A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
- #1.221
:1hug:tatlım keçi boynuzu pekmezi değil kendisi lazım bu ot felan satan yerlerde vardır iyice araştırdınmı bilmiyorum ama onun bir yapılma şekli var eşine sabah akşam içirmen gerekiyor tatlım birde sigara içiyorsanız bırakın bu çok önemli ikiniz içinde eşinde içiyorsa hiç olmazsa tedavi aşamasında bıraksın biz tedavi sırasında bıraktık eşim şimdi tek tük içiyor:1hug:
ayrıca keçi boynuzu ile ilgili bende acelenin dediği ni duymuştum.ama pekmezdede fayda vardır..bu arada senin de mi eşinde sorun var
ABLACIM İKİMİZDE SİGARA KULLANMIYORUZ HATTA ÇOK KARŞIYIZ, AMA BULUNDUĞUMUZ ORTAMLARDA İÇİLİYOR MAALESEF MÜMKÜN OLDUĞUNCA DUMANDAN KORUNMAYA ÇALIŞIYORUM... BENDE KEÇİ BOYNUZU İÇİN KENDİ YENİYOR FİLAN SANIYORDUM BİRİ KİMDİ HATIRLAMIYORUM PEKMEZİ DEDİ BENDE AKŞAM ACELE GİTTİM ALDIM. AKŞAMDA AKTARA UĞRUYAYIM. KAYNATIP İÇİYORSUN SANIRIM.ONLAR BİLİR SORARIM ALIRKEN.CADIARZU
senin tedavin nasıl
bişey sorcam çok meraktayım.lucrinden sonraki aşamaları bilen varmı ortalamakaç gün daha beklemek zorundayız
tatlım tüp bebeğe giriyorsun ya orda hiç bir sayfaya girmedenen aşağıya in konu başlık ları var keçi boynuzuyla ilgili yazılar var nasıl yapılacağı felan oku onu mutlaka:1hug:
senin tedavinde uzun protokol e giriyo.sende de bi sorun yok heralde.lucrinden sonra sende kalem iğne kullancan değilmi.günlerde hiç geçmiyo heyecanla bekliyorum .internette sürekli tüp bebek araştırması yapıyorum.sorma.hayırlı haberlerini bekliyorum.işallah rabbim gönlünün muradını verir.
uzun protokol sorunlu kişilerde de değil zannedersem .çünkü allaha şükür bende hiç bi problem yok .doktorun bana dediği uzun ama en güvenilir yol dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?