tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MERHABA NAZLI MELEK, SENİN SORUNUN NEYDİ? AY UZUN UZUN YAZMAK GEREKİYOR YAAAAAA

bizde 2,5-3 senedir bebek istiyoruz.. ilk başlarda bende herşey normaldı ama ilaçlar, kilo alımı ve sonucunda pco var şimdi adetlerim çok düzenlidir ama sorun o değil malesef eşimin sayı ve hareketlilik az aşılama kriterine uyduğumuz için aşılama yaptırmadan tüp bebeğe geçemedik işde.... :çok üzgünüm:

kızlar biz çıkıyoruz allahım inşallah herşey gönlünüze göre olsun allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah bebişleriniz olur en kısa zamanda dua edin iyi olursam yarinde girerim :1hug:

iyi dileklerin için teşekkür ederiz.... arada girip iyi olduğunu belirt yeter onun dışında kendini yorucak birşey yapma. yiğenlerimize de iyi bak lütfen.... hoşçakal

anladım canım bebişiniz sanırım henüz gelmek istememiş, ama o sizin sabrınızı deniyor sakın yenik düşmeyin bacaksıza emi ... eşinin sperm sayısı nasıl?

kızlar biz çıkıyoruz allahım inşallah herşey gönlünüze göre olsun allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah bebişleriniz olur en kısa zamanda dua edin iyi olursam yarinde girerim :1hug:

tamam cnm kendıne ve bebıslere ıyı bak Şeniz

kızlar hadı bende kactım daha hazırlanıp dısarı cıkacam aksam erken gelırsem bakarım kendınıze ıyı bakın hepınızı optum bye

kızlar hadı bende kactım daha hazırlanıp dısarı cıkacam aksam erken gelırsem bakarım kendınıze ıyı bakın hepınızı optum bye

sanada hoşçakal canım ben 6'dan önce çıkamıyorum siz oh ne güzel istediğiniz saatte istediğinizi yapın.
şaka şaka şekercim hoşçakal mucuk mucuk

arkadaşlar meraba görüşmeyeli iyisinizdir umarım.bende iş güç kafamı yeni kaldırdım.:dance:

anladım canım bebişiniz sanırım henüz gelmek istememiş, ama o sizin sabrınızı deniyor sakın yenik düşmeyin bacaksıza emi ... eşinin sperm sayısı nasıl?

canım toplam sayı 80-100 milyon arası ama yıkanıp ayıklanınca azalıyor iki aşılamamda 5 milyon ve üstü idi bana verilen birinde 3,5 milyon çıkmış oyüzdende tüp bebeğe geçemedik rapor alabilmem için iğneli 3 aşılama ve her birinde sayının 5 milyondan yukarı olması gerekiyormuş.. doktorumda 4. aşılamayıda yapalım öyle tüp raporu alabilirsin dedi....
evet sabrımızı deniyor nazlı meleğim.. eşimde vakti saati gelince olur diyor hep ..
Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin.. emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...
bu arada hamiş olanlarada sağlıcakla tamamına erdirmelerini diliyorummmmma.s.

CANIM NE KADAR ÇOK FARK EDİYOR BENİM EŞİMİN EN SON YAPTIRDIĞIMIZDA 9 MİLYON ÇIKTI YIKANMIŞ HALİ 11 MİLYON OLDU.... EŞİN DOĞRU DEMİŞ CANIM BİRAZCIK DAHA SABIR....

BU ARADA BAK ÇOK ÖNEMLİ BİLGİ EŞİNE KEÇİBOYNUZU KÜRÜNDEN YAP İÇİR...

gülseren canım buralardayım.arad bakıyorum bişey yazıyorum cevap gelmezse başka şeylerle uğraşıyorum.birde bugün geçici vergi vardı geç açtım.sen nasılsın napıyosun tedavin nasıl gidiyo

lucrin iğnesi değilmi.bende yarın 2.kontrole gitcem hayırlısı bakalım

Adetin Bitince Tekrarmi Gel Dedi Yoksa, Ay Canim Benden öndesin Ya Sorularimla Seni Sikiyorum Kusura Bakma önümdeki Aşamayi Görmek Istiyorum....

Sevdagül Die Biri Var Ya Tutarsa şemasinda Gördüm Onunda Başlama Tarihi Bize Yakin Benden 3 Gün Sonra :)

Inşallah Site 3 Güzel Haberi Bi Anda Alir

gülseren ben ilk pazartesi gittim kan verdim ultrasona girdim.gonal f i 150 olarak vurun dediler.lucrin devam ediyo ama dozajı azaldı.perşembe yine gel dedeiler.bu kontroller devam etcek bildiğim kadarıyla taki yumurtalar yeterli sayıda ve çapta olana kadar.benimde merak ettiğim kaç gün sonra yumurta toplanma aşamasına gelir.rabbim işallah güzel haberlerle gelmeyi nasip eder .işallah sonuç güzel olurda bende burdan sizlere haber veririm.rabbim dileyen herkese evlat nasip etsinn.

gülseren bu arada senin de az kalmış gonal f vurunmana heralde.

CANIM HAFTA SONUNA KADAR ADET OLURUM HERALDE 3.GÜNÜ GEL DEMİŞTİ ZATEN, SANIRIM GONAL F VERİR. ADETİN 3.GÜNÜ GİTTİKTEN SONRA YAKLAŞIK 10 GÜNLÜK BİR İLAÇ VAR ONDAN SONRA TOPLAMA İŞLEMİ DEMİŞTİ BANA... BİR SORUN ÇIKMAZSA TABİ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…