tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AMA CANIM BİZ 1 AY İÇİNDE VERİCEĞİZ SPERMİ :1no2: BU ŞUAN İÇİN BİR İŞE YARAMIYCAK O ZAMAN OFFF

ilaçları kllanıyorum hala regl olamadım senağlama
beklemedeyım öyle

NE ZAMAN OLMAN GEREKİYOR?

AY BENDE 17/18 GİBİ OLMAM LAZIM UMARIM ZAMANINDA OLURUMDA STRES YAPMAM DOKTOR BİRAZ GECİKTİREBİLİR İLAÇ DEDİ SENİNDE AKLINDA OLSUN LUCRIN KULLANIRKEN STRES YAPMA GECİKİRSE.

Gülserencim Senin Eşindemi Ovacikli Doğa Harikasi Biryer

Canim Mesjlarina Baktim 11 Milyon Demişsin Burdaki Komşumum Sorunuda Sizinki Gibi Hatta Onlariki 5 Milyonmuş Kadin 29 Eşi 35 Yaşinda Geçen Yil Anne Oldu Bence Senin Durumun Daha Iyi Bana öyle Geliyorki Yakinda Hamileyim Haberini Alacağiz Senden Canim Hayirlisi

Onun Eşi Ilaç Kullaniyordu Bu Arada En Sonunda Yan Etkileri çokmuş Diye Onuda Biraktilar Ilaci 6 Ayiçmiş 1,5 Yil Sonra Hamile Kaldi

CANIM AĞZINDAN BAL DAMLIYOR HEPİMİZİN İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA SAĞLIKLI HAYIRLI BEBİŞLERİ OLUR.

CANIM BİZ BUNDAN 6 AY KADAR ÖNCE YAPTIRDIK 17 MİLYON ÇIKTI DAHA SONRA ÜROLOJİ DOKTORLARINA GİTTİK 2 TANESİ AMELİYAT DEDİ OLMADI SONRA BAŞKA DOKTORA GİTTİK İLAÇ VERMEK İSTEMİYORUM DEDİ YAPISINI BOZAR YAN ETKİLERİ OLUR DEDİ VE ANTİOKSİDAN İÇERİKLİ ÇOK GENİŞ BİR VİTAMİN VERDİ ONU KULLANDI BENDE BU ARADA KLOMEN KULLANDIM 1 AY İÇİME SİNMEDİ TÜP BEBEK MERKEZİNE GİTTİK, DOKTOR EŞİMİN ULTRASON SONUCUNA BAKTI BU SONUÇTAN 17 MİLYON ÇOK İYİ ÇIKMIŞ DEDİ YENİ BİR SPERMİOGRAM İSTEDİ ORADA YAPTIRDIK 9 MİLYON ÇIKTI YIKANMIŞ HALİ 11 MİLYON..

BEN KADIN DOĞUMCUMA GİTTİM ADAM BENİ DÖVÜCEKTİ NERDEYSE :) ONLAR DEDİ ÖYLEDE ÇIKARABİLİYORLAR TÜP BEBEK YAPTIRIN DİE DEDİ BEN SANA BAŞKA LAVRATUARDA YAPTIR DEDİM DİE KIZDI, SONUCUNU GETİR BİDE BEN BAKİM DEDİ.. Bİ DAHADA GİTMEDİM....

TÜP BEBEĞE KARAR VERDİK UMARIM DOĞRU BİR KARARDIR :)

EŞİM OVACIKLI DEĞİL ANNESİ PÜLÜMÜRLÜ BABASIDA SANIRIM NAZİMİYELİYDİ.... ONLARIN KÖYÜ SONRADAN KİĞIYA BAĞLANMIŞ, AMA BEN GÖZELERİ ÇOK MERAK EDİYORDUM GİTTİM SÜPER BİR YER GERÇEKTEN.... BİZ ORDA YURTTA KALDIK :) OTELLER DOLUYDU

AY NE ÇOK ŞEY YAZDIMMMMMM

canım temızlık yapıyomrum evde deli dana gibi kosturuyorum vala bilajeyyar

KOLAY GELSİN CANIM, SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM EVDE DURDUĞUM ZAMAN BENDE ÖYLEYİM...

EŞİM DİYORKİ KISMET OLURDA TRANSFER YAPILIRSA ANNENDE KAL. BENDE OLDU DEDİM EVE DÖNDÜĞÜMDE SAVAŞ ALANINA ÇEVİRMİŞ OL EVİ, DİYORKİ YOK YOK BENDE ANNEMDE KALIRIM SENİN İÇİN RAHAT OLSUN CANIM YA :)

meraba arkadaşlarrr.işallah iyisinizdir.bende bugün doktora gittim.ilk gonal f iğnemi vuruncam.hayırlısı bakalım:sm_cool:

meraba arkadaşlarrr.işallah iyisinizdir.bende bugün doktora gittim.ilk gonal f iğnemi vuruncam.hayırlısı bakalım:sm_cool:

MERHABA AYZACIM, LUCRIN'DEN SONRA GONAL F İĞNESİMİ KULLANILIYOR, BİRDE ADET OLDUKTAN SONRAMI GİTTİN DOKTORA HADİ SEN BENDEN ÖNDESİN AŞAMA OLARAK ANLAT BAKALIM yerimseniben BU İĞNEDE GÖBEKTENMİ YAPILIYOR BİRDE...

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

msj uzatmak zorunda kalıyorum karakteryeterli değilmiş kusra bakma

ba arada bugün doğum günüm yaşlaıyoruzmu neeeeeeeee kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…