E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
- #1.341
teşekkür ederim arkadaşım birdahaki yaşıma bebişimle girerim inşallah en büyük dileğim bu,aaaaaaaaa iyiki doğdun berilllll iyiki doğdun berilllll
mutlu yıllarrrr:)
teşekkür ederim arkadaşım birdahaki yaşıma bebişimle girerim inşallah en büyük dileğim bu,
herkese meraba .gülserenciğim nasıl gidiyo iğnelerin hangi aşamadasın .birde sormuşsun ben 11 iğneyi vurundum hasta oldum .bugünde doktora gittim.bu gün itibariyle lucrin 5 üniteye düştü.ayrıca 150 ünite gonal f vurulcam.bakalım hayırlısı .biraz geç cevapladım ama kusuruma bakma .
arkadaşlar bugün stede problem var galiba gülseren seninlede görüşemedik fazla elektrkler kesiliyo kib
Kanamam dün bitti,Kan degerim 270 cikti hersey yolunda simdilik.10 gün sonra ultrasona giricem keseyi görmek icin.Hala korkuyorum düsük riski yasadim bu devreye gelene kadar 4 yil gecti ve neredeyse kaybedicektim bebisimi,Allah tamamini erdirir insallah..Allah hepinize yardim etsin nasip eylesin...:1hug:
acele abla nerdesın :çok üzgünüm:
gülseren meraba hoş geldin.merabŞeniz.adetimin 3. günü doktora gittim ya lucrin iğnesini 5 e kadar çekiyorum.10 dan 5 e indi. gonal f de dün ilkini vurundum.kalem iğne aldıysan biliyosundur.onda doz ayarı var 150 ye getirdim.vurundum adetim devam ediyo tabikii.anlatabilmişimdir umarım.
ilaöları kullanıyorum canım ne yapıyım evde oturuyorum sen nasılsın igneler ne durumda Şeniz
hyırlıs ıle atlatcaz canım sen benden once hamiş olcan kız Şeniz
cok buyk umut oluyo tup bebek hamılelıklerı özellikle canım sız benden önce hamıle kalıp bana moral verceksinizŞeniz
Işallah Güzel şeyler Olur.gülseren Senin Ilaç Raporun Yokmu.gonal F Almadin Mi Anlayamadim Sadece Lucrin Mi Var
Ayrica Güzel Dileklerin Için Teşekkür Ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
AMA CANIM BİZ 1 AY İÇİNDE VERİCEĞİZ SPERMİ :1no2: BU ŞUAN İÇİN BİR İŞE YARAMIYCAK O ZAMAN OFFF
sen yedırmeye devam et yararını goreceksın unutma arkadasım yedır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?