tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ikrarcim Bak Banada Adetin 21. Günü Gel Dedi Gittim Lucrin Verdi 1 Tanesini Orada Yapti Göbekten Bunu Adetin 2.günü Dahil Kullan 3. Günü Buraya Gel Dedi Ayni şey.... Dozajda Ayni Bu Arada 10'uncu çizgisine Kadar...

tatlım kafanı karıştırma sakin ol önce sonra doktorun numarası vardır heralde aç bir sor böyle böyle iğnelere başlayımmı de hadi hem yanlıi birşey yapmamış olursun hadi ara yaz:1hug:

Ilaçlarini Ne Için Verdiklerini Soruyormusun Birde Yani Hangi Ilaç Ne Işe Yariyor Die...
Ben Doktora Soramasamda Merakimdan Eczacilara Mutlaka Soruyorum Daha Net Oluyor Kafamda Bazi şeyler.

ha canım sımdı sıse bıtane ya 13 tane dahamı alıcaz sıseden ay scma sorularmı soruyorum ne kafam karıstı bıraz allahım sabır ver ya

yok be ilacın dozjı az olduğu için yeter merak etmeyin şişenin dibinide eczacıya çektirin onlar çeke biliyor biz çekemiyoruz eeeeeeeeee meslek:1hug:

nası ya bı sıse naıs yetsın kucucuk

kız yeter merak etme sen ben ne küçücük şişeleri ne kadar kullandım bir bilsen hem bana yol gösterende yoktu o şişeleri atmasam dibindekileri en az 3-4 gün daha kullanırdım yaaaaaaaaaaaa sen onu boş verde önce şu iğnelere ne zaman başlıyacağını düzgünce öğren kontrolün felan varmı:1hug:

Kafana Tükürme şekercim O An Heycanlaniyorsun Unutuyorsun Herşeyi Anlamiyorsun çok Normal Bence :)

ıkrar ve gulseren ılaclarınız yumurtaları buyutmek ve baskılamak ıcın herkese farklı ılac verebılır ama ıcerıgı aynı en son catlatma ıgnesı verır bu arada ıkrar sen gınerayı kullan o bıttıkten 2 yada3 gun sonra adet goreceksın yardımcı olmusumdur umarım sorularınız vrsa cevaplarım okadar arastırıp bıde dr kafasını yıyınce artık tup bebekte herseyı bılıom ben dr muyum acaba

Ya Kizlar Hani Cevap Verirken, Diğer Yazan Kişinin Yazisini Seçerek Yaziyorsunuz Onu Nasil Yapiyorsunuz

bu arada acele arkadasım bıze dua edecem dıye bebıslerı uykusuz bırakma suan onlar daha onemlı unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…