- Konu Sahibi ACELE
-
- #1.481
MERHABA NAZLI MELEK, SENİN SORUNUN NEYDİ? AY UZUN UZUN YAZMAK GEREKİYOR YAAAAAA
kızlar biz çıkıyoruz allahım inşallah herşey gönlünüze göre olsun allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah bebişleriniz olur en kısa zamanda dua edin iyi olursam yarinde girerim :1hug:
bizde 2,5-3 senedir bebek istiyoruz.. ilk başlarda bende herşey normaldı ama ilaçlar, kilo alımı ve sonucunda pco var şimdi adetlerim çok düzenlidir ama sorun o değil malesef eşimin sayı ve hareketlilik az aşılama kriterine uyduğumuz için aşılama yaptırmadan tüp bebeğe geçemedik işde.... :çok üzgünüm:
kızlar biz çıkıyoruz allahım inşallah herşey gönlünüze göre olsun allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah bebişleriniz olur en kısa zamanda dua edin iyi olursam yarinde girerim :1hug:
kızlar hadı bende kactım daha hazırlanıp dısarı cıkacam aksam erken gelırsem bakarım kendınıze ıyı bakın hepınızı optum bye
anladım canım bebişiniz sanırım henüz gelmek istememiş, ama o sizin sabrınızı deniyor sakın yenik düşmeyin bacaksıza emi ... eşinin sperm sayısı nasıl?
canım toplam sayı 80-100 milyon arası ama yıkanıp ayıklanınca azalıyor iki aşılamamda 5 milyon ve üstü idi bana verilen birinde 3,5 milyon çıkmış oyüzdende tüp bebeğe geçemedik rapor alabilmem için iğneli 3 aşılama ve her birinde sayının 5 milyondan yukarı olması gerekiyormuş.. doktorumda 4. aşılamayıda yapalım öyle tüp raporu alabilirsin dedi....
evet sabrımızı deniyor nazlı meleğim.. eşimde vakti saati gelince olur diyor hep ..
Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin.. emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...
bu arada hamiş olanlarada sağlıcakla tamamına erdirmelerini diliyorummmmma.s.
arkadaşlar meraba görüşmeyeli iyisinizdir umarım.bende iş güç kafamı yeni kaldırdım.:dance:
gülseren canım buralardayım.arad bakıyorum bişey yazıyorum cevap gelmezse başka şeylerle uğraşıyorum.birde bugün geçici vergi vardı geç açtım.sen nasılsın napıyosun tedavin nasıl gidiyo[/QUOT
ANLADIM CANIM YOĞUN BİRGÜN SENİN İÇİN... İYİ CANIM YA 5 DAKİKA SONRA 8.İĞNEMİ YAPICAM....
lucrin iğnesi değilmi.bende yarın 2.kontrole gitcem hayırlısı bakalım[/QUOT
CANIM DAHA YENİ GİTMEMİŞMİYDİN SEN KONTROLE TEKRARMI ÇAĞIRDI? NASIL OLDU? SEN ŞİMDİ HEM KALEM İĞNE HEMDE LUCRİN KULLANIYORSUN DİMİ?
gülseren bu arada senin de az kalmış gonal f vurunmana heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?