E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
- #1.261
geçen ay 21.gün progesterona bakldı daha gitmedim regl beklyrmtedavi için doktora gidip bilgi aldınız mı. ne olcağına dair.
arkadaşım bir ablamız var 3 yıl olmamış eşinin damarları tıkalıymış amaliyat oldu diyo 4 ay sonrada o hamile kalmış,inan üzülme hatta geçen anlattı bebek konusu açılınca umarım eşin anlayışlıdır tedaviye yanaşırbişey sorcam o arkadaşının eşinde ki sorundamı tıkanıklık.merak ettim
daha öncede söyledim gebelik sayfasında yazacağız birbirimize inşallahKizlar Ben Geldim Aktar'a Gittim Delirdim, Antalya'da Yapilan Keçi Boynuzu Pekmezi Varmiş Ondan Aldim, Adet Olarakta Aldim :) Dün Akşamda Almiştim :)
Ayza'cim Bende Netten Arattim Ayni Tarife Bakmişiz :) Teşekkür Ederim.
Kizlar Hadi Biraz Umutlu Olalim Morallerimizi Bozmayalim En Azindan şuna şükredelim Ki Tedavi şansimiz Var Ya Hiç Tedaviye Gerek Bile Duyulmayan Insanlar Naapsin....
Allahin Izniyle Bu Sene Olmazsa Seneye Ama Bigün Hepimizin Olucak Diye Düşünelim...
hoş geldin gülseren keçi boynuzu aldın demi pekmezi değill
burdayım arkadaşımberill kayboldunn nerdesinn.
dualarımız seninle hemşehrim dualarımız anne olma uğrunda canı yanan bütün annelerimizle10 Dakika Sonra 3. Iğnemi Tek Başima Yapacağim şekerler Dua Edin Bana Başabilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?