tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ikrar teyzesi nerelerdesin yine biz seni möerak ediyoruz ama ne yapıyorsun diye

cemrenin sorunu neydi bilmiyorum ama kısmet değilmiş öyle diyelim inşallah allahım ona yardım etsin zor sürecini rahat atlatması konusunda.sonra kucaklarını bebişlerle doldursun çok üzüldümsenağlama

Ben Kimin Olumsuz Bir Yazisini Okusam çok Etkileniyorum. Allahim En Yakin Zamanda Bu Zor Günlerinde Onlari Güldürsün Beklemedikleri Bir Anda Hamile Olduklarini Anlasinlar Inşallah. Allah Kimsenin Kucağini Boş Birakmasin.

saol cnm bu arada artık kendıne bebek takvımı yapsan dıyorum sole afıllı ımzanada koy altınada kocaman bı nazarlık arkadasım nasıl olur

nasıl anlamadımaslında inan bazen girmeyim buraya diyorum çünkü kimsenin üzülmesini istemiyorum böyle bebeklerden bahsedipsenağlama

Hiç öyle şey Olurmu Acele Cim Sen Moralsin şuan Burada Senin Yazilarini Okuyanlar Bence Biraz Daha Umutlanir.

kıs gır nıye gırmıyosun askolsun kımse uzulmes senın adına sevınır fesat dusunenler olursa onlar kendılerı bılır arkadasım bosver bebek takvımı dedım hanı hamıslerın yazılarının altında cıkıyo onlardan yap dıyom

Ben Kimin Olumsuz Bir Yazisini Okusam çok Etkileniyorum. Allahim En Yakin Zamanda Bu Zor Günlerinde Onlari Güldürsün Beklemedikleri Bir Anda Hamile Olduklarini Anlasinlar Inşallah. Allah Kimsenin Kucağini Boş Birakmasin.

amin canım bende çok üzülüyorum ama siz tedavi aşamasındaki arkadaşlar olumsuz şeyleri okumayın bence çünkü moral çok önemli mesela ben transferden sonra uzun bir süre takılmadım siteye üzülmeyim moralim bozulmasın diye:1hug:

Evet öyle Gerçekten Ben Mesela Olumlu Birşey Okuyunca Umutlaniyorum, Heycanlaniyorum, Sabirsizlaniyorum Vs. Ama Olumsuz Olunca Keyfim Kaçiyor çok Zormuş Gibi Geliyor... Keşke Hep Güzel şeyler Olsada Bizlerde Güzel Yazilar Okusak Ama Herşey Bizler Için Tabi. Allah Hepimize Sabir Versin.

boşver arkadaşım işte tüp bebek buranın bebekleri takvimi beraber tutarız şu an 6 hafta 4 günlük ama beni mahvediyorlar gerçi darısı hepinizin başına böyle mide bulantısından kafanızı kaldıramayın inşallah allahım inan çok dua ediyorum birde sabah 5 de kalkıp ilaç içiyorum sonra bebişlerle uyumadan bekliyoruz hadi diyorum dua edip öyle uyuyacağız onlar şu an hissedermiş inanın size her an dua ediyorum beraber paylaşalım bu duyguları çok istiyorum allahımdan inşallah duyar sesimizi :1hug:

kız böcek ne yapıyorsun iyiki çalışmıyorsun valla bir görünmüyorsun içtinmi sigaranıııııııııııııı:mymeka:

ikrar teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Acele Senin Daha önce Ki Yazilarindan Okudum Die Hatirliyorum Ama Emin Değilim... Eşine Keçi Boynuzu Alip Kaynatmişmiydin?

Benim Eşimdede Varikosel Varya Belki Faydali Olur Die Sordum...

Acele Senin Daha önce Ki Yazilarindan Okudum Die Hatirliyorum Ama Emin Değilim... Eşine Keçi Boynuzu Alip Kaynatmişmiydin?

Benim Eşimdede Varikosel Varya Belki Faydali Olur Die Sordum...

yok tatlım ama keçi boynuzunun iyi geldiği söyleniyor benim eşimdede aynı sorun vardı canım hadta ameliytda oldu ama boşuna:1hug:

Evet Canim Okumuştum Ameliyat Olduğunu Bizimki De Beni Dinleseydi çoktan Olucakti Ama Iyiki Dinlememiş :)

Ikrarcim Merhaba Banada Ayni Iğneyi Verdiler Sabahtan Beri Acele Ablaya Sorup Duruyorum Bende :)

Ikrarcim Hangi Hastanede Yaptirdiğini Sorsam Burada Hastane Adi Konuşmak Yasak Diildir Heralde...!

Ne Zamandan Beri Tedavi Görüyorsun Ben Dün Gittim Ve Lucrin Verdi Banada Içinde Bir Tane şişe Ve şiringalar Var...

:1hug:
14 ıgne vermısler bana lucrın sızınkıyle aynımı ne bu ay gene karman corman oldum yaaa

tüp bebek tedavisi ikiye ayrılıyor biliyorsun uzun ve kısa diye sizinki uzun anladığım kadarıyla daha çok yumurta elde etmek için merak etmeyin yaşınız genç ondan galiba:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…