canım benim ikimizin de sorunu eşlerde işallahh sonuç güzel olur.size doktor hangi yöntemi kullancağını söylemişmiydi..
canım kadınlar kulubü sayfasına giremedim sabah 2 msj yazmıştım onlara bakıyım dedimde eee sen neler yapıyonGünaydin Berilcim Nasilsin? Valla Bende Bi Sorun Yokkkkk
Darkinlife, Umarim Gerek Kalmaz Canim...
Beyazkaramel, Ne Zaman Adetinin 21.günü Ne Zaman Başliyacaksin Yani? Birde Hangi Hastanede Tedavi Göreceksin?
adetimin 21. günü aralığın 2 sine geliyo o zaman başlıycam ben bahçelievler park medikal gidiyom sen nereye gidiyosun
canım kadınlar kulubü sayfasına giremedim sabah 2 msj yazmıştım onlara bakıyım dedimde eee sen neler yapıyon
yok canım her iki durumdada bebeğin kordon bağı varya hani anneden beslenmeyi sağlayan işte orda kök hücreler var bebekten anneye geçiyor canım ya dünyaya gelirken bile annelerini nasılda yeniliyorlar oyy yerim ben onlarıKISSLAR BEN DELLENDİM BUGÜN, TAM SİTEYE GİRİYORUM KOPUYOR :bbo:
CANIM BENİM BİLDİĞİM NORMAL DOĞUM YAPAN KADININ ORGANLARI YENİLENİYORMUŞ.
canım bugün bitmeden yarına geçmişsin bu ne hızlılık tarihine ve saate bakarmısınKISSLAR BEN DELLENDİM BUGÜN, TAM SİTEYE GİRİYORUM KOPUYOR :bbo:
CANIM BENİM BİLDİĞİM NORMAL DOĞUM YAPAN KADININ ORGANLARI YENİLENİYORMUŞ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?