Acele Abla Hoşgeldin, Ablacim Sik Kendini Birazcik Daha, Karninda Iki Tane Bebiş Var Millet 1 Taneyle Baş Edemezken Senin Rahatsizliklarin çok Normal. Ama Sonuç önemli Insan Buna Seve Seve Katlanir Dimi :)
Ikrarcim Sende Hoşgeldin, Nasilsin?
Swetlana Bana Doktorum Uzun Veya Kisa Protokol Demedi Ama Yorumlara Göre Uzun Protokol Oluyor Ben Adetimin 2.günü Gittim Tahlil Yaptirdi 21.günü Gel Tedaviye Başlayalim Dedi Gittiğimde Randevusuz Gitmiştim Belki Ondan çok Yoğundu Hiçbirşey Konuşamadim, Artik Bu Gidişimde Sorucam Aklima Takilanlari.
Oda Istediğin Zaman Ara Dedi Zaten... Bu Arada Anlamadiğim şey Uzun Protokol Kimlere Kisa Protokol Kimlere Uygulaniyor?
selamlar.. bende tüp bebek yaptırcaktım bu ay ama raporlu yaptırabilmem için aralıkta son ve 4. aşılamamı yaptıracağım.. 3 aşılama olmuştum ama ikisi geçerli biri geçersiz oldu prosedür gereği... açıkca tüp bebekde bende en çok yumurta toplama işinden korkuyorum.. acaba üniv. hastanelerindede anestezi yaparlarmı daha doğrusu anestesi olamadanda yumurta toplama işlemi yapılıyormu...
valla ister inanın ister inanmayın gönlünüzü ferah tutun allaha bırakın tabi dikkatde edin ilaç saatinize felan ama en güzel zamanınız şu zaman inanın iyi değerlendirin bunun her aşaması çok zor biliyorum ama bu stres daha kötü aman birşey olurmu birde gebelik bölümüne girdim birdaha girmem arkadaşın birinin bebişi 9 haftalıkken karnında ölmüş çok zor allahım sabır versin inanın hormonlar çok yoğun olduğu için elinizde olmadan çok kötü şeyler geliyor aklınıza allah korusun gerçi zaten girmiyorum artık oraya o yüzden sizi üzen şeylerden uzak durun ilaçlarınızı düzgün kullanın kimsenin sizden fazlası yok inanın benim transferimde herkez olmuycak gözüyle baktı sadece ben ve eşim olacak dedik o yüzden moral çok önemli moralinizi yüksek tutun gezin dolaşın kötü şey düşünmeyin canlarım:1hug:
benımkı nıye uzun suruyo bende anlamadım yafu kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
selamlar.. bende tüp bebek yaptırcaktım bu ay ama raporlu yaptırabilmem için aralıkta son ve 4. aşılamamı yaptıracağım.. 3 aşılama olmuştum ama ikisi geçerli biri geçersiz oldu prosedür gereği... açıkca tüp bebekde bende en çok yumurta toplama işinden korkuyorum.. acaba üniv. hastanelerindede anestezi yaparlarmı daha doğrusu anestesi olamadanda yumurta toplama işlemi yapılıyormu...
sağol canım sonunda beni duyan birisi oldu,canım3 gündür sürekli uyumak istiyorum test yapmadım bugünde hastalanmazsam bakalım yaaaaBerilcim Hoşgeldin Nasilsin Neler Yapiyorsunnnnnnnnnnnnn?
AY ABLACIM GÖNLÜNÜ FERAH TUTMAYA ÇALIŞ 2 AY SONRA KARNINI GERE GERE GEZ TADINI ÇIKAR KÖTÜ ŞEYLER GETİRME AKLINA.
bu arada eğer adetin 21. günü başalanıyorsa uzun protokol 3. günü başlanıyorsa kısa protokol oluyormuş... uzun protokol çok yumurta elde etmek ve yumurtalığı daha fazla uyarmak için hani bazılarında yumurtanın geç gelişme durumu göze alınarak uzun bazılarındada çok yumurta gelişip ohss sendromu var çok fazla yumurta gelişme durumu yani o zamanda kısa protokol uyguluyorlarmış... ben öyle okumuştum bir yerde...
sağol canım sonunda beni duyan birisi oldu,canım3 gündür sürekli uyumak istiyorum test yapmadım bugünde hastalanmazsam bakalım yaaaa
sağol canım ama pek sanmıyorum doktor bu ay yumurtlaman olmamış dedi o yüzden test yapmıyorummmmmAY CANIM YAAAAAAAA İNŞALLAH HAMİLESİNDİRR DUA EDİCEM SENİN İÇİN İNŞALLAHHHHHHHHHHH
ya kıslar ne anlatacam bunu dun anlattılar agzım acık kaldı kadının bırı 2aydır hastalanmıyormus dr gıtmıs adte olamadıgını solemıs oda ultrasonda bakıp kıst yada adet olmuyosun dıye kan bırıkmıs olabılır demıs adet sokturucu ılac vermıs kadında ıcmıs sonra komsusu baska dr sor demıs oda baska bı dr gıotmıs dr demesınmı sen hamılesın dıye kadın suan hamıleymıs ama cok korkuyomus adet sokturucu bısey yaparsa bebege dıye bende dedımkı hıc hıssetmemısmı yanı belırtı yokmuymus dıye ama yok dedıler allahım sen bıze yardım et dr boyle yaparsa bız napalım
ya kıslar ne anlatacam bunu dun anlattılar agzım acık kaldı kadının bırı 2aydır hastalanmıyormus dr gıtmıs adte olamadıgını solemıs oda ultrasonda bakıp kıst yada adet olmuyosun dıye kan bırıkmıs olabılır demıs adet sokturucu ılac vermıs kadında ıcmıs sonra komsusu baska dr sor demıs oda baska bı dr gıotmıs dr demesınmı sen hamılesın dıye kadın suan hamıleymıs ama cok korkuyomus adet sokturucu bısey yaparsa bebege dıye bende dedımkı hıc hıssetmemısmı yanı belırtı yokmuymus dıye ama yok dedıler allahım sen bıze yardım et dr boyle yaparsa bız napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?