E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
- #1.241
geldim canım kahve içtiler gittiler şuanŞEKERCİM GİDEMEDİN HALA MİSAFİRE AYIP OLMUYORMU yerimseniben
ayza ordamısınaminnn işallahh canım.bende alcamda bi fırsat bulamadım..:dance:
merhaba arkadaşım nasılsınevet beril burdayım.iş yok vakit geçsin diye burdayımm.yerimseniben
şuan en önemli iş bebiş sahibi olmak çünkü olmayacağını bilmek hem sosyal hayatı hemde iş durumunu etkiliyorevet beril burdayım.iş yok vakit geçsin diye burdayımm.yerimseniben
aslında yapılacak işlerim varda kendimi veremiyorum birtürlüçok iyiyim allaha şükür sende iyisindir umarım.iş güç yok bu sitede adamı bağlıyo gelip gidip kontrol ediyorum.
yok canım 2,5 yıllık evliyim yaklaşık 1yıldır olmuyo bebişimiz bende progesteron düşük tedeviye reglinin 2.günü başlanacak,sende durum nedirberil belki önceden yazmışsındır ama sende mi tüp bebek tedavisi görüyosun
arkadaşım msj bakamadım sorun nedir anlatmak istermisinben tedavi görüyorum iğne aşamasındayız.
inşallah canım korkuyorum yinede,reglilerim bile düzenliydi,ama ovulasyon olmuyormuşbildiğim kadarıyla onu ilaçlarla sağlıyolar işallah tedavin güzel sonuçlanır.rabbim gönlüne göre versinn.işallahh
anladım erkekten kaynaklanan infertife,ama tanıdığım vardı onlardada aynı problem vardı umutsuzdular ama 1,5 yıl tedavi gödlr şuan bebişleri varbende bi sorun yok benim eşimde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?