- Konu Sahibi ACELE
-
- #1.021
Acelecim, Doktora Gittim Lucrin Die Bir Iğne Verdi Göbekten Yapilan Adetin 3.gününe Kadar Yap 3.günü Bana Gel Dedi...
Yalniz Bunun Ilaci Azcik Birşey Bu 10 15 Gün Yetermi Ben Anlamadim Yeticek Dediler Ama çok Az Var Içinde...
Birde Benimde Eşim Dersimli Sen Neresindensin?
evet hayirlisi böyleymis böyle olduuu biraz iyi oldum canlarimm
acele canim cok sevindim meleklerin seni hic üzmesin insallah saglila al ikisinide kucagina bak canim ikiz gebelik ya biraz daha dikkat et
korkman icin degil canim bu ikazim dikkat etmen icin bu tür hamileliklerde düsük riski olabiliyo lütfen dikkat et kendini yorma birak herseyi hamileliginin tadini cikar ben tadini cikaramadim ilk denemem tutmus ve düsük olmustu ya diger denememdeki hamileligimde korkudan hic bisey yapamadim yine düser diye sen hamileliginin tadini cikar allah yardimcin olsun ve tüm dileyenlere bu duyguyu yasatsin kendine ve bebeklerine iyi bak dualarim sen ve diger arkadaslarla
Acele Canim Bu Zaten 1 şişe Sadece Bunu Hergün Ayni Saatte Yap Dedi Adetinin 2. Gününe Kadar 3. Günüde Gel Dedi. Ayin 17 Si Gibi Adet Olmam Gerekiyor Yani 13 Gün Filan Kullanicam Nasil Yeter Anlamadim. SoramadimdaBirde Ilaç Adetini Geciktirebilir Korkma Dedi.
Neyse Canim Sorularimla Umarim Sikmiyorumdur Seni 1 Ay Kadar Beni çekiceksiniz Artik :)
Ben Malatyaliyim, Gözeleri çok Merak Ediyordum Geçen Yil Eşimle Gittik Ovacik çok Güzel Bir Yer Gözeler özellikle...
Doktorum Zaten Alt Katindaki Eczaciyi Aradi Onlar Getirdi Kendisi Açip Ilk Iğneyi Yapti Banada Böyle Yaparsin Dedi Ama Ben Becerebileceğimi Hiç Sanmiyorum. Saat 16.30'da Deniycem Bakalim.
Dozaj Olarakta Insülin Iğnesinin üzerinde Gösterdi 10 Yazan Yere Kadar Yap Dedi
çok Sağol Canim
Acele Senin Sayfayi Açtiğindan Itibaren Olan Yazilari Okumuştum Başlardaki Haline Benziyorum Galiba :)
Sonuda Ayni Olur Inşallah :))))
cnm daha beklıom bıraz daha kendımı toparlamam lazım sende kendıne dıkkat et ve cok lazım degılse calısma cunku tup bebek dıger gebelıklerden bıraz daha dıkkat etmek gerekıyor rabbım esıne kuvvet ve ıyı bır gelır versınde sen calısma arkadasım bebıslerı sev yerıme
Acele Senin Sayfayi Açtiğindan Itibaren Olan Yazilari Okumuştum Başlardaki Haline Benziyorum Galiba :)
Sonuda Ayni Olur Inşallah :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?