tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben fırsat buldukça girerim birtek haftasonu evde olduğum için işten pek fırsat bulamayabiliyorumda :)

ikrarcığım nasılsın bebişimmmmmmmmmmmmmmm:1hug:

kızlar selam çok kötüyüm hiç birşey yiyemiyorum ya açım aç ya bebekler gelişmezse ne olacak halim yasenağlama inanın sinirlerim çok bozuksenağlamaçok ağlıyorum onlar için herşeye değer ama böyle vitaminsiz ne olacak senağlamasenağlama

Geçmiş olsun Şeker belki üstüne adet görüyosundur.İnşallah tutunuyodur annesi.Güçlüdür o rahat ol.Haber ver bizede.

Acelecim ya hiç birşeymi yiyemiyorsun yemek yiyemiyorsan meyve, yoğurt falan yemeye çalış meyvede yiyemiyorsan taze sıkılmış meyve suları içmeye çalış ama moralini bozma moralini bozdukça canın hiçbirşey yemek istemez bu sefer. Hem Allah istedi mi neler yedirir o bebişlere bizim haberimiz olmaz. Allah onları besinsiz bırakmaz merak etme... Bu ağlamaların sebebi hamilelikteki duygusal değişimlerde olabilir, kendine çok iyi bak canım, moralini bozma siz ne güçlükleri atlattınız hatırlasana:)

Mehaba Gülseren Nerelerdesin Neler Yapiyorsun Sana Birşey önerecektim

MERHABA ACELECİM...BEBİŞLER SANA TUTUNDUKTAN SONRA MERAK ETME CANIM.... ONLAR KARNINI DOYURURLAR AMA SEN BİRŞEYLER YEMELİSİNKİ GÜÇLÜ OLABİLESİN AYAKTA KALASIN.... BAK BENİM Bİ ARKADAŞIM 9 AY BOYUNCA YEDİĞİ SUYU BİLE ÇIKARTIYORDU VE NEREDEYSE HİÇBİRŞEY YİYEMİYORDU AMA NURTOPU GİBİ BİR OĞLUŞU OLDU....

VİTAMİN HAPI FİLAN KULLANIYORMUSUN?a.s

gunaydın laaaaaaaaaar gülseren ıgneelr nası gidiyo

acele ablaaaaaaaaaaaaaaa umarım duzelmısındırsengözlerimebaksanab

GÜNAYDIN CANIM İĞNELER İYİ GİDİYOR ELLERİM TİTREYEREK YAPIYORUM DÜNKÜ BİRAZCIK CANIMI ACITTI AMA SAĞLIK OLSUN BEBİŞLERİMİZ İÇİN DAHA ÇOK ACIYADA KATLANIRIZ...

SENİN NASIL GİDİYOR İLAÇLARIN DÜZENLİ ALIYORMUSUN?

Günaydin Beril Pazartesi Işbaşi Sikici .
Sen Nasilsin? Ne önericeksin Merak Ettim.
GÜNAYDIN CANIM BU SİTEDE OKUDUM DİKKATİMİ ÇEKTİ SEN AKLIMA GELDİN KEÇİBOYNUZUNU SUDA KAYNATMADAN DOĞAL TÜKETEBİLİRSİN,EŞİN KALSİYUM MAGNEZYUM VE VİTAMİN TAKVİYESİ ALACAK AYRICA HER SABAH SÜTÜN İÇERİSİNE KEÇİBOYUZU PEKMEZİ KATIP İÇECEK VE CEVİZ FINDIK YİYECEKMİŞ UMARIM SİZDE FAYDALANIRSINIZ AYRCA SİGARA İÇİYORSA BIRAKACAK,

CANIM BEN ŞU ŞEKİLDE VERİYORUM NE KADAR DOĞRU BİLMİYORUM AMA! AKŞAMLARI 3-4 KEÇİBOYNUZUNU 2 BARDAK SUYA ATIP 5 10 DAKİKA KAYNATIYORUM 1 BARDAĞINI AKŞAM 1 BARDAĞINI SABAH İÇİYOR BİRDE İÇERKEN 1 KAŞIK KEÇİBOYNUZU PEKMEZİNİ KOYUYORUM..

HER AKŞAM FINDIK, FISTIK, CEVİZ, DUT KURUSU, ERİK VE ELMA KURUSU YEDİRİYORUM... ONUNDA İŞİNE GELİYOR BU ARADA ÇOK SEVİYODA a.s

YALNIZ KAFAMA ŞU TAKILIYOR BUGÜN VERDİĞİ SPERM 6 AY ÖNCESİNE AİT OLURMUŞ... DOLAYISIYLA BU YEDİKLERİ 6 AY SONRAMI ETKİSİNİ GÖSTERECEK?

Gülserencim Ordamisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

CANIM İNSAN VÜCUDU BANA KANDA DAHİL 6 AYDA BİR KENDİNİ YENİLERMİŞ BENCEDE SABIRLI OL FARKI ZATEN ZAMANLA KENDİNİ BELLİ EDER HERALDE TABİKİ BU ŞEKİLDE 6 AY SONRA SAYILARINDA VE HAREKETLİLİĞİNDE ARTIŞ OLUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…