün çok kötüydüm üç aydır aşılama yaptıracağız olmadı eşim izin alamadı falan bu ay kesin olacaktı bu gün doktora gittim şimdide iki santimlik kist olmuş bir bu eksikti bu ay bir şey yapamayız dedi doktor ama sabrım kalmadı bütün gün ağladım beni bir tek siz anlarsınız eşimede söylemedim doktor önemsiz dedi ama bir ay daha kaybettik diye çok üzüldüm
canım yazıların tamamını okumadım ama anladığım kadarıyla tüp bebek tedavisi görüyorsun ben siteye yeni üye oldum daha da tam çözemedim yazdığım mesajlar gidiyor mu gitmiyormu onu bile bilmiyorum neyse doktorunun dediği gibi sakın stres yapma benim 5 yıl oldu hemen hemen tüp bebek yaptıralı ve ilk denemem de tuttu.3.5 yaşında bir oğlum var allah sana da herkese de versin.diyeceğim şu ki tam 5 yıl çocuk özlemiyle yandım 6 kere aşılama oldum tam birfiyaskoydu.psikolojim tamamen bozuldu.tüp bebeğe gitmeden 6 ay önce psikolojik destek almaya başladım.ve sonunda başardım.tedavi sırasında hep başarılı olacağını düşündüm.hiç moralimi bozmadım.sen de sakın moralini bozma.herşeyin başı moral sakın unutma
daha iyim canım sağol. azaldı bayağı ama şişlik devam ediyor. sen ne alemdesin? heyecan başladı mı? çok güzel olacak herşey inşallah. öpüldün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?