A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
- #1.001
anlıyorum abla eşimin ması ıyı cok şükür gecındırır bızı yani
ya sen nası calıscan abla hamile halinle yaaa
ikrar Allah yardımcın olsun inşallah her şey güzel geçer Aceleyle ard arda bebişlerinize kavuşursunuz....gercektenmi bilmiyodum dersimli oldugunu esındemi dersimli
ablacım bende teyzemle konustum bugun tranfere 4 gun kala haber ver bana gelecem dedi
15 20 gun bakarım sana dediŞeniz
teyzemi cok seviyorum
annem bile yapmadı onun yaptıgını bana cok mutlu oldum
hesabıma da para yatırmıs lazım olur dıyeŞeniz
acele gerçekten çalışacakmısın dikkat et bebişlere biliyorsun onlar herşeyden önemli bu arada sormam lazım seninde başın ağrıyormu bende felaket kafamı kaldıramıyorum acaba sigarayı birden bıraktın diye olabilirmi valla çok kötüyüm eşime söyledim gelirken bir paket alıcak ama saklıcak sadece akşamları bir tane içicez dayanamıyorum uyumaklada olmuyor birde karnımda hafif ağrı var sendede varmı kardeş beni aydınlatabilirmisin
amin canım allahım hepimizin yardımcısı olsun ınsallah :a015:
cemre den haber yokmu hala:a015:
tatlım yaprak dökümünü izliyorum doktorumla tam konuşmadım zaten bu ay değil önümüzdeki ay düşünüyorum tabi önce bebişlerin sağlığı onlar için bir risk varsa çalışmam merak etmeyin :1hug:Ablacim Ordamisin Neler Yapiyosun Bebişler Nasil Hep Okuyorum Gelişmelerini Ama çalişmana Doktor Izin Verdimi Acaba Merak Ettim Ablacim
tatlım yaprak dökümünü izliyorum doktorumla tam konuşmadım zaten bu ay değil önümüzdeki ay düşünüyorum tabi önce bebişlerin sağlığı onlar için bir risk varsa çalışmam merak etmeyin :1hug:
OHH ABLACIM YA VALLA KORKTUM BİRDEN YAA NOLUR BAK Bİ SAKINCASI VARSA ÇALIŞMA YA A NOLUR AAAA BU ARADA BENDE İZLİYORUM YANI ANDA YAPRAK DÖKÜMÜNÜ
cemre 61 ne yaptı acaba allahım inşallah güzeldir sonucuda biryerlerde kutluyorlardır :1hug:
maleseffffffffffff senağlamasenağlamasenağlama yeni kendime geldimmm olmadi nasip degilmisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?