E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
- #1.461
inşallah ama umudumda yok haniiiii 21.gün bakılmıştı progesteron 091 di o yüzden ondan sonrada olmamıştır diye düşünüyorumberıl inş hamıssındır bızede haber ver olurmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sağol canım sonunda beni duyan birisi oldu,canım3 gündür sürekli uyumak istiyorum test yapmadım bugünde hastalanmazsam bakalım yaaaa
valla ben kafayı sıyıracağım ya bu kadar olumsuzlukları düşünen kızlar gurubu nasıl bir araya geld diye merak ediyorum doğrusukafamçokkarıştı ya anacığım sizin tedaviniz belli zaten cahil değilsiniz beklentilerinzi biliyorsunuz yahu gecikirse bir test mest yaparsınız zaten dr sizi yönlendirr yapmayın böyle ya olumlu düşünün ne bu ya valla depresyona giriyorum inanın bu kadar kız yazışıyorsunuz ama hiç olumlu birşey okuyamıyorum sizdennnnnnnnnnnnnklava:
haklısın ama olumlu olumsuz durumlarıda yaşayan bizler değilmiyiz keşke hep pozitif düşünsek ama olmuyor işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeevalla ben kafayı sıyıracağım ya bu kadar olumsuzlukları düşünen kızlar gurubu nasıl bir araya geld diye merak ediyorum doğrusukafamçokkarıştı ya anacığım sizin tedaviniz belli zaten cahil değilsiniz beklentilerinzi biliyorsunuz yahu gecikirse bir test mest yaparsınız zaten dr sizi yönlendirr yapmayın böyle ya olumlu düşünün ne bu ya valla depresyona giriyorum inanın bu kadar kız yazışıyorsunuz ama hiç olumlu birşey okuyamıyorum sizdennnnnnnnnnnnnklava:
valla ben kafayı sıyıracağım ya bu kadar olumsuzlukları düşünen kızlar gurubu nasıl bir araya geld diye merak ediyorum doğrusukafamçokkarıştı ya anacığım sizin tedaviniz belli zaten cahil değilsiniz beklentilerinzi biliyorsunuz yahu gecikirse bir test mest yaparsınız zaten dr sizi yönlendirr yapmayın böyle ya olumlu düşünün ne bu ya valla depresyona giriyorum inanın bu kadar kız yazışıyorsunuz ama hiç olumlu birşey okuyamıyorum sizdennnnnnnnnnnnnklava:
temenniniz ,ç,n teşekkürler bu arada sende hamileymişsin tebrikler sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın inşallahhhinşallah hamilesindir tatlım allahım hayırlısını nasip eder inşallah:1hug:
AŞKOLSUN ABLACIM BEN ARTIK HİÇ OLUMSUZ KONUŞMUYORUM :1no2:
ya ben olumsuz dusunmuyorum bunu sadece paylasmak ıstedım yanı kısacası allah verırse ne olursa olsun bebege bıse olmuyo
temenniniz ,ç,n teşekkürler bu arada sende hamileymişsin tebrikler sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın inşallahhh
bana vurma abla ben bişe yapmadım gülsereni döftatlicadiarzutatlicadiarzu
afferin sana güzel düşün güzel şeyler olsun demi ama? rahat olun kızlar moral çok önemli valla bu işin başarısı moral ilaçları düzgün kullanmak bence biraz da is tirahat transferden sonra geriside allaha kalmış birşey şey tatlım korkmada birşey söylüycem şimdi bu iğneleri vuruluyorsun ya belli bir süre sonra sanırım göbek derisi kalınlaşıyor bu iğneler biraz nazlanacak girmiycek o zaman sakin olacaksın sağdan vuruyorsan sola geç soldan vuruyorsan sağa sakin ol biraz ısrarlı batır olurmu tabi girmeyen yeri zorlam başka yerden denea.s
yerimsenibenarkadaşlar çıkıyorum ben hepiniz kendinize iyi bakın
haklısın ama olumlu olumsuz durumlarıda yaşayan bizler değilmiyiz keşke hep pozitif düşünsek ama olmuyor işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kıslar nerdesınız ya ıkrar hala bıresım daha koyamıyom yaaaaaaaaa
swetlana sakın küsme kırdıysam çok özür dilerim ben sadece olumsuz düşünmenizi istemiyorum kusura bakmasenağlama
ya ben anlamadım ya da kaçırdım ne resmi koymaya çalışıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?