tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
berıl inş hamıssındır bızede haber ver olurmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
inşallah ama umudumda yok haniiiii 21.gün bakılmıştı progesteron 091 di o yüzden ondan sonrada olmamıştır diye düşünüyorum

sağol canım sonunda beni duyan birisi oldu,canım3 gündür sürekli uyumak istiyorum test yapmadım bugünde hastalanmazsam bakalım yaaaa

inşallah hamilesindir tatlım allahım hayırlısını nasip eder inşallah:1hug:

AŞKOLSUN ABLACIM BEN ARTIK HİÇ OLUMSUZ KONUŞMUYORUM :1no2:

haklısın ama olumlu olumsuz durumlarıda yaşayan bizler değilmiyiz keşke hep pozitif düşünsek ama olmuyor işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ya ben olumsuz dusunmuyorum bunu sadece paylasmak ıstedım yanı kısacası allah verırse ne olursa olsun bebege bıse olmuyo

inşallah hamilesindir tatlım allahım hayırlısını nasip eder inşallah:1hug:
temenniniz ,ç,n teşekkürler bu arada sende hamileymişsin tebrikler sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın inşallahhh

AŞKOLSUN ABLACIM BEN ARTIK HİÇ OLUMSUZ KONUŞMUYORUM :1no2:

afferin sana güzel düşün güzel şeyler olsun demi ama? rahat olun kızlar moral çok önemli valla bu işin başarısı moral ilaçları düzgün kullanmak bence biraz da is tirahat transferden sonra geriside allaha kalmış birşey şey tatlım korkmada birşey söylüycem şimdi bu iğneleri vuruluyorsun ya belli bir süre sonra sanırım göbek derisi kalınlaşıyor bu iğneler biraz nazlanacak girmiycek o zaman sakin olacaksın sağdan vuruyorsan sola geç soldan vuruyorsan sağa sakin ol biraz ısrarlı batır olurmu tabi girmeyen yeri zorlam başka yerden denea.s

ya ben olumsuz dusunmuyorum bunu sadece paylasmak ıstedım yanı kısacası allah verırse ne olursa olsun bebege bıse olmuyo

anladım anladım kızma allah kısmet etsin yeterki baksana bende bir ton ilaç kullanıyorum senağlama

swetlana sakın küsme kırdıysam çok özür dilerim ben sadece olumsuz düşünmenizi istemiyorum kusura bakmasenağlama

EVET ABLACIM BU ARALAR ZATEN BENDE EŞİMDE ACAYİP ASABİYİZ ONU GÖRMEK BİLE İSTEMİYORUM HERALDE BU İŞİN PSİKOLOJİSİNDEN ONUN DIŞINDA ASLINDA BU İŞİ ÇOK KAFAMA TAKMIYORUM...
BENDE SABAH YAZMIŞTIM BELKİ GÖRMÜŞSÜNDÜR, SOL TARAFIMDAN VURUNCA ACIYO BİRDE BEN ÖYLE İĞNEYİ BİRDEN BATIRMIYORUM YAVAŞ YAVAŞ SOKUYORUM ACABA YANLIŞ BİRŞEYLERMİ YAPIYORUM DEDİM AMA BU KADAR ACIMASIDA NORMALDİR HERALDE. SAĞOL ABLACIM UYARDIĞIN İÇİN... VALLA BEBİŞLERİM İÇİN BU ACILARA KATLANMAYA ÇOKTAN HAZIRDIM...

yerimsenibenarkadaşlar çıkıyorum ben hepiniz kendinize iyi bakın

haklısın ama olumlu olumsuz durumlarıda yaşayan bizler değilmiyiz keşke hep pozitif düşünsek ama olmuyor işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

benim kan tahlilime iki gün kala kanamam oldu canım inan bende o an çok üzüldüm herşey bitti sandım ama bunu sadece 10 dakika yaşadım sonra gittim yattım hiç birşey olmamış gibi testten 1 hafta sonra bile kanamam devam etdi ama bu çok önemli olumlu düşünmek ben bunu anlatmaya çalışıyorum size zor ama başarmak zorundasınız:1hug:

swetlana sakın küsme kırdıysam çok özür dilerim ben sadece olumsuz düşünmenizi istemiyorum kusura bakmasenağlama

kıs aglama bebıslerde uzulecek kusmedım ben sana ımzama bıresım daha koymaya calısıyom :1shok:laelaelaelaelaejeyyarŞeniz

kızlar biz çıkıyoruz allahım inşallah herşey gönlünüze göre olsun allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah bebişleriniz olur en kısa zamanda dua edin iyi olursam yarinde girerim :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…