tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben ankarada oturuyorum ve şuan için çalışıyorum ama yakında işten ayrılcam.

ben ankarada oturuyorum ve şuan için çalışıyorum ama yakında işten ayrılcam.
ankara tüp bebek tedavisi için çok gelişmiş mekezleri var ekim ayında ordaydık eşimin kursu için daha öncedende ankarada 6 ay kalmıştım ankarayı severim

büyük ihtimal lucrin iğnesi.gülsereninde kendinde sorun yoktı.

Geldim Kizlar Evet Lucrin Iğnemi Tek Başima Başardim Sanirim :)

Berilcim Sorun Sendede Olsa Erkektede Olsa Ilaçlari Sadece Kadinlar Kullaniyor Onlara Sadece Sperm Vermek Düşüyor.

Ayzacim Neden Işten Ayriliyorsun...

Ben Bu Iğneyi Vurulduktan Sonra Birkaç Dakika Yerinde Kaşinti Oluyor Ve Daha Sonra Karin Kisminda Bir Ağri Oluyor Normalmi Acaba?

desene herşeye katlanan kadın oluyor

bende ilk günlerde oluyodu normaldir.bende de bel ağrısı ve birazcık sinir olutu lucrinden olabilirmi acaba.bu arada işten ayrılcam çünkü iş çok streslive ankara merkeze baya uzak.öyle bi karar aldım doktorla konuşcam rapor alabilirsem rapor sonunda çıkcam yoksa en kısa zamanda .hayırlısı bakalım:teytey:

Aynen öyle Beril'cim Allahim Anne Olma Duygusunu Hayirli Bir şekilde Tattirsinda Katlanirim Eminim Bütün Kadinlarda Böyle Düşünüyordur.

gülseren in dediği gibi herşey bayana bakıyo erkeğin işi 1 saat en fazla

Bende şuanki Işimde 4 Yildir çalişiyorum, 1 Kasimda Başka Bir Yerde Başliycaktim Ofiste Canimi Sikan şeyler Oldu Ve Bulduğum Işte çok Büyük Bir Yerdi Sonra Tüp Bebeğe Karar Verdik Izin Almakta Yeni Işte Sorun Olucaği Için Vazgeçtim...

Bide Doktorum Bana Hiçbirşey Söylemedi Dikkat Etmem Gereken Birşey Varmi Gibi Heralde Normal şekilde Devam Edeceğiz...

evet 10.iğneyi vurduk.valla ben biraz daha dikkat etmeye başaladım süt dfalan içiyorum .meyva falan .eşimede meyve fındık süt .yarında keçi boynuzu alcam işallah belki iyi olur.ama ben dikkat ediyorum ama eşim fazla değil sigara içme azalt diyorum ama yinede çok içiyo.hayırlısı bakalım,klava:

CANIM SENDE SİGARA İÇİYORMUYDUN DAHA ÖNCE? OKLAVAYLA AKŞAM İNDİR KAFASINA BİZ BURADA MÜCADELE EDELİM ONLAR İZLEMEKLE YETİNSİN klava:klava:

ben ara sıra içiyodum duruma göre.tedaviye başalaylı ağzıma bile sürmüyorum.

arkadaşlar ben yarın da burda olcam .sizi de görmek isterim.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…