E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
- #1.381
iyiyim canım uyuya kalmışım sizleri merak ettim bakalım kızlar neyapıyo diye ya canım 10 gün geçti hala regli yok karnım şişti tahammülsüzlük başladı ya ben biran önce tedeviye başlamak istiyorummerhaba berilcim ben iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsun
brdayızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kıs gulseren senın cocuklarda aglayıp duruyo bakın bı bıde ıkrar ve acelenınkılrde aglıyo hepsını bırden susturamıyom yetıssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssın
hakkımızda hayırlısı olsundan zaten gurbetteyiz burda kimse yok zor olur heralde........ay canım ne güzel inşallahhhhhhh hatta üçüzlerin olsun
brdayızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kıs gulseren senın cocuklarda aglayıp duruyo bakın bı bıde ıkrar ve acelenınkılrde aglıyo hepsını bırden susturamıyom yetıssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssın
pardon canım ya görmemişim stres yapıyorum ama etkileyecek derecede değil biran önce olsada tedaviye başlasam arkadaşım ben yeni olduğmdan senin problemin nedir anlatmak istermisin
canım bana 2 parmak dedi... ya edepsizler napim sütümmü yetmiyor nedir anlamadımki CADIARZU
ayrıca boşver ağlasından ciğerleri açılır yerimseniben
kızlar bu arada benimde bi karnım şişmişki kendiliğinden hamile kalmıyim bide :) hayır olsa tabi sevinirim ama ilaç kullanıyoruz tehlikeli yaneeekafamçokkarıştı
pardon canım ya görmemişim stres yapıyorum ama etkileyecek derecede değil biran önce olsada tedaviye başlasam arkadaşım ben yeni olduğmdan senin problemin nedir anlatmak istermisin
bızdede sorun tabıkı varıkosel ve sonrada kıst cıktı bende amelıyat oldum tek tup kapandı normal yolla cocuk sahıbı olabılırım ama dr kafanı bosaltman lazım dıyo oda bende olmuyo yanı bebek dusunmeden yapamadıgım ıcın bakalım hayırlısı suan tedavı gormuyorum dınlenıyorum ama dr aradı gel yanıma dıye aksam gıtcez bakalım ne dıyecek
muhakkak kadının özünde var zaten annelik içgüdüsü benim eşim kafaya takmıyo yada bana öyle gösteriyo olacak diyo en kısa zamanda boşuna üzülüyorsun diyo ama bende zaten sabısızım neyapayım ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,berilcim geç olsun ama güç olmasın hayırlısı olsun sabır sabır sabır
bu arada bizim yaptığımız kadarın 4/1 kadar eşlerde yapıyormu acaba
muhakkak kadının özünde var zaten annelik içgüdüsü benim eşim kafaya takmıyo yada bana öyle gösteriyo olacak diyo en kısa zamanda boşuna üzülüyorsun diyo ama bende zaten sabısızım neyapayım ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
evet ya moral en önemliside bende kafaya takmadan yapamıyorum hadi bakalım inşallah en kısa zamanda alırız güzel haberlerinibızdede sorun tabıkı varıkosel ve sonrada kıst cıktı bende amelıyat oldum tek tup kapandı normal yolla cocuk sahıbı olabılırım ama dr kafanı bosaltman lazım dıyo oda bende olmuyo yanı bebek dusunmeden yapamadıgım ıcın bakalım hayırlısı suan tedavı gormuyorum dınlenıyorum ama dr aradı gel yanıma dıye aksam gıtcez bakalım ne dıyecek
bızdede sorun tabıkı varıkosel ve sonrada kıst cıktı bende amelıyat oldum tek tup kapandı normal yolla cocuk sahıbı olabılırım ama dr kafanı bosaltman lazım dıyo oda bende olmuyo yanı bebek dusunmeden yapamadıgım ıcın bakalım hayırlısı suan tedavı gormuyorum dınlenıyorum ama dr aradı gel yanıma dıye aksam gıtcez bakalım ne dıyecek
eşinin en son spermiogramı nasıl çıkmıştı? birde sen ne ameliyatı olmuştun.
evet canım ya bir sabırlı olmayı öğrenebilsek olmuyo iştecanım inan bende çok sabırsızlanıyorum benim özümde sabırsızlık var zaten ama yapacak birşeyde yok.
değerleriniz iyimiş bana kalırsa normal yada aşılamayla olur sizinkiben laparaskopı oldum esımınde sanırsam 27 mılyondu ve cnm benım dr prof hem kadın dogum hemde tup bebek
ben laparaskopı oldum esımınde sanırsam 27 mılyondu ve cnm benım dr prof hem kadın dogum hemde tup bebek
canım bencede eşinin değerleri iyi tek tüplede hamile kalınıyor tabi ama zaman ister gibi geliyor
cnm normal yollada olur dıyolar ama artık dayanamıyorum asılama hıc denemedım dırek tup yapcam gene ama hayırlısı onada ne zaman baslarım bılmıom daha hazır degılım
canım benim daha 1 sene bile olmamıştı denemeye başlayalı doktora gittim ve bir anda karar verdim bence insan hazır olmaya çalıştıkta sabırsızlanıp strese girer. bana aşılama dedi bende direk tüp denesek dedim oda bencede daha mantıklı gibi bir laf söyledi ve tüpe karar verdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?