tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar ya ben uyuyamıyorum yarin acaba ne olacak sonlara yaklaştıkça kötü oluyor valla çok tedirginim ne olur dualarınızı esirgemeyin allah hepimizin yardımcısı olsun senağlama

slm canim...dilerim hayirlisi olur senin icin..bende basliycam tedaviye bebek icin smdi doktorumdan haber bekliyorum..umarim herkezin gönlüne göre verir yüce allahim...

slm canim...dilerim hayirlisi olur senin icin..bende basliycam tedaviye bebek icin smdi doktorumdan haber bekliyorum..umarim herkezin gönlüne göre verir yüce allahim...

Çok teşekkür ederim canım senin içinde herşey çok kolay ve güzel olur inşallah allah hayırlısıyla sanada nasip etsin bebişler.

Kızlar günaydın ben gidiyorum biraz sonra okuyunca dua edin bana olurmu hepinize çok teşekkür ederim kendinize iyi bakın (offffffffffffffffffff yine heyacandan karrnım çok ağrıyor)allahım isteyen herkeze en kısa zamanda hayırlı bebişler nasip eğle yarabbim ne olur amin.senağlamasenağlamasenağlama

ben geldim arkadaşlar yarin çatlatma iğnesini vurulacağım salı günü toplamam var çok korkuyorum ama yinede hayırlısı allahtan allah inşallah herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin hepinizi kocaman öpüyorum

hadı az kaldı bak korkma yaf korkucak bişey yok sakın olsüprizzzzz

çok sağol canım elimde olmadan korkuyorum işte iğnelerden dolayı rahatsızım biraz.kendine iyi bak tatlım:1no2:

Arkadaşlar bu çatlatma iğnesi nasıl birşey vurulduktan sonra rahatsızlık oluyormu ağrı felan?CADIARZU

vurulduktan sonra değilde vurulurken acımadı deseeeeem yalan olur. ama o da geçiyor her yaşadığımız gibi. ne zaman vurduruyorsun?

vurulduktan sonra değilde vurulurken acımadı deseeeeem yalan olur. ama o da geçiyor her yaşadığımız gibi. ne zaman vurduruyorsun?

canım yarin akşam 9 da vurulacağım salı sabah 9 da toplamaya alacaklar korkuyorummmmmmmmsenağlama

korkma hiç. sonucunu düşün. gül ve diken misali. hele toplamayı ruhun duymuyor....

korkma hiç. sonucunu düşün. gül ve diken misali. hele toplamayı ruhun duymuyor....

teşekkür ederim bilgilerin için beni çok rahatlattın birşey daha sora bilirmiyim şimdi beni bekleyen önemli sorunlardan biri canlı yumurta olup olmaması ve anların döllenip döllenmemesi değilmi

canım yazıların tamamını okumadım ama anladığım kadarıyla tüp bebek tedavisi görüyorsun ben siteye yeni üye oldum daha da tam çözemedim yazdığım mesajlar gidiyor mu gitmiyormu onu bile bilmiyorum neyse doktorunun dediği gibi sakın stres yapma benim 5 yıl oldu hemen hemen tüp bebek yaptıralı ve ilk denemem de tuttu.3.5 yaşında bir oğlum var allah sana da herkese de versin.diyeceğim şu ki tam 5 yıl çocuk özlemiyle yandım 6 kere aşılama oldum tam birfiyaskoydu.psikolojim tamamen bozuldu.tüp bebeğe gitmeden 6 ay önce psikolojik destek almaya başladım.ve sonunda başardım.tedavi sırasında hep başarılı olacağını düşündüm.hiç moralimi bozmadım.sen de sakın moralini bozma.herşeyin başı moral sakın unutma

arkadaşlar bende gecenin bu ssatinde okudum yazılarınızı insanın içi rahatlıyor
özellikle bugün çok kötüydüm üç aydır aşılama yaptıracağız olmadı eşim izin alamadı falan bu ay kesin olacaktı bu gün doktora gittim şimdide iki santimlik kist olmuş bir bu eksikti bu ay bir şey yapamayız dedi doktor ama sabrım kalmadı bütün gün ağladım beni bir tek siz anlarsınız eşimede söylemedim doktor önemsiz dedi ama bir ay daha kaybettik diye çok üzüldüm

birde arkadaşlar istanbul da çok tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı benim doktorum maraşa gidiyormuş herşeyin üstüne tuz biber oldu valla beni hemen anlayacak güvenilir bir doktora ihtiyacım var arkadaşlar bildiğiniz varsa ne olur yazın bana şimdiden saolun.

günaydın tatlım daha yeni okudum sakın üzülme geç olsunda güç olmasın herşeyde bir hayır vardır üzülme bu süre içindede kendini biraz daha hazırlarsın ben tam 6 senedir bekliyorum.hem sağlığına kavuşup yaptırırsan daha rahat edersin ilerde çıka bilecek sorunları baştan çözmüş olursun üzülme allah hepimize kısmet eder inşallahyerimseniben

günaydın tatlım çok sağol ya bana öyle güzel moral oldunki demekki tüp bebeğin ilk denemesi olsada böyle bir şansım olabilir allah oğlunu size bağışlasın ben pek umutlu değilim ama bilmiyorum zaten kafamda çok karışık çok sıkılıyorummmmmmmmmmmmmmmmsenağlama

kafi nerelerdesin nasıl oldun seni merak ediyorum inşallah ağrıların biraz azalmıştır tatlım .

daha iyim canım sağol. azaldı bayağı ama şişlik devam ediyor. sen ne alemdesin? heyecan başladı mı? çok güzel olacak herşey inşallah. öpüldün...

daha iyim canım sağol. azaldı bayağı ama şişlik devam ediyor. sen ne alemdesin? heyecan başladı mı? çok güzel olacak herşey inşallah. öpüldün...

sevindim ağrılarının azalmasına inşallah canım senden daha güzel şeylerde duyacağım ben inanıyorum buna ya benim heyacan değildi değişik bir duygu var mutsuzum başım çok ağrıyorrrrrrrrrrr birde stres oldum iğneyi vurulmak için bir merkeze gideceğim ya tam 9 da vurulamazsam gerçi dün gittim konuştum ama bilmiyorum :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…