tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bugün stede problem var galiba gülseren seninlede görüşemedik fazla elektrkler kesiliyo kib

herkese meraba .gülserenciğim nasıl gidiyo iğnelerin hangi aşamadasın .birde sormuşsun ben 11 iğneyi vurundum hasta oldum .bugünde doktora gittim.bu gün itibariyle lucrin 5 üniteye düştü.ayrıca 150 ünite gonal f vurulcam.bakalım hayırlısı .biraz geç cevapladım ama kusuruma bakma .

MERHABA ŞEKERCİM, KUSURA BAKARMIYIM HİÇ CANIMCIM. BEN BUGÜN 6. İĞNEYİ VURULDUM, İYİ GİDİYOR ŞİMDİLİK YOLUN DAHA ÇOK BAŞINDAYIM. LUCRİN 5 ÜNİTEYE DÜŞTÜ DERKEN NASIL ANLAMADIM? BİRDE 150 ÜNİTE GONAL F ADET OLARAKMI OLUYOR AY BEN HİÇBİRŞEY ANLAMADIM YAA senağlamasenağlama BİRDE TAHLİL FİLANMI YAPTI YOKSA ULTRASONLAMI MUAYENE ETTİ ?

CANIM İNŞALLAH BİR SORUN ÇIKMAZ SEN GÖNLÜNÜ FERAH TUT... ANNESİNİN GÜÇLÜ OLMASI GEREK YOKSA O DA ÜZÜLÜR...yerimseniben

acele abla nerdesın :çok üzgünüm:

burdayız teyzesi merak etme biraz daha iyiyiz ama tabi yiğenlerin çok yaramaz valla fırça atıyorum bazen durunda birşeylr yiyelim diye neyse biraz daha iyiyim sende kendine çok iyi bak bebişim

gülseren meraba hoş geldin.merabŞeniz.adetimin 3. günü doktora gittim ya lucrin iğnesini 5 e kadar çekiyorum.10 dan 5 e indi. gonal f de dün ilkini vurundum.kalem iğne aldıysan biliyosundur.onda doz ayarı var 150 ye getirdim.vurundum adetim devam ediyo tabikii.anlatabilmişimdir umarım.

günaydın ayzacım, anladım şekercim banada öyle demişti adetin 3.günü gel bizim tedavimiz aynı ilerliyor sanırım... birdaha ne zaman gel dedi peki? kalem iğne almadım lucrin'i kullandığım iğneler var sadece ondanmı bilmiyorum artık... onuda göbekten yapıyorsun yine anladığım kadarıyla... gayet güzel anlatmışsın şekercim teşekkür ederim.

tez zamanda hayırlı haberlerini duymak dileğiyle bu kadar bebişlerin olsun...

ilaöları kullanıyorum canım ne yapıyım evde oturuyorum sen nasılsın igneler ne durumda Şeniz

iyiyim canım bende işe gidip geliyorum ilaçlarımı evde unutmamaya çalışıyorum ofiste zor şartlarda yapıyorum iğnemi umarım yanlış birşey yapmıyorum die dua ediyorum.

acele ablaya sorucaktım bende bir türlü yakalayamıyorum o iğneleri yaparken göbeğin 2 parmak ilerisinden yapıyorum birgün sağ birgün sol ama birkaç santim yanlış yerden yapmak çok önemlimidir acaba? birde şişeyi sürekli yanımda taşıyorum heralde kapaktan filan mikrop kapmaz?

of canım ya hayırlısıyla bir atlatsaydık şu günleri... iğnelerin ne zaman başlıycak tahminen?benneyaptımki

hyırlıs ıle atlatcaz canım sen benden once hamiş olcan kız Şeniz

sabır canım allahın izniyle hepimizin olur... ben hamile kalimki sende daha umutlu olasın dimi! ben güzel haberler duyunca daha mutlu oluyorum umudumu yitirmiyorum.... ayza'dan inşallah benden önce hamiş olucak önce güzel haberleri ondan bekliyoruz yerimseniben

cok buyk umut oluyo tup bebek hamılelıklerı özellikle canım sız benden önce hamıle kalıp bana moral verceksinizŞeniz

aminnnn inşallah canım benimmmmmmmm.
acele'nin baştan sona yazılarını okumuştum bu sayfaya ilk geldiğimde çok etkilenmiştim özellikle.... seninde aynı zamanda yaptırmak istemeyişin acele'nin seni ikna etmesi yaaaa hepsinden haberim var şakkıdı

Işallah Güzel şeyler Olur.gülseren Senin Ilaç Raporun Yokmu.gonal F Almadin Mi Anlayamadim Sadece Lucrin Mi Var

Ayrica Güzel Dileklerin Için Teşekkür Ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Işallah Güzel şeyler Olur.gülseren Senin Ilaç Raporun Yokmu.gonal F Almadin Mi Anlayamadim Sadece Lucrin Mi Var

İLAÇ RAPORUM YOK CANIM. BANA SADECE LUCRIN VERDİ ADETİN 3.GÜNÜ GEL DEDİ BAŞKA BİR İLAÇ VERİCEM 10 GÜN FİLANDA ONU KULLANICAKSIN DEDİ ODA HERALDE GONAL F DİR.

SANA GONAL F İÇİN NE KADAR KULLANICAN DEDİ YA DA NE ZAMAN GEL DEDİ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…