tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
acele ıkrar gulseren berıl yenı gelen arkadaslar nasılsınız hepınızı ozledım sız ozlemedınız galıba yoklugumu anlamadınız bıle askolsun:dilcikar:inş hepınızın 3uzlerı olur inş:dance: bende bugun dr gıtcem benı cagoırdı bakalım ne olcak ya baslayalım dıycek yada baska bıse bılmıyorum aksam 5 gıdcem bakalım hayırlısı
emir_bebek: bu ıkrarın)(bu acelenın ) (buda gulseren)

swetlana
canımsın ya neredeydin sen bakalım.... güzel haberlerle dönersin inşallah lucrin kullanmaya başladım dersin :)

hiç kimseden ses çıkmıyor gelen 1 mesaj yazıyor bir daha ses yok canım sıkılıyoo benimde

buda senin olsun inşallahh

kıs ben 4uyle nasıl basedeyım burdayım cnm bakalım aksam ne dıyecek bılmıyorum

sen naptın nasıl gıdıyo bakalım ıgneler feln alıstınmı ben hıc kendım vuramadım ıgneyı hep esım vurdu bana

merhaba gülseren ve swetlena nasılsıız arkadaşlar ..............................

ıdıdır sen nasılssın berıl hm cocuklarını gormedın heral aglıyorlar 163 uncu sayfada
gördüm canım sizde teyzeleri olarak niye ağlattınız ben bugün uyuya kalmışım,şaka biyanada bende ikizim zaten inşallah benimde ikizlerim olur

ya arkadaşlar ben hala tedaviye başlamadım reglinin 2 günü gel dedi dktrm ama daha regli görmedim neolcak şimdi

sen naptın nasıl gıdıyo bakalım ıgneler feln alıstınmı ben hıc kendım vuramadım ıgneyı hep esım vurdu bana

hele bi olsun allah güç verir fisfisfis, canım yapıyorum iğnelerimi hergün aynı saatte yavaş yavaş sokuyorum ellerim titreyerek, ama içimde hep kuşku var acaba doğrumu yapıyorum die bide birgün göbeğin sağ tarafından birgünde sol tarafından yapıyorum 1 2 cm yanlış yerden yapmanın bir zararı yoktur heralde. ilaç çok az görünüyordu gözüme 6 gündür kullanıyorum ilaç sanki aynı duruyor içine çekmiyormuyum acaba kafamçokkarıştı

saçmalıyormuyum yoksa ben a.s

yok yok o ılaclar ole zaten yetmez snırsın ama yetr bazen artıyo bıle sen sadece sana ne kadae enjekte et dedıyse et gerısını bosver bıde gobegının yanından 4 parmak ılerısıne vur zaten bellı noktaları yok korkma bıse oolmaz ama rahat degılsen dr ara sor

senağlamanerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

brdayızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kıs gulseren senın cocuklarda aglayıp duruyo bakın bı bıde ıkrar ve acelenınkılrde aglıyo hepsını bırden susturamıyom yetıssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…