tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

senınkı uzun protokol ama sanırsam ıkısıde aynı belkı yumurtaların hepsını buyutmek ıcın uzun ıstıyordur ne kadar yumurta olursa dollenme sansıda yukselıyor

selamlar.. bende tüp bebek yaptırcaktım bu ay ama raporlu yaptırabilmem için aralıkta son ve 4. aşılamamı yaptıracağım.. 3 aşılama olmuştum ama ikisi geçerli biri geçersiz oldu prosedür gereği... açıkca tüp bebekde bende en çok yumurta toplama işinden korkuyorum.. acaba üniv. hastanelerindede anestezi yaparlarmı daha doğrusu anestesi olamadanda yumurta toplama işlemi yapılıyormu...

arkadaşlar sayfaları göremiyorum ileri geride olmuyoooooooooooooooooo

anestezı en ıyısı cnm ben anestezı ıle yaptırdım ama anestesız yaptıranlarda varmıs bılmıyom olesı daha rısklı gıbıme gelıyo

AY ABLACIM GÖNLÜNÜ FERAH TUTMAYA ÇALIŞ 2 AY SONRA KARNINI GERE GERE GEZ TADINI ÇIKAR KÖTÜ ŞEYLER GETİRME AKLINA.

benımkı nıye uzun suruyo bende anlamadım yafu kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

tatlım rahat ol bunarın takmayın kafanıza ya uzun olsun ne olacak yani daha çok yumurtanız oacak şansınız daha yüksek olacak hem yaşınız çok genç ne kadar çok yumurta olursa hepnz için iyi olacak hem dr güvenin o en doğru kararı sizin için verendir emin olur böyle şeyler düşünerek kuruntu yapmayın benceeeeeeeeeeeeeeeeee:mymeka:

bu arada eğer adetin 21. günü başalanıyorsa uzun protokol 3. günü başlanıyorsa kısa protokol oluyormuş... uzun protokol çok yumurta elde etmek ve yumurtalığı daha fazla uyarmak için hani bazılarında yumurtanın geç gelişme durumu göze alınarak uzun bazılarındada çok yumurta gelişip ohss sendromu var çok fazla yumurta gelişme durumu yani o zamanda kısa protokol uyguluyorlarmış... ben öyle okumuştum bir yerde...

MERHABA NAZLI MELEK, SENİN SORUNUN NEYDİ? AY UZUN UZUN YAZMAK GEREKİYOR YAAAAAA

korkma tatlım çok rahat hi birşey hissetmezsin riskide yok birşey yapmıyorlarki yumurtanı vakum gibi birşeye çekiyorlar rahat ol allah yardımcın olsunŞeniz

AY ABLACIM GÖNLÜNÜ FERAH TUTMAYA ÇALIŞ 2 AY SONRA KARNINI GERE GERE GEZ TADINI ÇIKAR KÖTÜ ŞEYLER GETİRME AKLINA.

yok canım kötü şeyler getirmiyorum allahımın izniyle birşey olmaz zaten hakkımızdada hayırlısı olsun inşallah hepinizin başına:1hug:

AY CANIM SAĞOL YA MERAKLANIP DURUYODUM ŞİMDİ DAHA NETLEŞTİ KAFAMDA. BEN ŞÖYLE DÜŞÜNÜYORDUM KADINDAKİ DAHA CİDDİ PROBLEMLERDE UZUN PROTOKOL UYGULANIR DİE fisfisfis YANLIŞ DÜŞÜNÜYORMUŞUM

canım seninki uzun protokol genelde yaşları küçük olanlarda başlanıyoooo adetin 21 günü

ya kıslar ne anlatacam bunu dun anlattılar agzım acık kaldı kadının bırı 2aydır hastalanmıyormus dr gıtmıs adte olamadıgını solemıs oda ultrasonda bakıp kıst yada adet olmuyosun dıye kan bırıkmıs olabılır demıs adet sokturucu ılac vermıs kadında ıcmıs sonra komsusu baska dr sor demıs oda baska bı dr gıotmıs dr demesınmı sen hamılesın dıye kadın suan hamıleymıs ama cok korkuyomus adet sokturucu bısey yaparsa bebege dıye bende dedımkı hıc hıssetmemısmı yanı belırtı yokmuymus dıye ama yok dedıler allahım sen bıze yardım et dr boyle yaparsa bız napalım

valla ben kafayı sıyıracağım ya bu kadar olumsuzlukları düşünen kızlar gurubu nasıl bir araya geld diye merak ediyorum doğrusukafamçokkarıştı ya anacığım sizin tedaviniz belli zaten cahil değilsiniz beklentilerinzi biliyorsunuz yahu gecikirse bir test mest yaparsınız zaten dr sizi yönlendirr yapmayın böyle ya olumlu düşünün ne bu ya valla depresyona giriyorum inanın bu kadar kız yazışıyorsunuz ama hiç olumlu birşey okuyamıyorum sizdennnnnnnnnnnnnklava:

AY ÇOK KÖTÜ BİRŞEY CANIM YA, DOKTORLARDA HATA YAPABİLİYOR MAALESEF :1no2: BAZILARININ HAMİLELİĞİ BELLİ OLMUYOR BENİM ABLAMDA ÖYLEYDİ HAMİLELİKLERİNDE RAHAT GEÇİRİYORDU. ANLAMIYORDU BİLEM...
BENİMDE Bİ ARKADAŞIM DOĞUM KONTROL HAPI İÇERKEN HAMİLE KALDI DOKTORLAR ALALIM DEDİLER EN SON BAŞKA BİR DOKTORA GİTTİ BEKLİYCEĞİZ DEDİ GELİŞİM BOZUKLUĞU OLURSA ALIRIZ YA DA KENDİDE DÜŞÜK OLABİLİR YANİ İLAÇLAR HERKESDE OLUMSUZ ETKİ ETMEYEBİLİYORMUŞ ONUNKİ SONRADAN KENDİLİĞİNDEN DÜŞTÜ. ŞİMDİ YİNE HAMİLE yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…