tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bişey sorcam o arkadaşının eşinde ki sorundamı tıkanıklık.merak ettim

onların sperm sayıları çok düşükmüş eşi ilaç kullandı sonra bıraktılar işte ondan 6 ay sonra hamile kaldı

bende 3,5 yıldır evliyim 2 senedir.uğraşıyoruz devlet hastanesinde en sonun da teşhis konduda .özel e gitmeye karar verdik.sağdan soldan para ayarladık.şimdilik yolun başındayız.hayırlısı bakalım .işallah olur.

bişey sorcam o arkadaşının eşinde ki sorundamı tıkanıklık.merak ettim
arkadaşım bir ablamız var 3 yıl olmamış eşinin damarları tıkalıymış amaliyat oldu diyo 4 ay sonrada o hamile kalmış,inan üzülme hatta geçen anlattı bebek konusu açılınca umarım eşin anlayışlıdır tedaviye yanaşır

Kizlar Ben Geldim Aktar'a Gittim Delirdim, Antalya'da Yapilan Keçi Boynuzu Pekmezi Varmiş Ondan Aldim, Adet Olarakta Aldim :) Dün Akşamda Almiştim :)

Ayza'cim Bende Netten Arattim Ayni Tarife Bakmişiz :) Teşekkür Ederim.

Kizlar Hadi Biraz Umutlu Olalim Morallerimizi Bozmayalim En Azindan şuna şükredelim Ki Tedavi şansimiz Var Ya Hiç Tedaviye Gerek Bile Duyulmayan Insanlar Naapsin....

Allahin Izniyle Bu Sene Olmazsa Seneye Ama Bigün Hepimizin Olucak Diye Düşünelim...

daha öncede söyledim gebelik sayfasında yazacağız birbirimize inşallah

gülserencim ben biraz yabancıyım bu konulara sorun ende değilse niye iğne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…