tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tatlım o iğnenin bir ölçüsü vardır heralde o yüzden yeter demişlerdir birde boşalan şişeleri bir eczaneye götür birleştittir çükü dibinde kalıyor onlar birleştiriyor allah yardımcın olsun kolay gelsin canım ovacıklıyım:1hug:

sağol arkadaşım merak etme ben akşama kadar yatıyorum gibi birşey zaten şu ara çok kötüyüm o yüzden herşeyi bizimki yapıyor:Roflol:

Acele Canim Bu Zaten 1 şişe Sadece Bunu Hergün Ayni Saatte Yap Dedi Adetinin 2. Gününe Kadar 3. Günüde Gel Dedi. Ayin 17 Si Gibi Adet Olmam Gerekiyor Yani 13 Gün Filan Kullanicam Nasil Yeter Anlamadim. Soramadimda Birde Ilaç Adetini Geciktirebilir Korkma Dedi.

Neyse Canim Sorularimla Umarim Sikmiyorumdur Seni 1 Ay Kadar Beni çekiceksiniz Artik :)

Ben Malatyaliyim, Gözeleri çok Merak Ediyordum Geçen Yil Eşimle Gittik Ovacik çok Güzel Bir Yer Gözeler özellikle...

tatlım onun bir dozajı yokmu birde doktoruna sor canım kafana takılan şeyleri olurmu çünkü bende iğne almıştım kutunun içinde 7 tane varmış bende 5 tane çıkmıştı yani doktoruma sormasam yanıla bilirdim:1hug:dozajı azsa yeter canım merak etme:1hug:

birde hergün aynı saatde yap bu çok önemli tamammı güzelim:1hug:

Doktorum Zaten Alt Katindaki Eczaciyi Aradi Onlar Getirdi Kendisi Açip Ilk Iğneyi Yapti Banada Böyle Yaparsin Dedi Ama Ben Becerebileceğimi Hiç Sanmiyorum. Saat 16.30'da Deniycem Bakalim.

Dozaj Olarakta Insülin Iğnesinin üzerinde Gösterdi 10 Yazan Yere Kadar Yap Dedi

çok Sağol Canim

yaparsın canım sakin ol birşey yok bu aşamaddan geçen herkez yapıyor sakin ol hiç acımıyor birde yeter canım merak etme dozajı az çünkü ama hergün aynı saatde yapman lazım canım tedavinin iyiye gitmesi seninde çabanla mümkün çünkü sende ekibin bir parçası oldun artık iğneleri kendin vurduğun için aynı saat unutma saat felan kur istersen:1hug:

cnm daha beklıom bıraz daha kendımı toparlamam lazım sende kendıne dıkkat et ve cok lazım degılse calısma cunku tup bebek dıger gebelıklerden bıraz daha dıkkat etmek gerekıyor rabbım esıne kuvvet ve ıyı bır gelır versınde sen calısma arkadasım bebıslerı sev yerıme

Evet Canim Haklisin Elimden Geleni Yapicam.. Alarm Kurdum Zati Unuturum Die...

Teşekkürr Ederimmmm

Acele Senin Sayfayi Açtiğindan Itibaren Olan Yazilari Okumuştum Başlardaki Haline Benziyorum Galiba :)

Sonuda Ayni Olur Inşallah :))))

Acele Senin Sayfayi Açtiğindan Itibaren Olan Yazilari Okumuştum Başlardaki Haline Benziyorum Galiba :)

evet canım bende herşeyi burdaki arkadaşlarımdan öğrendim sağolsunlar allahım inşallah onlarında kucağını doldursunŞeniz

tamam arkadaşım iyice hazır hisset kendini inşallah vakti geldiğinde ayakların seni alıp götürsün canım arkadaşım allahım gönlünün muradını versin dualarım hep sizinle:1hug:

saol cnm bu arada artık kendıne bebek takvımı yapsan dıyorum sole afıllı ımzanada koy altınada kocaman bı nazarlık arkadasım nasıl olur

inşallah tatlım sonuda aynı olsun ama önce sen buna yürekten inan gerisini allaha bırak:1hug:

Inaniyorum Evet Ama, Kendimi çok Kaptirdiğimdada Olumsuz Birşey Olursa çok Yikilmaktan Korkuyorum Arada Bir Duygu Bu. Ama Senden öğrendiğim şey şuki Transferi Yapildiktan Sonra Onlarin Karninda Olduğuna Yaşadiğina Gerçekten Inanicaksin... Olumlu Düşünüceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…