tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu ara böcekkkkkkk kız ne yaptın bir hamile kaldın göremez olduk seni nasıl gördünmü bebişini arkadaşım yaz birşeyler

ikrar teyzesi ne yapıyorsun nasılsın bize birşeyler yaz sende olurmu hhepinizi öpüyoruz:1hug:

selam napıyonuz bakım ıyımısınız
acele abla bebıslerımız nası

iyiler tatlım salı günü tekrar kontrolüm var bebişler değilde ilaçlar beni mahvediyor allahım bir kurtulsaydım zaten midem çok kötü birde onları içince korkunç oluyor acaba ne kadar kullanılacaksenağlama valla sıkıntıdan ağlıyorum ama bugün en azından şimdilik iyi gibiyimsenağlama

hayırlısı olsun arkadaşım inşallah allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın bu ara yeğenlerin çok yaramaz valla uğraşıyorum ama allahım sizede kısmet etsin inşallah canım benimtatlicadiarzu

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiin arkadasım bebısler akıllı annesını uzmezler kesın sen azdırıyosun onlarılaelaelaelaelae

ben iyiyim ilaçlarımı kullanıyorum canım ablacım daha cok var bana vala beklıyorum öle şakkıdı

sen kendini hazırla bebişim iyi şeyler düşün çok var diye düşünme zaman çabuk geçiyor bir bakmışsın o gün gelmiş ona göre hazır olur cesaretini ve umudunu topla bebişim

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiin arkadasım bebısler akıllı annesını uzmezler kesın sen azdırıyosun onlarılaelaelaelaelae

yok kız valla fırça atıyorum bazen bir durunda birşeyler yiyelim diye allahım inşallah sizde yaşayın ama hala sabah ezanını bekleyip hepinize dua ediyoruz biz teyzeleria.s

ACELE SANIRIM 3YADA4 AY KULLANMAN GEREKIYO sen dua et ıgne degıl benım ılk gebelıkte zaten bıkere gebe kaldım hergun 3tane ıgneden artık oturamaz duruma gelmıstım ya

bulansın miden bişe olmaz dayan :roflol:
hamile kaldın bide sikayet ediyon yok midem bulanıyo yok aglıyom yok bilmem ne :roflol::roflol:

ah bebişim inşallah yakında patır patır hamileyyim ölüyorum midem dersiniz o zaman bz atlatmış olacağımız için size engin bilgilerimizi sunarız işte tuzlu yiyin korkmayın felankafamçokkarıştıallahım hepinize kısmet etsin inşallaha.s

inş amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin darısı hepımızın basına

selam kızlarr nasılsınızzzz
ikrar sedoşcum nasılsın canım bu arada benim aşılama tutmadı dr 2 ay dinlen dedi tüp bebek yaptır dedi şimdi dinlenme aşamasındayım tüp bebek araştırıyoruz hastanelerle görüşürüz senin gittiğin hastanede teksen çamlıbel vardı şimdi yeni bi hastane açmış ama yaşlandı adam artık ona yağtırmak istiyodum içime sinmedi senin gittiğin hastanede prof mu gittiğin dr o hastaneye gidiyorum ben senelerdir ama bilmediğim tek şey tüp bebek konusunda hangisinin daha iyi olduğu oradakilere sordum herkes bişey dedi iyice aklım karıştı bir sürü dr bir sürü hastane şaşırdım valla...

ACELE SANIRIM 3YADA4 AY KULLANMAN GEREKIYO sen dua et ıgne degıl benım ılk gebelıkte zaten bıkere gebe kaldım hergun 3tane ıgneden artık oturamaz duruma gelmıstım ya

tatlım inşallah bir daha kalacaksın bu sefer bebeklerin hayırlısıyla bebişlerin sana sen onlara sıkıca tutunursun inşallah allahım umutlarınızı boşa çıkarmasın yarabbim

tamam ya oktay dalda geçiyo ne kıymetli canın var diye naniknanik:asigim:

BAK yumyrta toplandıgı zaman senı odaya alacaklar esınde orda olacak cunku ogun ondan sperm alacaklar ve sen yukarıya yary uyanık yarı baygın olacaksın ınan cok guzel havalarda gıbı olursun ıste ozaman esınden senınle dalga gecıyo dıye ıntıkam al ben alamadım amelıyat olmustum daha cıkar cıkmaz kazım bıse yedımı dıye sormusum salak sanane sen kendıne bak dımı

ya anacım ole oluyo ınsanın fıkrındekı neyse zıkrındekı o hesabı benımkı

Acele Abla Hoşgeldin, Ablacim Sik Kendini Birazcik Daha, Karninda Iki Tane Bebiş Var Millet 1 Taneyle Baş Edemezken Senin Rahatsizliklarin çok Normal. Ama Sonuç önemli Insan Buna Seve Seve Katlanir Dimi :)

Ikrarcim Sende Hoşgeldin, Nasilsin?

Swetlana Bana Doktorum Uzun Veya Kisa Protokol Demedi Ama Yorumlara Göre Uzun Protokol Oluyor Ben Adetimin 2.günü Gittim Tahlil Yaptirdi 21.günü Gel Tedaviye Başlayalim Dedi Gittiğimde Randevusuz Gitmiştim Belki Ondan çok Yoğundu Hiçbirşey Konuşamadim, Artik Bu Gidişimde Sorucam Aklima Takilanlari.
Oda Istediğin Zaman Ara Dedi Zaten... Bu Arada Anlamadiğim şey Uzun Protokol Kimlere Kisa Protokol Kimlere Uygulaniyor?

merhaba ben geldiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

valla ister inanın ister inanmayın gönlünüzü ferah tutun allaha bırakın tabi dikkatde edin ilaç saatinize felan ama en güzel zamanınız şu zaman inanın iyi değerlendirin bunun her aşaması çok zor biliyorum ama bu stres daha kötü aman birşey olurmu birde gebelik bölümüne girdim birdaha girmem arkadaşın birinin bebişi 9 haftalıkken karnında ölmüş çok zor allahım sabır versin inanın hormonlar çok yoğun olduğu için elinizde olmadan çok kötü şeyler geliyor aklınıza allah korusun gerçi zaten girmiyorum artık oraya o yüzden sizi üzen şeylerden uzak durun ilaçlarınızı düzgün kullanın kimsenin sizden fazlası yok inanın benim transferimde herkez olmuycak gözüyle baktı sadece ben ve eşim olacak dedik o yüzden moral çok önemli moralinizi yüksek tutun gezin dolaşın kötü şey düşünmeyin canlarım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…