merhaba gülseren ve swetlena nasılsıız arkadaşlar ..............................
gördüm canım sizde teyzeleri olarak niye ağlattınız ben bugün uyuya kalmışım,şaka biyanada bende ikizim zaten inşallah benimde ikizlerim olurıdıdır sen nasılssın berıl hm cocuklarını gormedın heral aglıyorlar 163 uncu sayfada
gördüm canım sizde teyzeleri olarak niye ağlattınız ben bugün uyuya kalmışım,şaka biyanada bende ikizim zaten inşallah benimde ikizlerim olur
sen naptın nasıl gıdıyo bakalım ıgneler feln alıstınmı ben hıc kendım vuramadım ıgneyı hep esım vurdu bana
merhaba gülseren ve swetlena nasılsıız arkadaşlar ..............................
ya arkadaşlar ben hala tedaviye başlamadım reglinin 2 günü gel dedi dktrm ama daha regli görmedim neolcak şimdi
nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzkıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzz
gördüm canım sizde teyzeleri olarak niye ağlattınız ben bugün uyuya kalmışım,şaka biyanada bende ikizim zaten inşallah benimde ikizlerim olur
ya arkadaşlar ben hala tedaviye başlamadım reglinin 2 günü gel dedi dktrm ama daha regli görmedim neolcak şimdi
hele bi olsun allah güç verir fisfisfis, canım yapıyorum iğnelerimi hergün aynı saatte yavaş yavaş sokuyorum ellerim titreyerek, ama içimde hep kuşku var acaba doğrumu yapıyorum die bide birgün göbeğin sağ tarafından birgünde sol tarafından yapıyorum 1 2 cm yanlış yerden yapmanın bir zararı yoktur heralde. ilaç çok az görünüyordu gözüme 6 gündür kullanıyorum ilaç sanki aynı duruyor içine çekmiyormuyum acaba kafamçokkarıştı
saçmalıyormuyum yoksa ben a.s
senağlamanerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?