tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haklısın tabi geci tedevi görymşsn bide o olunca,emeklerimizin karşılığını inşallah alırız

EVET CANIM YA KREDİ ÇEKİCEĞİZ 12 AY ÖDÜYCEĞİZ ALLAH SAĞLIK İŞ VERSİNDE ÖDERİZ... AMİN CÜMLEMİZİN EMEKLERİ BOŞA ÇIKMASIN İNŞALLAH.

arkadaşlar görüşmek üzere vaktim olursa tekrar girecem

he ögrendim ignelerden sonra buraya gelceksin dedi
ve cok panik yapıyosun biraz sakin olmaya calıs lütfen dedi rina hemsirem

PANİK YAPMAYANLAR ELLE SAYILACAK KADAR AZDIR ZATEN...

İĞNELERE NE ZAMAN BAŞLIYCAKSIN? LUCRINDEN BAHSEDİYORUZ DİMİ!

Canim Adet Olduktan Kaç Gün Sonra Başlamiş Oluyorsun 25 Gün Sonrami? Ben Adetin 21. Günü Başladim...

Canim Farkli şekilde Tedavi Görüyoruz Anladiğim Kadariyla Inşallah Bu Tedavi şekli Sadece Kişiye Göre Uyguladiklari Birşeydir Yani Hani Heryer Iyi Diil Ya Ondan Korkuyorum... Yanliş Merkez Seçmiş Olmaktan....

huuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuu biz geldik tabi bunlar rahat durursa kızlar yazılarınızı okudumda bana çok takıyorsunuz gibi geldi rahat olmazsanız çok zor işiniz stres yapmayın demiyorum ama fazla derinlere inip kafanızı karıştırmayın sakin olun bırakın bakın herşey nasıl yolunda gidecek sadece iğnelerinizi aynı saatde yapın moralinizi hep yüksek tutun daha şimdiden olumlu düşünmeye başlayın derim ben:1hug:

evet canım hemde ılk gunden beri
ne safım ya hemen hamile kalacam sanıyodum :1rolleyes: esımmınde bıraz yası buyuk o bakımdan hemen ıstemıstım

kızım siz daha güzel şeylerden bahsedemezmisiniz?:mymeka: ben size moralinizi yüksek tutun diyorum siz nerdeyse depresyona gireceksiniz anlamıyorumki:mymeka:

ne vuruyon ala ensemıse:Roflol:

ne yapayım anlatıyorum anlatıyorum anlamıyorsunuz sakin olun üzücü şeyler konuşmayın olumlu düşünün yok nerde kafa karıştıran bunalıma sokan soru varsa ordada siz varsınız canım olmazki böyleeeeeeeeeeeeee :sm_confused:

evet canım hemde ılk gunden beri
ne safım ya hemen hamile kalacam sanıyodum :1rolleyes: esımmınde bıraz yası buyuk o bakımdan hemen ıstemıstım

KISMET CANIM YA AMA İLK GÜNDEN İSTEMEN İYİ OLMUŞ. BİRDE YAKIN ÇEVRENİZİN HABERİ VARMI? EŞİN KAÇ YAŞINDA?

KISMET CANIM YA AMA İLK GÜNDEN İSTEMEN İYİ OLMUŞ. BİRDE YAKIN ÇEVRENİZİN HABERİ VARMI? EŞİN KAÇ YAŞINDA?

ay gülseren boş ver bu soruları güzel şeylerden bahsedin birbirinizin yaralarını deşmeyin be güzelim:mymeka:

HEYCANDAN ABLACIM YA NAPALIM...senağlamasenağlamaklava:

BU İĞNEYİ YAPARKEN ZAMANINDA YAPICAĞIZ YA 5 DAKİKA GEÇ VEYA ERKEN FARKEDERMİ? BİRDE ABLACIM İĞNEYİ YAPMAYI BECERDİM AMA İLACI ŞIRINGAYA ALIRKEN HAVASINI ALMAK GEREKİYOR DİE BİLİYORUM ONU NASIL YAPIYORDUN?

evet canım tam vaktinde vurmalısın öyle 5 dakika erkrn 5 dakika geç olmaz birde önce şırıngayı iğce pastırın o biraz yukardadır sonra çekin şırıngaya ama tam vaktinde:1hug:

ay gülseren boş ver bu soruları güzel şeylerden bahsedin birbirinizin yaralarını deşmeyin be güzelim:mymeka:

BEN SADECE BİRBİRİMİZİ DAHA YAKINDAN TANIMAK İÇİN SORUYORUM? NELERDEN BAHSEDELİM MESELA? KONU AÇIN BENİMDE İÇİM AÇILIR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…