tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aloooooooooooooo sesımı duyanyokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yok galıba

burdayızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz benim msj ilgili sorunum varda ona bakıyorummmmmmm

ee siz nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bende kimse cevap vermeyince diğer forumları okuyordum. bizim sorunumuzla ilgili başka forumlar vardır belki dedim :)

canım çıkıyorum ben kendimi çok yorgun hissediyorum görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

gunaydın herkese kımse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuu huhu kıslar nerelere kactınızya

gunaydın herkese kımse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuu huhu kıslar nerelere kactınızya

MERHABA CANIM BEN SABAHTAN BERİ BURADAYIM AMA KİMSECİKLER YOK.

BİRŞEY SORUCAM, LUCRIN İĞNESİ GÖBEĞİN SAĞINDAN VEYA SOLUNDAN OLUYOR DİMİ! BEN SOLDAN VURUNCA ACIYORDA YANLIŞ BİRŞEYMİ YAPIYORUM ACABA DİYORUM...

Kimsede Yokki Soru Sordum Ama Neyse Ayza Ya Da Acele Abla Gelirse Cevaplarlar Sanirim Akşamdan Beri Kafama Takildi

evet cnm bıgun sag bıgun soldan vuruluyo ama bısey olmas sanırım sert batırıyosun cok acımıyosa sorun degıl ama agrı cokca dayanıyosan dr sor derım

bole cok zor oluyo ya basa donmek sen naptın nasıl gıdıyo

NASIL GİTSİN CANIM YA İĞNELERE DEVAM, ADET OLMAYI BEKLİYORUM HAFTA SONU GİBİ OLURUM HERALDE HEYCANLA SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM İŞTE. YA CANIM SEN DÜN DOKTORA GİDECEKTİN AY NASIL UNUTTUM NOOLDU?
:bbo:

valla gıttım baslayalım dıyo adet olunca gıdecem muayene edıp ozaman karar verıcem ya evet yada hayır bakalım artık kısmet senın tedavın uzun protokol demı adet oncesı basladınya ondan dedım bende bslarsam eger bu atetımde gınera verecek daha sonrakı adette baslarım demıstı banada uzun protokol yapılacak

hayırlısı olsun arkadaşım inşallah allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın bu ara yeğenlerin çok yaramaz valla uğraşıyorum ama allahım sizede kısmet etsin inşallah canım benimtatlicadiarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…