tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anlıyorum abla eşimin ması ıyı cok şükür gecındırır bızı yani
ya sen nası calıscan abla hamile halinle yaaa

tatlım part taym bakıyorum hani bu marketlerde ürün felan tattırıyorlarya çalışmam lazım canım merak etme önümüzdeki aya kadar daha iyi olurum bbebişlerde allaha emanet artık yapacak birşey yok neyse dur daha var doktoruma söyledim dikkatli ol dedi:1hug:

ikrar Allah yardımcın olsun inşallah her şey güzel geçer Aceleyle ard arda bebişlerinize kavuşursunuz....

acele gerçekten çalışacakmısın dikkat et bebişlere biliyorsun onlar herşeyden önemli bu arada sormam lazım seninde başın ağrıyormu bende felaket kafamı kaldıramıyorum acaba sigarayı birden bıraktın diye olabilirmi valla çok kötüyüm eşime söyledim gelirken bir paket alıcak ama saklıcak sadece akşamları bir tane içicez dayanamıyorum uyumaklada olmuyor birde karnımda hafif ağrı var sendede varmı kardeş beni aydınlatabilirmisin

:1hug:
tatlım önümüzdeki ay düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.başının arıması normal bu hamileliğin verdiği birşey sigara iç bakalım yakında nasıl olsa bulantıların başlıycak görürüm o zaman seni yalnız içtiğin her sigaranın onun o küçücük savunmasız bedeninde çok büyük yaralar açtığını unutma:mymeka:karnın ağrır canım kabız felan olma kasıklarında ağrır ani hareket felan yapma sakın olurmu korkma normal bunlar üşütme sakın ayaklarından alırsın ayaklarını iyi koru bebişlerinide karnına basınç yaptırmamaya çalış yani öksürmek gibi şeyler:1hug:

Ablacim Ordamisin Neler Yapiyosun Bebişler Nasil Hep Okuyorum Gelişmelerini Ama çalişmana Doktor Izin Verdimi Acaba Merak Ettim Ablacim

Ablacim Ordamisin Neler Yapiyosun Bebişler Nasil Hep Okuyorum Gelişmelerini Ama çalişmana Doktor Izin Verdimi Acaba Merak Ettim Ablacim
tatlım yaprak dökümünü izliyorum doktorumla tam konuşmadım zaten bu ay değil önümüzdeki ay düşünüyorum tabi önce bebişlerin sağlığı onlar için bir risk varsa çalışmam merak etmeyin :1hug:

OHH ABLACIM YA VALLA KORKTUM BİRDEN YAA NOLUR BAK Bİ SAKINCASI VARSA ÇALIŞMA YA A NOLUR AAAA BU ARADA BENDE İZLİYORUM YANI ANDA YAPRAK DÖKÜMÜNÜ

OHH ABLACIM YA VALLA KORKTUM BİRDEN YAA NOLUR BAK Bİ SAKINCASI VARSA ÇALIŞMA YA A NOLUR AAAA BU ARADA BENDE İZLİYORUM YANI ANDA YAPRAK DÖKÜMÜNÜ

canım benim inşallah darısı başına olur sakın merak etme teyzesi onlara zarar verecek birşey yapmam bakarsın loto moto çıkar hem onlar kısmetiyle gelirler diyede çok stres yapmıyorum işi merak etmeyin doktorymdan net birşey almadan çalışmam canım benim ya:1hug:

türkiyenin en güzel anneleri biz yatıyoruz yavaş yavaş size iyi uykular tatlı rüyalar öptük hepinizi

Acelecim, Doktora Gittim Lucrin Die Bir Iğne Verdi Göbekten Yapilan Adetin 3.gününe Kadar Yap 3.günü Bana Gel Dedi...
Yalniz Bunun Ilaci Azcik Birşey Bu 10 15 Gün Yetermi Ben Anlamadim Yeticek Dediler Ama çok Az Var Içinde...

Birde Benimde Eşim Dersimli Sen Neresindensin?

maleseffffffffffff senağlamasenağlamasenağlama yeni kendime geldimmm olmadi nasip degilmisss

Hayırlısı olsun,üzme kendini demekten başka birşey gelmiyor elimden canım.Kısmetten ötesi olmuyor.Sabırlı ol ve sonraki adımını düşün, neler yapacaksan yeni denemene hazırla kendini.:teselli:

acele canim cok sevindim meleklerin seni hic üzmesin insallah saglila al ikisinide kucagina bak canim ikiz gebelik ya biraz daha dikkat et
korkman icin degil canim bu ikazim dikkat etmen icin bu tür hamileliklerde düsük riski olabiliyo lütfen dikkat et kendini yorma birak herseyi hamileliginin tadini cikar ben tadini cikaramadim ilk denemem tutmus ve düsük olmustu ya diger denememdeki hamileligimde korkudan hic bisey yapamadim yine düser diye sen hamileliginin tadini cikar allah yardimcin olsun ve tüm dileyenlere bu duyguyu yasatsin kendine ve bebeklerine iyi bak dualarim sen ve diger arkadaslarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…