tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim ikimizin de sorunu eşlerde işallahh sonuç güzel olur.size doktor hangi yöntemi kullancağını söylemişmiydi..

canım benim ikimizin de sorunu eşlerde işallahh sonuç güzel olur.size doktor hangi yöntemi kullancağını söylemişmiydi..

UZUN VEYA KISA PROTOKOL OLARAK SORUYORSAN CANIM, BENİM DOKTORUM ÇOK YOĞUNDU RANDEVUSUZ GİTMİŞTİM BENİMLE FAZLA İLGİLENEMEDİ. BENİMDE AKLIMA GELMEDİ SORMAK AMA KIZLARIN DEDİĞİNE GÖRE UZUN PROTOKOL OLUYOR BENİMKİSİ. ADETİN 21.GÜNÜ BAŞLAYANLAR UZUN 3.GÜNÜ BAŞLAYANLAR KISA PROTOKOL OLUYORMUŞ.

AMİN CANIM TÜM İSTEYENLERİN ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.

Ya kızlar uzun protokolle kısanın farkı ne acaba? İlk kez duyuyorum bunu. Gerçi ben bu ay aşılama oldum sonucu bekliyorum ama belki ilerde lazım olur(Allah bu sefer bana bebişimi verirde gerek kalmaz inşallah.)
Dilerim sizlerde bende isteyen herkes kısa zamanda hayırlı evlatlara kavuşuruz..

Darkinlife, Umarim Gerek Kalmaz Canim...

Beyazkaramel, Ne Zaman Adetinin 21.günü Ne Zaman Başliyacaksin Yani? Birde Hangi Hastanede Tedavi Göreceksin?

günaydın arkadaşlar sistemde sorun var galiba sabahtan beri sistemle ilgili sorunlara bakıyorum

gülseren canım burdamısın sanada kocaman günaydınnnnnnnnnnnnn

kızlar internetimde sorun varmış gülserencim kusura bakma

slm en guzel anneler ve anne adayları nasılsınız bakem nasıl gıdıyoŞenizŞeniz:sm_cool:tatlicadiarzu:enbuyukkk:

bugün ne olduysa bir çıkış yaptım birdahada giremedim

inanmıyorum kızlar şimdide sizler yoksunuz swetlena ne güzel söylemişsin birde bebişlerimiz olsun tümden yenileneceğiz,birde doğum yapan her kadının organları yenileniyormuş bilimsel olarak bu allahım inşallah herkese nasip eder

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

KISSLAR BEN DELLENDİM BUGÜN, TAM SİTEYE GİRİYORUM KOPUYOR :bbo:
CANIM BENİM BİLDİĞİM NORMAL DOĞUM YAPAN KADININ ORGANLARI YENİLENİYORMUŞ.
yok canım her iki durumdada bebeğin kordon bağı varya hani anneden beslenmeyi sağlayan işte orda kök hücreler var bebekten anneye geçiyor canım ya dünyaya gelirken bile annelerini nasılda yeniliyorlar oyy yerim ben onları

:uhm:
KISSLAR BEN DELLENDİM BUGÜN, TAM SİTEYE GİRİYORUM KOPUYOR :bbo:
CANIM BENİM BİLDİĞİM NORMAL DOĞUM YAPAN KADININ ORGANLARI YENİLENİYORMUŞ.
canım bugün bitmeden yarına geçmişsin bu ne hızlılık tarihine ve saate bakarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…