tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldim alışkanlık yapıyo burası arkadaşlar

arkadaşlar hepimiz stresliyiz galiba bende başkalarına sakin olun diyorum ama kendim bunu yapamıyorum,insan düşünüyo benim durumumda olanlar varmı diye,hepimizinde ortak yönü bebiş istemek bizi burda buluşturanda bu zaten inşallah birgünde gebelik sayfasında yazışırız o günlerde olur,

OLUCAK CANIM O GÜNLERDE GELİCEK SADECE SABRETMEMİZ GEREKİYOR.

gülserencim sayfaları inceledimde keçi boynuzundan bahsediyorlar biliyormusun**internetten araştırdım faydaları çokmuş bilimsel olarakta kanıtlanmış,

arkadaşlar gerçekten doğru bağımılık yapıyoo.sohbet etcek arkadaşlar nerede.

arkadaşlar son sayfa bende gözükmüyo ancak msj atınca gözüküyo

misafirim geldi kızkar kaçıyorum

BERİLCİM DÜN KEÇİ BOYNUZU PEKMEZİ ALDIM KOSKA'NIN BİLMİYORUM NASIL DENİYCEĞİZ ONUDA...

BENİMDE GÖRÜNMÜYOR BİR SAYFA GERİYE GELİYORUM SONRA GÖRÜYORUM...

SABRETMEKTEN BAŞKA ŞANSIMIZ YOK CANIM...

GÖRÜŞÜRÜZ BEN BURDAYIM 6'YA KADAR BEKLERİM.

:1hug:tatlım keçi boynuzu pekmezi değil kendisi lazım bu ot felan satan yerlerde vardır iyice araştırdınmı bilmiyorum ama onun bir yapılma şekli var eşine sabah akşam içirmen gerekiyor tatlım birde sigara içiyorsanız bırakın bu çok önemli ikiniz içinde eşinde içiyorsa hiç olmazsa tedavi aşamasında bıraksın biz tedavi sırasında bıraktık eşim şimdi tek tük içiyor:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…